כ דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון.. - סקס אדיר

דיווח על מקום טוב, מזכיר את גבעון..

1
שבוע שעבר אחרי אחרי שבוע מילואים החלטתי לנסות את מזלי על מקום שמפורסם בלינק הבא בת"א בן יהודה/מנדלה מו"ס http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=16&AdvertiseID=6756
לדברי הפקידה בודי ומסאג' ללא מין 200 ש"ח ל-30 דקות 250 ל-45 דקות 400 ל-75 דקות. יש בחורה קולומביאנית,אירופאית,ישראלית....קולומביאנית מעניינת משהו....
הגעתי לכתובת יורד במדרגות (תת קרקעי) אין סכנת נפילת טילים :-).
נכנסתי מקום דיי גדול ומפואר ושקט, הפקידה הפנתה אותי לחדר טיפולים לשם קבלת פרטים מאחת הבנות.
חיכיתי 2 דקות שמישהי תיכנס להביא לי פרטים...לפתע נכנסנת בחורה שזופה פנים נאות צעירה (לא יותר מ-30) חזה קטן תחת סופני עם חצאית שחורה גררר...מדברת איתי עם מבטח מוזר כזה וטוענת שהיא קולומביאנית....למזלי אני דובר ספרדית ואכן מדובר באמת כזאת שעשתה עלייה לישראל לפני כמה שנים כשרה למהדרין....
נכנס למקלחת חמה צ'יק צ'ק והיא חוזרת ומתחת לחצאית...WOOOOO!!!! חזה קטן+ עם פיטמות זקורות כהות ותחת כמו שתחת אמור להיות הכל מתוקתק אצלה. ממש כוסית אמיתית!!!
מתחילה במסאז' חלש מנסה להתאמץ ללא הצלחה אולי חסרים לה ויטמנים....
בודי מאוד מטורף רק בגלל שאתה מדמיין מה אתה יכול לעשות לה....!!!!
הרפייה רגילה בלי אקסטרות מיוחדות...שירות רגיל לגמרי.....
ואחרי זה מקלחת עם הספוג טובה כזאת.
GFE:אין
אווירה:טובה
גוף:רמה גבוהה
פנים:טובות
אקסטרות:אין ואני בספק
שווה את המחיר:שירות רגיל לגמרי אבל בחורה נדירה.
אם היא הייתה עושה אקסטרות אנשים היו שופכים עליה כמויות של שטרות.....
ולטענתה היא עובדת גם בגבעון מידי פעם ובמקום הזה היא חדשה....
צאו ותהנו!!!
052-4283283

UMA2012-11-27 00:07:38

3
חברים, המקום מזכיר את גבעון באופן לא מפתיע, בגלל שהוא שייך לאותה רשת...
הבחורות שעובדות שם - בחלקן אותן בחורות מגבעון והמסגר.
בקשר לבחורה המתוארת - מזכיר את פאולה, הקולומביאנית שעבדה בגבעון ובמסגר, אני מהמר שזאת היא.
אני מניח שגם שם העלו מחירים, אז WOW, אל תתלהב יותר מדי...
מחפש את הדבר האמיתי!

7
חבר'ה אני נסיתי להגיב מהסלולר ללא הצלחה וחכיתי בסבלנות עד שאגיע למחשב, המחירים עלו בדקתי זאת, ואכן אבשלום צודק שייך לאותם בעלים של גבעון והמסגר.
אגב, הבעלים עוברת על הפורום הנכבד וכאשר חבר פורום כותב שהוא צלצל פעמיים בשם שונה הם עלולים לחשוב שהוא צלצל 5 פעמים ולא לחשוש מאותם הטלפונים.
אני לכשעצמי היות וגם במחיר הקודם הייתי מוסיף חניה ובמצטבר הפך להוצאה מכובדת לפני עליית המחירים התחלתי לגוון עם ספא גלריה שם החניה חינם והגישה ממנה דיסקרטית, קשה לי להאמין שלבנות שם יש תעודה (לא הרגיש מקצועי) אבל לולה ומאיה מטעות כאילו הן מעסות מקצועיות ואולי הן כאלה לכו תדעו

8

קצת לחדד דברים......

אכן מדובר בפאולה, אני לא חושב שצריך להתרחק ממנה בסך הכל אחלה חויה כמו שאומרים תמיד אם יש כימיה אז הכל שונה....
דבר שני אכן הדיווח מביקורי שבוע שעבר ואתמול במקרה נתתי גיחה נוספת לשם והמחיר נשאר אותו הדבר בדיוק ללא שינויים....
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”