כ דיווח על הבחורה ברחוב ירושלים חדרה - סקס אדיר

דיווח על הבחורה ברחוב ירושלים חדרה

1
שלום

היום החלטתי לכבוד חג הפורים לבקר את הבחורה שמפרסמת בעיתון מקומי 130 ש"ח עיסוי .
התקשרתי והגעתי לרחוב ירושלים לדירה דיסקרטית בבניין חנויות .
פתחה לי את הדלת רוסיה בלונדינית צעירה כבת 27 בערך , נכנסו לחדר . היא נשארה עם תחתון והתחילה לעשות לי עיסוי
מצוין ומרגיע Tongue. לפני שהסתובבתי שכבה עליי וחירמנה אותי טוב טוב .
כאשר הסתובבתי גיליתי שיש לה גוף סבבה וציצי קטנים וחמודים . התחילה לעשות לי ביד ואני נוגע לה בציצי ומוריד לה את התחתון
ועושה כמעט מה שאני רוצה .
לאחר כמה דקות שראתה שאני מתקשה לגמור שמה את שדייה על החזה שלי והגיעה הגמירה המיוחלת .
לסיכום: בחורה נראית טוב חמודה עיסוי סבבה , הדבר היחידי שהיא עונה לטלפונים תוך כדי וזה קצת הפריע אבל בקטנה .

לאור הדגימות הרבות שלי בחדרה הלהן סיכום מהיר :

1. ישנן שתי דירות הרברט סמואל 71 55 58 85 , כל פעם יגידו לכם מספר אחר , ישנם כמעט 10 מספרים במקומונים , לא להתקרבבבבב כועסכועסכועס זה פשוט פח אשפה .
2. ישנה דירה ברחוב יד לבנים שתי מבוגרות עיסוי 120 ש"ח , עוד לא דגמתי , אבל ראיתי את הבחורות , תגובות יקבלו בשמחה .
3. האתיופית קאריןמורן - דגמתי אותה פעמיים , בפעם הראשונההיתה מצוינת בפעם השנייה תקתוק מגעיל , אך היא היחידה שמוצצת ומי שאוהב ציצי גדול אז מומלץ .
4. ישנה דירה ברחוב העלייה השנייה שם קיבלתי בודי מסג מעולה !!! מבחורה נחמדה מפנקת ומקום דיסקרטי .
5 . לרחוב צה"ל עברה הדירה שהיתה בתרנא 21 - לא דגמתי אבל אם זה אותן בחורות אז זו סכנה !!!!

2
את הדירה ברחוב יד לבנים אני מכיר היטב. ישנן שתי בחורות בסיבבות גיל 35 לדעתי. אחת מהן מלאה עם חזה בינוני והשנייה די שמנה עם חזה גדול צה120 לחצי שעה. האפשרות המועדפת עלי היא 170 עם שתיהן יחד. לא עושות אקסטרות אבל בהחלט פינוק שווה....
לגבי מורן התקשרתי ביום שישי בצהריים ושאלתי פרטים... ישר התחילה חקירה מאיפה שמעתי עליה.. הטון היה נשמע לא נעים ומזמין אמרתי שבאיזשהו פורם. היא אמרה 150 ש"ח לחצי שעה שאלתי איפה והיא נתנה כתובת.. כששאלתי איזה בחורה עושה מסאז' היא אמרה בחורה בשם מורן... האמת האינסטיקטים שלי אמרו לא ללכת אבל הם לא מחליטים.... אמרתי שאגיע תוך חצי שעה ובאמת הגעתי התקשרתי אך ללא מענה חיכתי חצי שעה במהלכה התקשרתי עוד מספר פעמים וכשלא נענתי החלטתי לחתוך....
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

6
אתמול הייתי חרמן ורציתי ללכת לבחורה ברחוב ירושלים ( ראו דיווח שלי למעלה ).
התקשרתי והפנתה אותי לרחוב זבוטינסקי בעיר.
הגעתי לבית פרטי יחסית דיסקרטי ונחמד.
פתחתי את השער והגברת פתחה לי את הדלת הבחורה בלונדינית חטובה טיפה מלאה במקומות הנכונים
הכנסה אותי לחדר וביקשה שאשלם 130 ואם אני צריך עודף אז יש לה כסף קטן. מכיוון שהייתי נחמד הבאתי לה 140 ואמרתי לה שלא צריך
עודף 😉😉😉
התפשטתי והיא גם כמובן ונשארה עם חוטיני לבן מדהים😝😝😝😝
התחילה לעשות לי מסאג מאד מקצועי רואים שהיא מבינה במסאג.
לאחר 15 דקות התחילה לעסות לי את הישבן ותוך כדי נוגעת לי ממש ברקטרום תוך כדי עיסוי מדהים והזין שלי כבר התחיל להגיב 😘😘
ביקשה שאסתובב והתחילה לעשות לי ביד תוך כדי שהיא נשענת לפניי עם השדיים שלה קרובים אליי ואני משחק נוגע ומועך.
לאחר כמה דקות התחלתי לגעת בישבנה מתחת לחוטיני כדי שיעזור לי לגמור. היא קלטה שאני נדלק הסתובבה עם הישבן אליי תוך כדי שהיא עושה תנועות של הנאה ואני כבר עם היד בתוך הישבן שלה. לאחר כמה שניות גמרתי
בקיצור הבחורה נותנת שירות מעולה ונעים לפי דעתי גם נראת הכי טוב בחדרה.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”