כ סוזאנה מרחוב ארנון(מסאג+פרוסטטה) - סקס אדיר

סוזאנה מרחוב ארנון(מסאג+פרוסטטה)

1
הרבה זמן הבחורה היתה על בנק המטרות שלי ולאחרונה היה לי הזמן לדגום אותה.
מקבלת בדירה דיסקרטית ברחוב ארנון צפון תל אביב בטלפון 03-5223982.

התקשרתי כשעה לפני הביקור המיועד ותיאמתי את הגעתי לשעה המיוחלת. הגעתי למקום והפנתה אותי לדירה בקומת קרקע בבנין מגורים רגיל. הדירה די דיסקרטית.

סוזאנה פתחה את הדלת , גובהה 1.60 , שמנמונת , אבל פנים די נאות, לבשה טייץ וגופייה אבל היתה גם עם אודם די סקסי שעשה לי את זה...

התפשטתי ונשכבתי על מיטת העיסויים שנמצאת במרכז הסלון. הורידה את הגופייה וחשפה זוג שדיים די גדול ומאוד מאוד נעים למגע.

החלה במסאז די טוב , אפשר להגיד מעל הממוצע , הקטע הנחמד בסיפור שלאורך כל המסאג היא נמרחת עם השדיים שלה על הגוף שלך וזה מאוד מאוד מחרמן. לאחר כחצי שעה אמרה לי להתהפך והחלה בעבודה האמיתית..

היא התחילה בעבודת יד די מקצועית שמדי פעם מתקרבת עם הפה לאזור הזיין ועושה כאילו היא מוצצת אבל בעצם ממשיכה בעבודה הידנית בלבד, במקביל החלה לחפור לי בטוסיק בשילוב עבודה ידעת והיה טוב מאוד.... ניתן למשש לה הכל בזמן החלק הארוטי במאסג.

לאחר כעשר דקות התפוצצתי עליה וגמרתי לה על החזה.... גררררר....

מקלחת זריזה, 150שח והביתה.

3
למתעניינים בז'אנר, סוזאנה (סוזי) הותיקה, מיומנת בשימוש בסטראפ-און, ויש לה גם דגם למתחילים.

שרות אופציונלי למעוניינים הוא סיבון ושטיפת הלקוח באמבטיה, לפני או אחרי המסג'.

לגבי גילה - היא אכן ותיקה, אבל בת פחות מ- 50 לדעתי, ואכן נחמדה.

ומידע חשוב למגיעים מרחוק - חנייה נוחה בחניון ככר אתרים הקרוב.

6
[QUOTE=פטישחשמלי]http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=7379

כפל דיון

עבר זמנה ....[/QUOTE]
לא אותה אחת פטיש, הלינק שהעלית הוא לשרשור של אורה מרח' יחזקאל.
כנראה שמה שהוביל אותך לשרשור הזה, זה ההודעה הזאת הנמצאת בו:
[QUOTE=adom2000]

אורה, רח' יחזקאל 03-5446028

סוזנה, רח' ארנון 03-5223982

נטלי, רח' יחזקאל 03-6024881 (צעירה יותר, אך שמנה יותר;

לא יודע אם עדיין פעילה)

למי שרוצה צעירות יותר ויפות יותר - 052-3854448 (יקרה יותר ועדיין פסיכית)

[/QUOTE]

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

7
סקר קצר על הבחורות המוזכרות כאן...
אורה-חולת נפש אמיתית-מגדלת חתולים ויש לה 1000 מגנטים על הדלת,דוחפת אצבעות בברוטליות ודופקת נשיכות בישבן.
לא שווה בעליל.
נטלי-שמנה צעירה יחסית ליברלית מסאג' סבבה יש לה שוטים וסראפ און לסאדו קל... לא ניסיתי אבל ראיתי שיש לה אביזרים.
200 שקל הייתי משלם לה בזמנו הייתי מקבל בנוסף למסאג' זיון ... גולת הכותרת שהיא מוצצת ובולעת שזה די נדיר ב-200 שקל
סוזאנה-מסאג'יסטית נחמדה מאוד-הייתי מקבל אצלה בודי לאחר המסאג' ומשפשף את הזין על שיערות הערווה שלה.
היה לה חתיכת בוש בין הרגלים אני גם זוכר שבכוס היה לה שיערות ג'ינג'יות שזה היה מטריף אותי...
טוב,אני חולה נפש אמיתי.
זה היה תיאור על קצה המזלג משלושת הראשונות.
את האחרונה אני לא מכיר לצערי...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

9
פגשתי את הגברת.
דירה ממקומת בקומת קרקע ברחוב ארנון.
תקשורת טלםונית מוקדמת נעימה ועניינית.
כניסה פשוטה לבניין (יש אינטרקום) ואני עומד מול הגברת בביתה.
אל תצפו למישהי אליה באים בגלל מראה. היא לא מוכרת מראה (תיכף אפרט מה היא כן מוכרת...).לא מישהי שאי פעם הייתם מסובבים אחריה את הראש, או שהייתה צצה בראשכם קצה של מחשבה בעלת אופי מיני אם הייתם רואים אותה.

ברם, מאחר ובאתי לקבל עיסוי עם "הפי אנד", לא ממש היה אכפת לי איך היא נראית. במובן מסויים, אחרי הבעסה הראשונית (מה לעשות, כוסית בכל מקרה תביא לתחושה ראשונית אחרת...) אפילו שמחתי. מה הסיכוי בכוסית תתן את הנשמה כשהיא עושה עיסוי? אני עדיין לא נתקלתי....

מיטת הטיפולים ממוקמת בקצה של סלון מבולגן. לא הציעה מקלחת, אלא ישר הורתה לי לשכב על הבטן לתחילת העיסוי.
העיסוי הוא בסדר. מקצועי הוא ממש לא, אבל גם לא סוג של בדיחה עצובה לפרוטוקול בלבד (מה שקורה בהרבה מאוד מקומות מסוג זה...).
המוטיב המרכזי באינטראקציה עם הגברת הוא רצון טוב. יש לה רצון טוב ואנרגיות נעימות. העיסוי מתחיל בפלג גוף עליון ואח"כ עובר לפלג הגוף התחתון דרך "התעסקות ביניים" בישבנים. אם הייתי פסיכולוג, הייתי אומר שמדובר ב"חלימה מודרכת" המהווה מעין טיזר להמשך. אבל מאחר ואני לא, אחסוך מכם את התובנות מחום מדעני הנפש...

לאחר כעשרים דקות של עיסוי היא מורה לי להתהפך ולשכב על הגב. וכאן מתחיל הקטע המהווה את היתרון היחסי של הגברת...

אומר זאת כאן ובקצרה (יונית...): לסוזי יש טכניקה מושלמת בלהביא ביד לגבר וטכניקה מושלמת בפרוסטטה. הטיפול המיני החל בכך שעוד לפני שהתהפכתי, היא גירתה אותי באמצעות מגע עדין בקצות הציפורניים בפי הטבעת. התחושה פשוט עילאית (ואת זה אני אומר כחובב רימינג מושבע...).

לאחר שהתהפכתי, אני לא חושב שאי פעם בחיי מישהי הצליחה לגרום לי לגמור כל כך מהר ללא כל יכולת להחזיק את עצמי (בסקס רגיל, אני שורד די יפה...).
הפרוסטטה שלה פשוט מושלמת, ועבודת היד שלה עילאית.יש מצב שגם ליקקה לי את הביצים בזמן שהביאה לי ביד (ההגיון בתובנה הזו: אם יד אחת שלה טיפלה בפרוסטטה, ויד שניה שיפשפה לי את הזין, מה יכול היה לגרום לתחושות הרפרוף הלחות על הביצים????)

כשסיימתי, מקלחת קצרה (עזרה להוריד את השמן במקלחת) מגבת (קשה ולא מפנקת...) והביתה.

הפרטים היבשים לעיל נכונים (150 ש"ח לכחצי שעה. בטלפון אמרה כי לא עושה סקס ולא מוצצת. בפועל: לא ניסיתי לבחון את המגבלות בשטח)

אז מה היה לנו שם:

הגברת:
דודה חביבה (היא יודעת על הפורום וקוראת את התגובות. היא די נעלבה מזה שמישהו למעלה כתב שהיא בת 50. מה לעשות - פעם אישה תמיד אישה גם כשמדובר בדודה...)

העיסוי:
מעונן חלקית עד מעונן. אין לה טכניקה של מטפלת מוסמכת, אבל גם לא ביזיון טוטאלי. בקיצור: לא מקום אליו באים כדי לשחרר שרירים תפוסים.

האם אחזור:
לא נראה לי. בתור תפרן, שיש לו כמה יזיזות שנראות טוב בהרבה ובאות (וגם הולכות...) על פי הזמנה, סקס זה לא מה שחסר לי. אבל אני גבר, ומישהי חדשה תמיד מסעירה אותי יותר מאחת קיימת. בשביל סתם לגמור בלי עיסוי אמיתי וחזק לא אחזור (למרות שהגמירה הייתה מצויינת).

ופניה אליכם חברי פורום חביבים:
באופן כללי אני מחפש טיפול של עיסוי מה שיותר מקצועי ורציני עם האופציה לגמור בסוף (רצוי באמצעות מציצה ורימינג + פרוסטטה). מה גם שחשוב לי שתהיה בחורה עם אנרגיות טובות (קשה לי להכיל אנרגיות של טיפוסים קשים). מבחינת מראה: חשוב האסתטיקה (שערות וחוסר היגיינה זה "טרן אוף" רציני ...). התקציב: עד 200 ש"ח (מה לעשות, יש מיתון...) יש למישהו המלצה עבורי?
Born to be wild
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”