כ נפילה בפתח תקווה - ליהי \ שני - סקס אדיר

נפילה בפתח תקווה - ליהי \ שני

1
מפרסמת ביד 2 תחת שני שמות ושני מספרי טלפון שונים: 052-4811484 או 052-8759807.
130 ש"ח למסאג' ל-45 דק'. היא נשמעה טוב בטלפון (ישראלית) אז אמרתי שאני אנסה. כיוונה אותי לרח' רוטשילד (אבל בפועל הדירה נמצאת ברחוב נורדאו).הגעתי למקום ואמרתי לעצמי שאם אתקל במפלצת נרקומנית אני אברח. בדרך כלל כשאני נתקל בקמרה כזה אני פשוט שואל את הנערה בהתחלה אם היא עושה "אנאלי", ובדרך כלל היא עונה לי "לא" ואז אני יכול ללכת בלי לפגוע בה או משהו. לצערי זה לא עבד הפעם...בכי
נכנסתי לדירה ואישה ישראלית בת 35 בערך, יחסית רזה אבל עם מראה לא משהו, מובילה אותי לחדר עיסויים בתוך דירה גדולה.
לחדר יש ריח חזק מאוד של פיפי של חתולים!Dead והיו שני חתולים באותו חדר כשהגענו לשם. אוי וי, והנערה לא נראית משהו (דומה למישהי שהיית מוצא בתחנה המרכזית הישנה, ולא בטוח שיש לה את כל השיניים שלה) אז הגיע זמן להפעיל את המשפט שלי: "את עושה אנאלי?"
היא ענתה לי "נראה לאן זה יזרום...יש אפשרות לתוספות" אז כבר אני בבעיה... בכל זאת אני נחוש לברוח כי לא סבלתי את ריח הפיפי, אבל אולי היא באמת עושה אנאלי (וזה יכול להיות שווה 130 ש"ח תכלס), אני מנסה למצוא תירוץ למה אני לא יכול להישאר ואני מתחיל לקראת הדלת והיא עוצרת אותי, "לא לא לא, אני באתי לכאן במיוחד מתל אביב בגללך, אני ממש השקעתי להגיע לכאן!..." ועשתה לי מצפון, וגם לא היו לי עוד תירוצים, אז נתתי לה את הכסף... Ouch.
השאר לא מעניין: לא הסכימה ו-"לא אוהבת" להוריד בגדים ("אלא בתוספת נכבדה" במילים שלה) והיא לא היתה שווה את זה. נתנה לגעת בתחת מעל המכנסיים וזהו... ניסתה לתקתק אותי כמה שיותר מהר עם עבודת יד כשהיא לובשת כפפות גומי כאלה... זה היה זוועה. אחרי 20 דק' הייתי בחוץ.
ראו הוזהרתם! הנפילה הכי גדולה שהייתה לי עד עכשיו... אבל לפחות אני יכול להציל בזאת כמה חברה בקהל מבזבוז כסף, זמן וטרחה.
אל תנסו אפילו...
ובבקשה ממכם, אם יש למישהו טריק לצאת ממצבים כאלה ו-"לברוח" באלגנטיות, אנא שתפו אותי!

(ואם יש למישהו המלצה לפרטית ישראלית באזור פתח תקווה רמת גן בעלות של כ-150 ש"ח אשמח לשמוע)

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

4
[QUOTE=עיסוי_קצף]אתה לא חייב לה כלום.
אם מכל סיבה שהיא אתה מחליט שזה לא מתאים לך, קום וצא.
את האי נעימות תשאיר לה מול המראה...
[/QUOTE]
ממש כך מה זה סיפורי הסבתא שהיא באה במיוחד מתל אביב היא הרי מפרסמת שהיא עובדת בפתח תקווה.
פשוט לומר לא מתאים וללכת.
מי שמאונן לא מזיין

5
צודקים לגמרי, אבל באותו רגע חשבתי פעמיים על זה שהיא אמרה שהיא זורמת לדברים נוספים, אז אמרתי לעצמי שאולי בכל זאת יצא מזה משהו נחמד (למרות הריח הנודף של פיפי והמראה לא משהו). עם כל זאת, עדיין לא הייתי נשאר אם היא לא הפעילה את הסיפור הזה שהיא באה מתל אביב. אני בעצמי לא האמנתי לה, אבל החלטתי לתת לה צ'אנס... ולפחות אחרים יכולים ללמוד ממני במקרה הזה... הבחורה הזאת לא זורמת ולא כלום.
כמובן, חיפשתי אם היו דיווחים עליה בפורום לפני, ולא היו.
לפחות עכשיו יש.

מזל שיש כאן רוסיות!!!

8
hellboy, אני מכבד מאוד את נותנות השירות, רק ***אחרי*** שהסכמתי לקבל מהן את השירות.
אם השירות לא עונה על מה שסוכם טלפונית או השתמע מהמודעה, לא רואה סיבה לחוס על נפשה העדינה של נותנת השירות.
היא צריכה ללמוד לפרסם את עצמה הכי קרוב למציאות שהיא בפועל מספקת ולהיענות לדרישות הלקוח אשר סוכמו מראש טלפונית.
אם אין התאמה בין נותנת השירות ללקוח, פרייאר יהיה אותו לקוח שלא יקום ויצא וכידוע פרייארים לא מתים, רק מתחלפים...
יחס גורר יחס

9
מסכים איתך לגמרי.
לא טענתי חלילה שאינך מכבד אותן, להיפך, רשמתי שיפה לראות שהחברים בפורום נותנים כבוד לכולן.
כמובן שברגע שהמציאות וההבטחות או הסיכום הטלפוני שונים - יש לנהוג בהתאם וללכת משם על מנת שלא יחזרו מקרים כאלה
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד

10
שלא נשכח, הבנות ביד 2 לעולם לא מפרסמות שהן עושות בודי מסאג' ולא מפרסמות שהן נותנות תוספות.
אז זה קטע שצריך לתאם מול המעסה פנים מול פנים.. וגם ככה, לפני שמתפשטים ומתחילים את המסאג' לא
בטוח 100%, כי כשאתה לבוש ושואל אם יש תוספות, הן לפעמים משקרות מהפחד שאתה שוטר סמוי או משהו בסגנון.
בכל אופן, להמציא תירוץ 'אלגנטי' זה תמיד יהיה עדיף מאשר לומר בפרצוף לאישה שלא נראית טוב: "את לא נראית מספיק טוב" וללכת.
אני עשיתי "אחורה פנה" עשרות פעמים במקרים שלא היה לי מתאים, אבל במקרה הזה דווקא נפלתי.... וחזק. לפחות מבקרי הפורום יראו ויבינו שהבחורה הזאת: 1) לא אוהבת להתפשט ו- 2) נותנת שירות במקום שמסריח נורא מפיפי של חתולים.
אני מקווה שפעם הבא שאני מחליט ללכת על פרסום ביד 2 שאין עליה דיווח זה יצא לי יותר מוצלח. אבל אם לא, גם אז אדווח.

מזל שיש כאן רוסיות!!!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”