כ סנדי-מנדלה 9 תל אביב - סקס אדיר

סנדי-מנדלה 9 תל אביב

1
חמישי האחרון עשר בלילה , אחרי יום מתיש וארוך אני נתקל בכרטיס ביקור מפואר , מצלצל לוקח פרטים והיידה להתפנק ,חייב לציין מקום מפואר, ומאוד נקי, ואופסס יש בעיה כולן יפות כולן צעירות , בסוף החלטתי לבחור בסנדי בת 23 גינגית גוף של איילה ,מרביץ מקלחת חמה אחרי כמה דקות תמימות נכנסת סנדי מחוייכת וסימפטית , מתפשטת ומרגע זה והילך פשוט תמו נזגוזו כול בעיותיי, חטובה , חזה עומד פיטמות וורודות ומגרות , שבלול נקי ומפתה , עור ברבור , שופכת שמן חם ומתחילה עיסוי מקצועי בכול הגוף לאחר עשרים וחמש דקות לוחשת לי באוזן להסתובב ,ומתחילה לגעור מעליי במין ריקוד סקסי מטורף, גולשת מעל גופי,מלטפת את שמוליק שלי,ומרימה את הביצים למעלה עד לשפרצה מלאה ,ואז נשיקה מתוקה , מגישה לי מים עם סוכריה,מקלחת אותי!יפיפיה אמיתית נעימה ומתוקה ממליץ בחום , פשוט לשכב ולתת לה לעשות את מה שניראה לי שהיא מאוד טובה בו ואוהבת לעשות אותו 250 שקלים ל- 45 דקות משתלמות 03-7266977
UMA2013-04-29 07:50:19

סנדי-מנדלה 9 תל אביב

4
שלום אלמוני
לגעור משמעו לנזוף, לגהור משמעו להתכופף מעל מישהו.
הביטוי "עור ברבור" לא קיים בעברית, קרוב לו הביטוי "עור ברווז" המתכוון דווקא לעור מחוספס, בדרך כלל מקור.
אני מבין שעורה של סנדי "חלק כשיש".
יום טוב, מלומברוזו

סנדי-מנדלה 9 תל אביב

8
לא מבין צריך להתנצל רק בגלל שמאוד נהנתי,הפכתם להיות "אבשלום קור" אחרי הכול ולמרות הכול אנחנו נמצאים כאן בכדאי לזיין ולא לזיין את השכל שלא נדבר על העובדה שאתם יכולים לבדק את הנושא בעצמך ועוד משהוא קטן סליחה מכבודכם שלא הייתי שלילי הפעם ,,,מבחינתי אל תלכו אליה ! אבל וואלה מכיר הומו טוב שמוכן לשמוע זיון שכל מי שמעוניין שישלח הודעה לפרטי כול טוב !

סנדי-מנדלה 9 תל אביב

10
" אבשלום קור היקר !עור ברבור זה סלאנג , לא כול כך ברור בשביל מה כול המלל הזה מצידך לא חבל על האנרגיה !נהנתי אמשיך להגיע אליה היא פצצה נקודה , למה מסקנות ודיבורי סרק

יום טוב ואנרגיה חיובית
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”