היא מפרסמת בכול מיני מקומות- והנייד שלה- בפרטי - כולל יד 2 

לא שאלתי יותר מידי שאלות לגבי הרפיה וכולי כי ידעתי שיש השארתי את ההפתעה לסוף-זה בגלל שהייתי קטן ההורים שלי לא קנו לי ביצת קינדר אז היום אני משלם על זה בריבית דה ריבית 

נויה מקבלת בבית פרטי קטן ברחוב המלך יוסף רמת גן-חניה די קשה על בסיס כל הקודם זוכה.
יש לה קליניקה קטנה עם מיטת עיסוי מקלחת צמודה-ארון מלא ספרים קלטתי בארון בקבוק גדול שעליו כתוב שמן ענבים,בקבוק קטן שרשום עליו רעל מלא מגבונים חבילה של כפפות לטקס וגליל גדול של נייר-דברים אופיינים לדירת עיסוי או לרוצחת סדרתית.
נויה עצמה נראת כבת 40+ שיער שחור ארוך סיגנון משפחת אדמס אין לה פנים יפות היא גם נראתה לי עייפה מתה-כמו מתי כספי ששר שירים.
היא גבוהה שמנמונת סך הכול די סביר, נתתי לה 200 שקל עבור טיפול של שעה וביקשתי להתקלח.
עשיתי מקלחת נויה שפתחה לי את הדלת עם חולצת טריקו ומכנס אימונית (מת על מכנס אימונית האצבעות מחליקות פנימה יופי,שונא להסתבך עם כפתורים רוכסנים וחגורות) החליפה לחולצה לבנה עם כפתורים של אחות באיכילוב-מאיפה אני יודע? אני פרופסור 

היא התחילה במסאג' לא רע ועשתה לי חזק עם המרפקים נכנסה לכל השרירים התפוסים בגוף,כנראה שהפרצוף של מתי כספי והשעה המאוחרת נתנו את אותותיה ואני נרדמתי לה על מיטת הטיפולים.
לא יודע כמה זמן עבר אולי 40 דקות היא העירה אותי וביקשה שהתהפך,היא התחילה בעיסוי מקדימה ואני אמרתי לעצמי שאם לא עכשיו אז מתי???
שלחתי לה ידיים לתחת לכוס ולבטן העגלגלה שלה מבלי התנגדות מצידה.
הזין שלי התחיל להתרומם-נו בטח הוא ישן צהרים 30 דקות לפחות,נויה שאלה אם אני רוצה ואני אמרתי "בוודאי".
היא התחילה בהרפיה חלשה על הזין אין לה טכניקה מעניינת אבל אפשר לגמור גם מההרפיה הפשוטה שלה.
ביקשתי ממנה לפתוח את החולצה ושיחקתי לה קצת בשדים שהם די גדולים היא לא הסכימה להוריד חזיה.
שלחתי לה שוב יד לכוס והפעם עם אצבעות מתחת לאימונית ומתחת לתחתונים-הבחורה צימרית למטה הרגשתי את שיערות הערווה שלה מכסות את כף ידי,מוזר חשבתי לעצמי חזייה לא מורידה אבל לשחק לה מתחת למכסה המנוע היא מרשה.
היא המשיכה בהרפיה אני המשכתי לעשות לה אבועגלה בשיערות למטה עד שנתתי שפירץ יפה על כל המיטה.
הלכתי שוב להתקלח התנגבתי התלבשתי והלכתי הבייתה... לידיעה כללית הייתי שם שעה ורבע.
לסיכום-
בת 40+
ישראלית סיגנון עדות המזרח,שיער שחור פחם גוף שחום
גבוה עם בטן מלאה חזה גדול
מסאג' כמעט מיקצועי אבל טוב
מחיר 150 שקל 40 דקות 200 שקל 60 דקות.
הרפיה חלשה אבל נותנת למשש אותה חופשי למטה.
חניה קשה אבל אפשרית.
האם אחזור-נראה לי שכן כי יש מצב להתקדמות הרגשתי שהיא חרמנית אבל עוצרת את עצמה היא מקבלת גם מאוחר בלילה אבל עייפה צריך לבדוק אותה בבוקר.
שב"ש.