כ מיכל מהבנגקוק ספא - סקס אדיר

מיכל מהבנגקוק ספא

1
נכנסתי לפני איזה חודש בפעם הראשונה אל מיכל,ראיתי בחורה שנראת טוב, בת 30-35 לערך,חזה גדול ועומד(מאוד יפה ואסתתי) ,טוסיק מזמין וקעקוע על הצד של הרגל. מאוד מגרה. אמרתי נכנס 200 ש"ח עיסוי.
ישר איך שהתחלתי לדבר איתה בישר לי דברים טובים,מאוד חברותית ובעלת שיחה,התחילה לצחוק על כל מיני דברים ,בקיצור שיחה זורמת כמו שאני אוהב תוך כדי העיסוי,הבאדי עצמו גם היה טוב ויש כמה דברים מאוד אינדבידואלים שהיא פשוט מתחמה כצו צביתות ונשיכות קטנות.
הגענו לנקודה שאני חרמן ושאלתי אותה אם היא עושה עוד דברים פרט לעיסוי ,נענתה בחיוב וזרמתי על זה,היה שווה...
הייתה לי כימיה מאוד טןבה כנראה איתה או שזה פשוט השירות שלה ככה,מה שבטוח השירות סוף הדרך,בגלל שזה פורום עיסוי אני לא יפרט,מי שירצה בפרטי.
כשיצאתי ביקשה שלא אגרור תשומת לב מיותרת,ביקשה שאחזור ונתנה נשיקה.
מקווה שתשאר מספיק זמן,הייתי אצלה עוד פעם אחת מאז,והשירות לא השתנה מאוד מפנקת וכיפית,הזמן הוא לחצי שעה-40 דקות למרות שאני הייתי גג 30 דקות,עדיין לא עיקר העניין,החוויה איתה מאוד טובה.
חייב לציין שבגלל שהיא להיט ,בפעם האחרונה שהייתי שם היה תור קטן מה שקצת מעצבן לפעמים וגם חלק מהאנשים,צריך להגיע בתזמון טוב או לתאם בטלפון ככה תחסכו לכם הגעה מיותרת שתצטרכו לחכות.

UMA2012-11-14 21:44:06
Rachel Starr probably the best fuck

מיכל מהבנגקוק ספא

5
רימינג מעשי לטיפולך:

האם הדייר האחרון, עשה checkout מהבקתה שבקצה היער?

האם הבקתה נוקתה לרווחתו של הדייר החדש?

האם יש אוכל ושתיה עבור הדייר החדש בבקתה?

קישקשתא2012-11-16 18:01:17
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מיכל מהבנגקוק ספא

6
אגב הייתי שם עם עוד בחורה אבל לפני כ 3 חודשים,גוף שווה ביותר ,מראה של ילדה מזרחית עם חזה עומד ושזופה,שפתון אדום,הגירסא הצעירה יותר של מיכל אבל בלי האקטיביות והתקשורת של מיכל.
הייתה הרגשה של מלחיצה אחרי כמה זמן למי שאוהב לקחת את הזמן,עדיין גוף שווה ביותר,עזבה כנראה כי לא ראיתי אותה בכמה פעמים שהייתי שם אחרי.. אני מעריך בת 25 לערך,יש מצב עברה למקום אחר בראשון.

מיכל מהבנגקוק ספא

7
טוב אנשים רוצים דיווח יותר מפורט כנראה,אז הנה האחרון
הייתי אצלה מרב חרמנות וזה הדבר הכי טוב בזמן האחרון שאני יכול להמליץ .
כרגיל נכנסתי לספא מיכל נדהמה לראות אותי יש הביאה לי נשיקה והכל עם טיזינג,היא הייתה במיני שהבליט את הישבן שלה וחזה שנראה פשוט מעולה גם עם וגם בלי כיסוי,גוף של בת 30-35 כוסית עם נעלי פרווה קצרות,החמאתי לה על המראה שלה, היא ציחקקה וכמו תמיד היה גם פלירטוט איתה ושיחה זורמת ולא משעממת לרגע...
שאלה אותי -רוצה להיכנס,השבתי בחיוב.
ישר העברתי לה את הסכום,מקלחת ויאללה מיכל נכנסת ממשיכה להשאר בתקשורת מתמדת ולא משעממת לרגע,כמה נשיקות ונגיעות פה שם,ואומרת-יאללה תשכב נעשה לך עיסוי,התחילה בבודי מגרה ביותר כשהיא עוברת עם היד על חבריקו.
ואז היא אומרת,חבל ככה אתה לא מרגיש את השבלול עדיף תתהפך Sleepy ,נשפכתי מצחוק והתהפכתי,נותנת להחדיר אצבעות וגם נשיקות באמצע.
התחילה עם הטיזינג שלה נשיכות קלות מהחזה ועד למטה,מת על זה..! התחלנו פשוט להתחרמן על ספת העיסוי עם אנרגיות פשוט מטורפות,אמרה לי היום אני למעלה .. ואיך אני אוהב את הבחורות האקטיביות שלוקחות יותר מ 2-3 דקות לרכב עליך ואז אומרות :"בוא ככה אתה רוצה" עשתה כל תנוחה אפשרית נראה לי כשהיא מעלי על הספא(הייתה על הרגליים לא בישיבה ,תנוחה הפוכה),יכלתי לגמור מהר אבל התענוג היה פשוט גדול שניסיתי להמשיך,סימנתי לה להאט קצת את הקצב אמרתי שאני רוצה לעבור לדוגי בעמידה,קונטרות פשוט מגרות ביותר,החיכוך בישבן שלה והקצב מושלם תוך כדי שהיא מדברת מלוכלך ="תפוס אותי פה,זיין אותי חזק ,אוי איזה טוב וכו'",התנשקנו תוך כדי והכימיה איתה פשוט מושלמת,גמרתי תוך כדי כמה פימפומים חזקים .
מיכל אומרת וואו וואו פעם הבאה אתה עושה לי מסאז'(פעם אחת עשיתי לה עיסוי -מי לא יעשה לכזאת כוסית,וגם אחרי זה התברר שזה מאוד הדליק אותה).
נפרדנו בנשיקות,ביאה לי מסטיק ושתיה ואומרת וואו די חם נהיה מוחא כפייה
לסיכום,בחורה סופר אקטיבית,לי הייתה איתה כימיה טובה מאוד,שירות מומלץ ביותר,המחיר קצת גבוה אבל שווה.

מיכל מהבנגקוק ספא

10
אתה אפילו מוסיף את אותה 'תודה' בסוף השאלות שלך (בדיוק כמוהו).
אני רק מחכה לרגע שבמקום סימני שאלה, פשוט תרשום - קריצה

[QUOTE=superman1979]מוסלי תן קצת יותר פרטים על המקום באיזה רחוב הוא נמצא,גיל ומראה הבחורות,וכמה עולה תודה
קריצה
[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”