130 ש"ח למסאג' ל-45 דק'. היא נשמעה טוב בטלפון (ישראלית) אז אמרתי שאני אנסה. כיוונה אותי לרח' רוטשילד (אבל בפועל הדירה נמצאת ברחוב נורדאו).הגעתי למקום ואמרתי לעצמי שאם אתקל במפלצת נרקומנית אני אברח. בדרך כלל כשאני נתקל בקמרה כזה אני פשוט שואל את הנערה בהתחלה אם היא עושה "אנאלי", ובדרך כלל היא עונה לי "לא" ואז אני יכול ללכת בלי לפגוע בה או משהו. לצערי זה לא עבד הפעם...

נכנסתי לדירה ואישה ישראלית בת 35 בערך, יחסית רזה אבל עם מראה לא משהו, מובילה אותי לחדר עיסויים בתוך דירה גדולה.
לחדר יש ריח חזק מאוד של פיפי של חתולים!
והיו שני חתולים באותו חדר כשהגענו לשם. אוי וי, והנערה לא נראית משהו (דומה למישהי שהיית מוצא בתחנה המרכזית הישנה, ולא בטוח שיש לה את כל השיניים שלה) אז הגיע זמן להפעיל את המשפט שלי: "את עושה אנאלי?"

היא ענתה לי "נראה לאן זה יזרום...יש אפשרות לתוספות" אז כבר אני בבעיה... בכל זאת אני נחוש לברוח כי לא סבלתי את ריח הפיפי, אבל אולי היא באמת עושה אנאלי (וזה יכול להיות שווה 130 ש"ח תכלס), אני מנסה למצוא תירוץ למה אני לא יכול להישאר ואני מתחיל לקראת הדלת והיא עוצרת אותי, "לא לא לא, אני באתי לכאן במיוחד מתל אביב בגללך, אני ממש השקעתי להגיע לכאן!..." ועשתה לי מצפון, וגם לא היו לי עוד תירוצים, אז נתתי לה את הכסף...
.

השאר לא מעניין: לא הסכימה ו-"לא אוהבת" להוריד בגדים ("אלא בתוספת נכבדה" במילים שלה) והיא לא היתה שווה את זה. נתנה לגעת בתחת מעל המכנסיים וזהו... ניסתה לתקתק אותי כמה שיותר מהר עם עבודת יד כשהיא לובשת כפפות גומי כאלה... זה היה זוועה. אחרי 20 דק' הייתי בחוץ.
ראו הוזהרתם! הנפילה הכי גדולה שהייתה לי עד עכשיו... אבל לפחות אני יכול להציל בזאת כמה חברה בקהל מבזבוז כסף, זמן וטרחה.
אל תנסו אפילו...
ובבקשה ממכם, אם יש למישהו טריק לצאת ממצבים כאלה ו-"לברוח" באלגנטיות, אנא שתפו אותי!
(ואם יש למישהו המלצה לפרטית ישראלית באזור פתח תקווה רמת גן בעלות של כ-150 ש"ח אשמח לשמוע)