[QUOTE=ron669] שלום לכל חברי הפורום, לאחר זמן ממושך, שאני קורא נלהב של הפורום, סופסוף התקבלתי כחבר מין המניין. ואם בענייני מין עסקינן, אז תשמעו על עיסוי במאה ש"ח בצפון תל אביב!! לא יאמן המחיר. מדובר ברוסיה מתוקה בת 45 + להערכתי, מלאונת ממש טיפה ועם חזה גדול, לא ענק, אבל גדול מלא וכבד. בכל אופן בחורה ליבבית וחייכנית, מייד מתפשטת ונשארת עם תחתונים קטנים. בינתיים אני יושב על המיטה ומביט בה מארגנת תאורה נעימה ומוזיקה שקטה. אחרי שסיימה נעמדתי והיא באה אליי וחיבקה אותי כשהחזה המדהים והגדול שלה מתחכך בי, ואז ביקשה שאשכב. נשכבתי על מיטת עיסויים סטנדרטית, כשלצד המיטה לכל אורכה על הקיר ישנה מראה, כך שלכל אורך המסז' אתה רואה אותה... המסז' סבבה, אבל לא בשביל זה באתי ;-) אפשר לגעת בה וכמובן בחזה המפואר שלה , אחרי רבע שעה היא מבקשת להסתובב ומתחילה לאונן לך, לשפשף אותו על החזה שלה ובסוף הפי הנד נעים ועם שיתוף פעולה שלה לקראת הגמירה של אנחות קלות.
<span ="Apple-style-span" style=": rgb0, 0, 0;">בקשר לאקסטרות לא שאלתי, אבל אולי עם הזמן והיכרות כלקוח קבוע ונחמד אז אולי כן. </span>
<span ="Apple-style-span" style=": rgb0, 0, 0;">לסיכום: עסקה שווה ביותר, להפסקונת קטנה של חצי שעה. והכל במחיר הלא יאומן, ועוד בצפון ת"א, ברחוב קטן ודיסקרטי, של מאה שקלים חדשים. </span><span ="Apple-style-span" style="color: rgb0, 0, 0; font-family: sans-serif; line-height: normal; font-size: medium; "><div style="display: inline !imant; "><div style="display: inline !imant; "><div style="display: inline !imant; "><span ="Apple-style-span" style="color: rgb0, 0, 0; font-family: sans-serif; line-height: normal; font-size: medium; "><div style="display: inline !imant; "><div style="display: inline !imant; "><div style="display: inline !imant; "> מאה שקהשקלים חדשים במאה ש"ח.