כ עיסוי בארנון ועיסוי בשדרות יהודית - סקס אדיר

עיסוי בארנון ועיסוי בשדרות יהודית

1
נתחיל בזה שלא דיווחתי הרבה זמן עקב שינויים בחייים . אני משתדל ללכת רק לעיסויים כדיי לא לחטוף מחלות למיניהם.
לדיווח הראשון הגעתי דרך אתר מתחרה ברמת גן עיסוי כולל הכל . כך אמרה המודעה .הגעתי למקום דירה פרטית ברחוב ארנון פתחה לי רוסיה שיער קצר גוף טוב .התחלתי לשמוח מלמטה 200 עברו מיד ליד שכב על הבטן אני כבר מגיעה הורידה חולצה והתחילה במסז'' חצי מקצועי התחילה מהגב ועברה לרגליים בלי פוט מס''ז אחרי חצי שעה סיבוב קצת נגיעות הציעה פרוסטטה בתוספת לא לקחתי קצת משחק בחור לא משהו מיוחד .קרירה לא משהו להתלהב אבל שווה דיווח גמירה נעימה וזהו .שיצאתי שמעתי את השותפה שלה מהחדר היה נשמע כאילו מישהו מפרק אותה שם שאלתי מה הסיפור היא אמרה שזה סאדו מאזו אם אני בעניין אמרתי שלא . תודה רבה לא אחזורמבולבל http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6990 054-3992644
דיווח שני נלקח ממקומון בחורה לבד ליד הפלאפל מי שמכיר דירת קרקע . נשמעת מאוד מתוקה בטלפון .הגעתי פגשתי בחורה רוסיה מלאה לא שמנה קצת פצעים על הפנים 40 דקות 150 חשבתי ללכת אבל הסקרנות שמשהו אולי יפתיע אז נשארתי . התחילה במס''ז ביזיוני יותר מס''ז ישבני לא משהו מטורף חביב אחרי 20 דקות עלתה על מיטה משום מה התחשק לי לרדת לה אפשרה לי לאכול אותה עוד 20 דקות תוך כדיי היא מנשקת לי אותו בעדינות לא זורמת למציצה קצת עם האצבע לחור ירדתי לה עד שגמרה הסתובבה אליי נשיקות קטנות שיפשוף קל וגמרתי . קוראים לה אורלי היא אומרת שהתחילה לעבוד לא מזמן עד אז עבדה ברמת גן איפשהו . לא תיחקרתי כי לא אשוב .יש לה קצת פצעים על הגב . מקלחת נשיקה ושלום 054-2167625

UMA2013-04-23 21:30:56
לתת לה להרגיש אישה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”