כ נוי מהמסגר 66 - סקס אדיר

נוי מהמסגר 66

3
אני רק רוצה לעדכן, בהמשך לדיווח של dfd , כי אני לא בא לחלוק עליו, רק להציע נקודת מבט מעט שונה, כי בעקבות המלצות חמות של הפקידה, באתי איזה יום לספא במטרה לדגום את אותה נוי ( שרק להבהיר: זאת לא נוי שעבדה פעם בספא בגבעון, לכל מי שזוכר ומחפש אותה ). בקיצור, לא עברה אצלי את מבחן המראה הראשוני, ובעיניי הבחורה כלל לא יפה ולא מושכת חיצונית.
מכיוון שלא נכנסתי איתה לטיפול, אני מקבל את דבריו של dfd לגבי אופי הטיפול והגישה הנחמדה שלה.

כמו כן, אני מסכים עם הערתו לגבי זה שאנשים כאן מבקשים לשמוע ביקורות על בנות חדשות שאף אחד עוד לא היה איתן.

זאת הערה בייחוד לחדשים בפורום - אל תשאלו מה הפורום יכול לעשות בשבילכם, שאלו קודם מה אתם מוכנים לעשות בשביל הפורום!

:-)) לא נורא, מקסימום "תיפלו" ב- 200-250 ש"ח - זה קורה לטובים ביותר!!!
מחפש את הדבר האמיתי!

נוי מהמסגר 66

5
אם נוי הזאת היא אותה בחורה שעבדה כנועה (עוד ברחוב גבעון) - הרי שהיא בהחלט מעפנה.

אני עדיין מבואס מזה שקרן עזבה זה עתה את הספא בהמסגר 66.

אשמח לקרוא - ממי שיודע - למה, כמה, ואיפה אפשר למצוא אותה כעת...
A one woman's man

נוי מהמסגר 66

7
שלום חברים,

הייתי בשבוע שעבר, יום שני, עם אותה נוי מהמסגר 66, היא עובדת גם בחניון הארבע בתל-אביב.
אני רוצה לציין שזו הפעם השניה שלי עם נוי, יש לי קטע עם צבריות קטנות וצעירות ונוי אכן כזו.
קבעתי מראש שעת הגעה לנוי, כשהגעתי נוי קבלה אותי בחיוך מקסים ונשיקה על הלחי.
נכנסתי להתקלח ולאחר מספר דקות נוי נכנסה לחדר ותפשטה. נוי לא שדופת גוף, אולם גם לא שמנה, אני אוהב את מראה גופה.
יש לה חזה יפה, חצוף, טבעי, רך ונעים מאוד למגע.
נוי בקשה ממני לשכב על הבטן בפיסוק, מרחה עלי שמן חם והחלה בעיסוי די סתמי, אולם מחרמן מאוד, נוי טפטפה לי שמן חם על החריץ של התחת שנזל לעבר הבייצים והזיין, מדי פעם שלחה ליטוף נעים לזיין שהגדיל את מימדיו וחש שלא בנוח תחת גופי.
בשלב זה נוי בקשה ממני להסתובב. היא החלה בבודי שהחל עם הפטמות שלה על הזיין הזקור שלי והמשיכה בנשיפת אוויר חם מהבייצים ועד לכיפה, הפה שלה היה ממש קרוב לזיין, אך בשום שלב לא נגעה בו. מעשה מחרמן באין כמוהו, לא הייתי רחוק מלהשפריץ לה לכיוון הפה (זה לא קרה) בהמשך בודי משובח עם כל הגוף שכלל התחכות שמוליק בשבלול.
הרגשתי שאני רגה לפני השפרצה, על מנת לעקב מעט, בקשתי מנוי לעשות לה עיסוי והיא הסכימה. התחלתי בעיסוי טוב של הגב והצואר ולאט לאט ירדתי דרך הגב על לשבלול. נוי לא גלתה כל התנגדות ונתנה לי לשחק לה בשבלול בחופשיות, בקשה לא להכניס לה אצבעות.
בשלב זה ניסיתי לרדת לה, היא הסכימה בשמחה. יש לנוי שבלול מגולח, חלק ונקי מאוד, מריח נפלא וטעים לליקוק. ליקקתי כל פינה בשבלול, לפתע הרגשתי את הדגדגן שלה מתנפח ונוי נעשתה רטובה מאוד, היא החלה לגנוח בעדינות לא מזוייפת, עד שסגרה את רגליה בחוזקה על ראשי וגמרה.
כיוותי לפעולת תגמול, אולם נוי לא מוכנה למצוץ גם בעבור תוספת כסף נכבדה. כיבדתי את רצונה.
נוי המשיכה בבודי עם כל הגוף ושבלול הרטוב שלה, שרק הרגע גמר, השפרצתי כמות גדולה של ילדים לכיוון הבטן שלה.
נשארנו עוד רגע מחובקים ונכנסתי להתקלח. נוי בקשה להתקלח לבד אחרי.

ניהול זמן - 10 - סה"כ הייתי כ-45 דקות בחדר כולל שתי מקלחות.
מראה 8.5-9 - בחורה צעירה ויפה לטעמי.
שירות - 8.5 - לא מוכנה לאקסטרות גם בעבור תוספת מחיר.
המקום - 9 - דיסקרטי, מושקע ויפה.
האם אחזור - כנראה שכן.

טל: 03-6246666
03-6246660

פין-חס2011-08-13 16:37:02
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”