כ יוליה מספא גלריה - אזהרת נפילה - סקס אדיר

יוליה מספא גלריה - אזהרת נפילה

1
דיווח על נפילה הוא תמיד דילמה בין חוסר הרצון לפגוע בנותנת השרות לבין הרצון למנוע מפח נפש מחברים
הנדרשים לשלם סכום לא מבוטל תמורת...אחרית הממון - שיממון.
יוליה בחורה נאה אולם חסרת סקס אפיל לחלוטין קיבלה אותי בקרירות מופגנת ובמינימום תיקשורת "מסג'
200 שקל" אמרה ולא יספה. בשלב זה על פי חוק הגנת הצרכן שומה היה עלי לומר "לא תודה" - אבל יש
חוק ויש...חוקן, מעשה שטן הוצאתי מכיסי שטר עם דיוקנו של זלמן שז"ר שהכינותי מראש ומסרתיו לידי
הנערה שפלטה "מקלחת" הצביעה על מגבת ועזבה את החדר.
יוליה שבה לחדר לאחר מספר דקות "בבקשה לשכב" התפשטה, שפכה על גבי טונות של שמן חם והחלה
בסידרת תנועות חסרות פשר של זרועותיה הלוך ושוב לאורך גופי. חלפו להם דקות ארוכות ומייגעות עד
ששמעתי "להסתובב" - יופי נחמה, יוליה עולה על המיטה למה שאמור להיות בודי מסג' אבל בפועל מקבל
תנועות חסרות כל קונוטציה מינית של שדיה על אברי, יורדת מהמיטה ומתחילה לשפשף את הזין בפראות
עד שנאלצתי לבקש... זהו מקווה שהבנתם את הפרנציפ.
ספא גלריה שברח' פריימן רשל"צ. יוליה - להתרחק.
בגמילה

7
חברים
חיפשתי אתמול את לולה אבל לא היתה, יוליה התפנתה ראשונה וחייב לציין שהיה לא רע בכלל...
אמרה שלא אוהבת לדבר עברית כי רק שנתיים בארץ ולכן לא מדברת הרבה, מה שלא מפריע לי אישית..
בכל מקרה , יש לה גוף טוב, עושה עיסוי (סתמי) בעירום מלא..לא עשתה בעיות איפה שביקשתי לגעת...
אחרי זמן מה הבנתי את הרעיון והחלטתי אני לעשות לה מסג', היה לא רע, התחרמנה מהעיסוי, וירדתי לה במשך כמה דקות בצורה של 69 אבל היא לא ירדה אלא רק שיחקה איתו.
סה"כ נתנה לי לגמור איך שרציתי והיתה גמירה חזקה..
לא חוויה עוצמתית או מרגשת, אבל בחורה שנראית טוב, מקום נקי מאד וסה"כ חוויה סבירה בהחלט
אני מזיין משמע אני קיים

8
אני מצטרף לאזהרה של אוסקר ווילד לגבי יוליה - גם אני נפלתי בפח למרות האזהרה של אוסקר.

כשהגעתי למקום מיד קיבלה את פניי יוליה.
יוליה נראתה לי בחורה צעירה ושווה (למרות גובהה הנמוך) והייתי חייב לנסות אותה.
כשנכנסה לדלת האכזבה היתה רבה - היא פתאום הגיעה עם השיער אסוף (דכאון !), כשהורידה את הבגדים התגלה הגוף הלא מושך בעליל - סימני לידה , חזה נפול, גוף רפוי.
מעבר לכך היחס היה מאוד קר, היא לא דיברה כלל, המסאג' היה סתמי, והיא ניסתה לרמות אותי בכסף (ללא הצלחה).
דבר אחד שכן אהבתי היה שהיא קירבה את הפה שלה מספר פעמים לשמוליק כאילו עוד רגע היא באה למ...

לסיכום:
לא מומלץ.
סנדרה עדיפה עליה בעשרות מונים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”