כ אנגל ספא גלריה - סקס אדיר

אנגל ספא גלריה

1
שלום חברים,
נכנסתי עם אנגל, בחורה רזה כמטר שבעים בלונדינית שיער קרה .

נראית טוב , חזה קטן וחמוד, ישבן טיפה רופס.

סה"כ חבילה נאה .

התחילה בעיסוי טוב, מעט קריר ולא חושני.

הצעתי לעשות לה עיסוי,ניכר שהיא אוהבת עיסוי טוב..

במהלך העיסוי גלשתי לשם עם נגיעות קלות בדגדגן.. מעט רטובה....

נסיונות ללקק נכשלו, בקשה עוד 50 ש"ח, זה מעט הוריד את החשק....מעדיף לתת זאת כטיפ בסוף אם הייתה מסכימה מבלי להזכיר תוספות..זה מבעס להתעורר מפנטזיה בגלל כסף.

הגמירה הייתה טובה סה"כ,

ניהול זמן כ 25 דקות ,, לא בגלל תקתוק אלא בגלל שהורידה לי את החשק עם בקשתה והעדפתי לסיים.

לא נראה שאחזור אליה , אם כי היא לא רעה סה"כ

11

אנגל ספא גלריה

3
ספא גלריה,
רח' יעקב פריימן 20, אזור התעשה הישן ראשל"צ.
הכניסה היא מהכביש הראשי, אבל אין ממש אנשים באיזור למעט בני נוער המגיעים לאולם הבאולינג בצד המבנה.

דיווח אודות סנדרה (הכי צעירה והכי מומלצת) :

דיווח נוסף על המקום :

אם המחיר לא השתנה אז מדובר ב200 ש"ח ל-40 דקות.

אנגל ספא גלריה

4
uri35 יש כניסה נוספת דרך חניון תת קרקעי יש שלט "כניסה לגלריה" יש שם חנייה אמנם די צפוף אבל עם אוטו קומפקטי אפשר לחנות. הכניסה היא ממש בסוף דרך חדר מדרגות יש שלט קטן נוסף "לגלריה". יש בדרך כמה מחסנים ופועלים אבל די חשוך כך שהליכה הקצרה בחניון די דיסקרטית.
האיזור בחוץ במשך היום די עמוס באנשים הם פתחו עכשיו סופרמרקט בבניין מאחורה וגם יש שם אולם אירועים כך שיש נוכחות של אנשים.

לעניין של ציצים גדולים לא ראיתי שם דווקא ממה שראיתי המידות שם די קטנות אבל זה אני אוהב קומפקטיות.

ואכן סנדרה הינה מומלצת לדעתי צריכה להיות במחצית השנייה של שנות העשרים אני מאוד נהנתי מעיסוי אירוטי מבחורה שמשקיעה בטיזינג צריך מאוד להתאפק מלא לגמור מהר איתה היא פשוט מגרה ברמות מבנה גוף רזה. תברר אם היא נמצאת לא בכל יום היא עובדת נראה לי שביום רביעי צריך לשאול בטל.

אנג'לה חדשה לא הייתי איתה עדיין. ויוליה בלונדינית שיש לה קצת יותר שדיים גוף קצת יותר עסיסי, איתי הייתה בסדר גמור אבל יש כאן דיווחים שהיא מזייפת בטיפול וטיפוח שים לב. בפעם האחרונה שראיתי את יוליה לא יודע היא נראתה כוסית אולי שינתה משהו אולי לבוש אבל לך תדע אולי המספר שלי עוד פעם עולהחיוך.

אזהרה יחידה שיש לי היא הריצפה שם גרניטפורצלן מחליק שם אחרי שאתה יוצא מהמקלחת אני מצאתי את עצמי עושה שם שפגאט שלא ידעתי שאני מסוגל לעשות זאת בגיליחיוך זרוק מגבת על הריצפה.

A Gentleman never tells
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”