טוב. אז כמו כל חובב הריוניות פה התלהבתי מאד מהדיווח. הריונית שהיא גם צעירה וגם נראית טוב + חזה ענק ועוד במחיר נורמלי!! נשמע מושלם. אז זהו שלא...
הגעתי לרחוב פחונים בשכונת התקווה. לא מציע לכם להגיע לשם בלילה. בצלצול ראשון הגברת לא עונה. לאחר המתנה של רבע שעה מבקשת ממני להמתין עוד רבע שעה בחוץ. לא נורא - החרמנות משתלמת...אז זהו שלא....
יוצאת לקבל אותי בחורה עם חזה סביר בגודלו. נוטה לגדול. פנים קווקזיות / גרוזיניות טיפוסיות נאות. אכן בחורה צעירה.
מובילה אותי לבית שלה שהוא מן קומפלקס של דירות קטנות. נכנסנו לבית. נחמד ונראה נקי פרט להמון כביסה זרוקה בכל מקום. קיצר...עד פה הכל טוב. הבחורה הובילה אותי לחדר השינה וכבר ברגע שראיתי אותה באור היה נראה לי שהיא מוכרת לי. לא זכרתי מאיפה (טעות ראשונה וקריטית ולפני העברת הכסף). בכל מקרה הבחורה בשלב זה היתה חייכנית. היה ברור שמדובר בפרחה אבל שום דבר לא הכין אותי להמשך. שאלתי אותה איפה עבדה בעבר עוד לפני שנתתי את הכסף. היא אמרה בנקוק ספא (פה כבר הייתי צריך להסתבובב אבל המראה ההריוני כנראה סיבב לי את הראש).
אמרתי לעלמה שאני רוצה סקס. אמרה לי שהיא מוכנה ב400 אם אין לי גדול. התמקחנו וירדנו ל 300. הזכרתי שאני מעוניין בשתי הרפיות והיא אמרה שאין שום בעיה כל עוד זה במסגרת הזמן (חצי שעה).
לטיפול - הבחורה התפשטה. היא בעלת בטן הריונית יפה וגוף נחמד עם חזה גדול אבל היא לא ממש מטופחת. לא הורידה שערות למטה וציפורניים לא יפות ברגליים. התחלתי לשחק לה בחזה ויצא חלב שזה משהו שממש מדליק אותי. לאחר לחיצה קלה קיבלתי שפריץ לעין (נחזור לזה מאוחר יותר) והבחורה קיבלה את הסיבוב הראשון ולא נתנה לי לשחק לה בחזה בטענה שכואב לה שנוגעים לה בפטמות. בשלב זה נפל לי האסימון מי הבחורה. מדובר בגסיקה שהיתה עובדת ברב קוק 7 ןכן בבן יהודה 26. בחורה שראיתי מספר פעמים אבל מעולם לא נכנסתי איתה כי היא נראתה לי תקתקנית (איך לא קלטתי לפני שעבר הכסף).
התחלנו בזיון שהיא עלי . בקושי זזה בגלל הבטן אני מניח אבל נתנה לי קצת לשחק בפטמות ולהוציא מעט חלב בכל זאת. ניסיתי לזיין אותה במיסיונרית וגם היה מאד קשה. הכרחתי את עצמי לגמור ובסוף גמרתי.
נציין שעד כה עברו אולי 10 דקות.
פתאום דפיקות בדלת...מדובר בשותפה שלה או שקר כלשהו. אני הייתי במקלחת ערום ופתאום השותפה נכנסת מורידה מכנסיים ומשתינה שאני שוטף ידיים. לי לא ממש הפריע וחזרתי לחדר השינה. הבחורה שוכבת לידי ואני מציין לה שמלחיץ אותי קצת שקיבלתי שפריץ מהחלב שלה לעין. היא אומרת לי שהיא נקייה ואין לי מה לדאוג כי היא בהריון. אמרתי לה שלא בודקים הכל בהריון בניגוד למה שהיא חושבת וכל זאת בשיחה נעימה על המיטה.
פתאום משום מקום!!!! היא מתחילה לצעוק עלי - "מי אתה שתגיד שיש לי משהו" ומקללת אותי. עוף לי מהבית. מדובר בצורה הכי זולה שיש לתקתק מישהו. סתם לא היה בא לה לעשות הרפייה שניה והיא מצאה דרך מקורית.
התלבשתי כי לא רציתי להסתבך ואמרתי לה שאנשי הפורום ישמעו על זה. היא אמרה לי "אין בעיה - ואני אפרסם את התמונות שלך מהמצלמות שיש לי בכל הדירה" - אני רווק ולכן ממש לא מעניין אותי מה היא תעשה אבל רק תדעו עם מי יש לכם עסק.
מספר הטלפון הוא 0505820236. הישמרו כי הבחורה לא אפוייה טוב ואמנם היא בהריון אבל אל תסתכנו לחינם ואל תזרקו את הכסף בשביל רבע שעה.