כ הריונית חלום שהתגשם - סקס אדיר

הריונית חלום שהתגשם

1
הי חברים זאתי הפעם הראשונה שאני כותב ועל כך אני מבקש את סליחתכם נכון שאני מנוי כבר זמן רב בפורום ועד היום כתבתי רק הודעה אחת לא כולל זאת אך די להתנצלויות הגיע הזמן לעבור לעיניינים.
אני מקווה מאוד שמנהל הפורום יאשר את ההודעה כי רבים רצו לשמוע ......
ניום החלטתי לנסות את מזלי דרך אתר אטרף הגעתי לטלפון של הריונית אשר דווחה כאן בעבר ...
אז ככה :
המיקום נמצא ברחוב השתולים בתל אביב מי שלא מכיר זה באזור שכונת התקווה קצת לא נעים אך שווה את המאמץ ולכל הסקפטים לא אני ממש לא יחצן ...
את שמה אני לא אגיד חחח זכותי אך אני כן אגיד שהיא בחודש השמיני יש לה ממש בטן פשוט חלום ...
לכל מי שמרים גבה אני לא חייב דין וחשבון ותמיד היה לי חלום להיות במגע אם אישה בהריון (ילדה )
אז היא בת 22 מאוד יפה לטעמי ...יש לה חזה ענק באמת ענק ענק ענק ...היא גובה 160 ככה על תיתפסו אותי במילה
אני חושב שהיא קווקזית או בוכרית משהו באזור אבל באמת יפה ...פרגנה לפורום
היא עושה רק מסאז מה שאומר שהיא שוכבת ערומה מותר לגעת אבל לא יותר מידי יש שחרור ידני בסוף חחח אני משאר שניתן לקבל אקסטרות אבל תשאלו אותה ...
ממליץ בחום באמת שנהנתי הטמטום היה ללכת אחר כך לאזור הר ציון סתם שרפתי דלק והתבאסתי ....
מה עוד ....חצי שעה עולה 200 שח שבעיני ממש שווה כי חברה זאת הזדמנות פז חודש שמיני נראית טוב אפילו בחודש שלה דברו אחתה תגלו איפה היא עבדה לפני ...
לסיכום :
החלטתי לדווח לחברי הפורום אחרי כל המידע שאני סחטתי מה לעשות זאת האמת .
רק בקשה אחת על תנהרו עלייה יותר מידי שלא תעוף .... כמו כן להיות קצת עדינים שווה כי תקבלו יחס חם חזרה ...
במידה ויש שאלות למרות שנראה לי שעניתי על הכל אשמח לעזור ....

הריונית חלום שהתגשם

7
[QUOTE=dark prince]טוב... אחרי כמה שנים טובות וחושים מאד מפותחים ...נעקצתי!!!

דיווח מפורט בהמשך[/QUOTE]
עכשיו זה מתחיל להיות מעניין... מה היה?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

הריונית חלום שהתגשם

8
טוב. אז כמו כל חובב הריוניות פה התלהבתי מאד מהדיווח. הריונית שהיא גם צעירה וגם נראית טוב + חזה ענק ועוד במחיר נורמלי!! נשמע מושלם. אז זהו שלא...

הגעתי לרחוב פחונים בשכונת התקווה. לא מציע לכם להגיע לשם בלילה. בצלצול ראשון הגברת לא עונה. לאחר המתנה של רבע שעה מבקשת ממני להמתין עוד רבע שעה בחוץ. לא נורא - החרמנות משתלמת...אז זהו שלא....

יוצאת לקבל אותי בחורה עם חזה סביר בגודלו. נוטה לגדול. פנים קווקזיות / גרוזיניות טיפוסיות נאות. אכן בחורה צעירה.
מובילה אותי לבית שלה שהוא מן קומפלקס של דירות קטנות. נכנסנו לבית. נחמד ונראה נקי פרט להמון כביסה זרוקה בכל מקום. קיצר...עד פה הכל טוב. הבחורה הובילה אותי לחדר השינה וכבר ברגע שראיתי אותה באור היה נראה לי שהיא מוכרת לי. לא זכרתי מאיפה (טעות ראשונה וקריטית ולפני העברת הכסף). בכל מקרה הבחורה בשלב זה היתה חייכנית. היה ברור שמדובר בפרחה אבל שום דבר לא הכין אותי להמשך. שאלתי אותה איפה עבדה בעבר עוד לפני שנתתי את הכסף. היא אמרה בנקוק ספא (פה כבר הייתי צריך להסתבובב אבל המראה ההריוני כנראה סיבב לי את הראש).
אמרתי לעלמה שאני רוצה סקס. אמרה לי שהיא מוכנה ב400 אם אין לי גדול. התמקחנו וירדנו ל 300. הזכרתי שאני מעוניין בשתי הרפיות והיא אמרה שאין שום בעיה כל עוד זה במסגרת הזמן (חצי שעה).

לטיפול - הבחורה התפשטה. היא בעלת בטן הריונית יפה וגוף נחמד עם חזה גדול אבל היא לא ממש מטופחת. לא הורידה שערות למטה וציפורניים לא יפות ברגליים. התחלתי לשחק לה בחזה ויצא חלב שזה משהו שממש מדליק אותי. לאחר לחיצה קלה קיבלתי שפריץ לעין (נחזור לזה מאוחר יותר) והבחורה קיבלה את הסיבוב הראשון ולא נתנה לי לשחק לה בחזה בטענה שכואב לה שנוגעים לה בפטמות. בשלב זה נפל לי האסימון מי הבחורה. מדובר בגסיקה שהיתה עובדת ברב קוק 7 ןכן בבן יהודה 26. בחורה שראיתי מספר פעמים אבל מעולם לא נכנסתי איתה כי היא נראתה לי תקתקנית (איך לא קלטתי לפני שעבר הכסף).

התחלנו בזיון שהיא עלי . בקושי זזה בגלל הבטן אני מניח אבל נתנה לי קצת לשחק בפטמות ולהוציא מעט חלב בכל זאת. ניסיתי לזיין אותה במיסיונרית וגם היה מאד קשה. הכרחתי את עצמי לגמור ובסוף גמרתי.
נציין שעד כה עברו אולי 10 דקות.
פתאום דפיקות בדלת...מדובר בשותפה שלה או שקר כלשהו. אני הייתי במקלחת ערום ופתאום השותפה נכנסת מורידה מכנסיים ומשתינה שאני שוטף ידיים. לי לא ממש הפריע וחזרתי לחדר השינה. הבחורה שוכבת לידי ואני מציין לה שמלחיץ אותי קצת שקיבלתי שפריץ מהחלב שלה לעין. היא אומרת לי שהיא נקייה ואין לי מה לדאוג כי היא בהריון. אמרתי לה שלא בודקים הכל בהריון בניגוד למה שהיא חושבת וכל זאת בשיחה נעימה על המיטה.
פתאום משום מקום!!!! היא מתחילה לצעוק עלי - "מי אתה שתגיד שיש לי משהו" ומקללת אותי. עוף לי מהבית. מדובר בצורה הכי זולה שיש לתקתק מישהו. סתם לא היה בא לה לעשות הרפייה שניה והיא מצאה דרך מקורית.

התלבשתי כי לא רציתי להסתבך ואמרתי לה שאנשי הפורום ישמעו על זה. היא אמרה לי "אין בעיה - ואני אפרסם את התמונות שלך מהמצלמות שיש לי בכל הדירה" - אני רווק ולכן ממש לא מעניין אותי מה היא תעשה אבל רק תדעו עם מי יש לכם עסק.

מספר הטלפון הוא 0505820236. הישמרו כי הבחורה לא אפוייה טוב ואמנם היא בהריון אבל אל תסתכנו לחינם ואל תזרקו את הכסף בשביל רבע שעה.

הריונית חלום שהתגשם

9

dark prince תודה על כך שהזהרת את חברי הפורום למרות האיום שקיבלת.
אני לא חושב שרוב החברים שמתכננים ללכת לאחת כזאת יקשיבו לעצתך עקב המספר המועט של ההריוניות בתחום. וחבל! תקתוק זה תקתוק.
לבחורות כאלה אסור להתקרב...

UMA2013-05-04 08:23:04

הריונית חלום שהתגשם

10
דרק פרינס היקר,
קראתי את כל מה שכתבת ויש לי הרגשה קצת לא נוחה.
לאורך כל מה שכתבת אתה רומז להיות תקתקנית, למרות שמעולם לא תקתקה אותך.
אתה כל הזמן מוצא "סימנים" כאילו מחשידים, אבל האמת שאף אחד לא ממש מבוסס.

תקתקה או לא תקתקה, אני לא יודע. ממה שאני מבין, סיכמתם על שתי גמוריות ב 30 דקות. מה שבטוח זה שעל מנת לגמור פעמיים, אתה חייב לגמור את הפעם הראשונה תוך מקסימום 10-15. ואת זה קיבלת.
מעבר לזה, קיבלת שפריץ לעין.
So what?
זאת לא היא שהשפריצה לך בכוונה לתוך העין, זה אתה ששיחקת ולחצת על הפטמות.

ומעבר לזה, אתה כנראה לא מבין איך התנהגת.
מה זה הדבר הזה שאתה הולך למישהי ואומר לה שיש מצב שהיא חולה במשהו? גם אם נראה לך שזה בשיחה נעימה.
כאילו מה? מילים מעליבות הן מילים מעליבות.
אתה יכול להבין כמה מעליב זה? במיוחד למישהי בהריון?
הרי ידוע שהמצב ההורמונלי של נשים בהריון ממש לא יציב.

מעבר לזה אני אגיד עוד משהו.
הבחורה אמנם עוסקת בזנות, אבל היא עדיין אשה והיא הולכת להיות אמא.
וכל אשה, גם אם היא עוסקת במקצוע העתיק בעולם, מאד מודאגת מהמצב הבריאותי של הילוד שנמצא בבטן שלה.
אז מה קורה פה?
אתה משוחח איתה ומסביר לה שהיא אולי לא ממש נקיה.. ושבהריון לא בודקים הכל..

איך אתה חושב דבר כזה ישפיע על מישהי בהריון?

אז אני לא יודע אם היא תקתקנית, אבל בטוח שהוצאת ממנה את הג'ננה

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”