כ תמר מרמת גן - סקס אדיר

תמר מרמת גן

1
שלום,
מצאתי מודעה ביד 2 אודות עיסוי מרמת גן. התקשרתי 054-3965312 ענתה תמר. ישראלית קול נעים ומזמין. 200 ש"ח לארבעים דקות. שאלתי האם "עד ארבעים דקות" או יותר, ענתה קצת יותר.

קבענו, שמח וטוב לב נסעתי בשעה היעודה. רחוב שינקין ברמת גן. התקשרתי מלמטה דקה לפני השעה שקבענו, עליתי.

לא צעירה, אבל בעלת גוף כמו של נערה, רזה נראית טוב. ביקשתי להתקלח לפני, נכנסתי למקלחת לדקות ספורות ויצאתי היא חיכתה לי עם חזייה ותחתון, נשכבתי על הבטן והתחיל העיסוי שהיה לא מספיק חזק לטעמי, אבל זה כבר טעם אישי. מלטפת בין הרגליים ועושה נעים, ביקשה להסתובב ואחרי 32 דקות מרגע שנכנסתי כבר שלחה אותי להתקלח. כך שלמעשה העיסי היה לא יותר מעשרים וחמש דקות.

נותנת לגעת בה, לא הורידה חזיה או תחתון וכולל הרפיה כמובן.

אם לא היה קצר כל כך, יכול לקבל ציון די טוב, אבל יצאתי בתחושת אכזבה היות והיא לא עושה רושם של תקתקנית.

לידיעתכם והחלטתכם

תמר מרמת גן

2
הייתי בטוח שאתה מדבר על תמר המיתולוגית... שהיתה בתחילת דרכה בשכונת פלורנטין,אחחחח איזה זיונים היו לי איתה.
בכול מיקרה לגבי הדיווח הנ"ל יפה מאוד שגילית פרטית חדשה כמובן שהתואר הזה הוא ל 72 השעות הבאות הכול תלוי בזיכרון של המשתמש קישקשתא.
לגבי הדיווח קצר וקולע.
דיווח עם מסקנה ברורה ללכת פעם אחת לעשות V וסלאמת כל טוב.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

תמר מרמת גן

4
ביקרתי אצלה לפני כשנה ואין לי בשורות גדולות. בחורה מאוד נחמדה בעלת גוף חטוב בגיל 45 להערכתי שהזכירה לי אמא של חבר ילדות. עיסוי חלש ולא מורגש , הבטיחה 40 דקות ואכן עמדה בכך.
לא מומלץ.

תמר מרמת גן

5
גם אני הייתי אצלה בעבר.
היא ישראלית, בת כ 45 עם גוף טוב לגילה. מורידה חלק עליון לגמרי ומאפשרת לגעת (מבקשת לא לסבוב את הכפתורים של הרדיו...). העיסוי סביר, די חלש, הגירוי תוך כדי העיסוי לא קיים.
ללא תיקתוק כלל, הזמן שנתנה היה 45 דקות כולל המקלחות לפני ואחרי.
הפינוק בסוף סביר. לא מכאנית אבל גם לא מדהימה. סביר.
ה Catch הוא בחתולייה שיש לה בבית. לדעתי כעשרים חתולים לפחות. הם לא מפריעים ממש, אבל בכניסה הם מורגשים, נראים ומריחים אותם. במהלך העיסוי יש מידי פעם רעש קרבות חתולים מהסלון. קצת מפריע.
בקיצור, לא משהו לרוץ לספר לחברה (ולכן לא סיפרתי כאן).
אבל אם אתם כבר בגזרה (באזור) וחתולים אינם מפריעים לכם, לכו. תמורה סבירה ל 200 ש"ח.

8

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”