מישהו שמע על כך שבמנדלי היתה פשיטת משטרה לפני שבוע? המקום עדיין פעיל בעקבות זה?
כמוכן - שמעתי שברחוב גבעון יש עזיבה המונית. קרן שם עדיין, אבל רק חלקית (רוב הזמן היא במקום אחר), צליל עזבה, ונוספות - בייחוד מהטובות שבהן - שוקלות או מתכננות לעזוב. כנראה פירות החמדנות של בעל הבית הבשילו
בעיות בגבעון ובמנדלי
2מומו שלום,
לא שמעתי על הפשיטה במנדלי, אבל מה שאתה מספר לגבי גבעון ממש לא מפתיע.
ככה זה, כשמעסה נפגעת בכיסה, כי באים פחות לקוחות, זה רק עניין של זמן עד שהיא תתחיל לחפש מקום אחר לעבוד בו, וכשמישהי טובה ומכירים אותה, תמיד יהיו אפשרויות והצעות ממקומות אחרים.
אם אני הייתי בעלת המקום, הייתי מידית מוריד מחירים למה שהיה קודם, אבל כנראה שמדובר בבחורה מאד עקשנית שקשה לה "לרדת מהעץ"...
לא שמעתי על הפשיטה במנדלי, אבל מה שאתה מספר לגבי גבעון ממש לא מפתיע.
ככה זה, כשמעסה נפגעת בכיסה, כי באים פחות לקוחות, זה רק עניין של זמן עד שהיא תתחיל לחפש מקום אחר לעבוד בו, וכשמישהי טובה ומכירים אותה, תמיד יהיו אפשרויות והצעות ממקומות אחרים.
אם אני הייתי בעלת המקום, הייתי מידית מוריד מחירים למה שהיה קודם, אבל כנראה שמדובר בבחורה מאד עקשנית שקשה לה "לרדת מהעץ"...
מחפש את הדבר האמיתי!
בעיות בגבעון ובמנדלי
5כייף גדול לשמוע שגבעון נופל :). זה הכל בגלל העלאת המחירים של בעלת הבית העקשנית שלא מוכנה לרדת מהעץ ולהודות בטעותה. למה לקחת מס הכנסה מהחלק של הבנות? בגלל שהרווחים ירדו....למה הרווחים ירדו? בגלל מחיר מופקע.
אם מנכל בנק לאומי יודעת להודות בטעות ולחזור בה מהסדר חוב גם בעלת הבית של גבעון תעשה זאת בסוף :).
אני בכל מקרה לא הולך לרשת הזו מאז החרם כי באמת אין מה למצוא שם ששווה 150 שח שלא נדבר על 220.
בעיות בגבעון ובמנדלי
6מסכים איתכם לגבי המחיר המוגזם בגבעון.
השוק עושה את שלו, מסתבר...אבשלום 2013-04-26 13:49:20
השוק עושה את שלו, מסתבר...
מחפש את הדבר האמיתי!
בעיות בגבעון ובמנדלי
7היי בנוסף שמעתי שמתוך 135 שקל שקלים שנשאר למעסות הם צריכות לשלם מס הכנסה מחלק זה כאשר החלק הגדול שנשאר לבעלת המקום נכנס ישר לכיסה ללא תשלום מס כזה או אחר , בעלת המקום עושקת את הבנות וגם לא מספקת להם הגנה , נאמר לי שבנות שמסיימות את המשמרת מקבלות סוג של ליווי הגנתי כלשהוא , בנוסף הבנתי שהoפא בגבעון , במנדלי , ובמסגר שייך לאותה אישה . אני החלטתי להפסיק לבקר במקומות הנ״ל . מאחל לכולם שבת שלום תמשיכו לשתף .... שבת שלום 

רב שגל
בעיות בגבעון ובמנדלי
10איזו חוצפה יש לבעלת הבית שם ...לקחת לבנות מס הכנסה .במקום שהיא תשלם לרשויות מה שצריך .אילו הבנות היו רוצות לשלם מס היו עובדות לבד כל אחת לעצמה ולא בגבעון .כנראה שבגבעון כבר לא מפחדים ממשטרה אלא מרשות המיסים ומבקשים מהבנות לפתוח תיק עוסקת זעירה .והמקום כמעט פתור ממיסים .מקום חוקי לחלוטין .איזו חוצפה עד לאן רוצים להגיע .ומסכנה נועה בטח איזה טראומה היא עברה .ממש לא פלא בגבעון עזיבה המונית .