הייתי אצל חברים ונעשיתי חרמן - החלטתי לחזור שוב לאפליקצייה של סקס אדיר ולראות מה יש בדרך בין ביתם של חבריי לבית שלי ברמת גן - להפתעתי גילתי מקום שפעם מזמן מאוד אהבתי אבל הוא נסגר - בן גוריון 18 ברמת גן - זה בדיוק בדרך - אז..החלטתי לצלצל ואמרו שיש 4 בנות והזמינו אותי לבוא לראות - הגעתי למקום וזה בדיוק באותה הכניסה ואותה העיצוב בפנים עם הבר - לא ממש דיסקרטי, ואף פעם לא היה, האקווריום בסלון הכניסה גם עדיין שם. הבחורה הראשונה שפתחה לי את הדלת הייתה רוסיה שנראת בדיוק כמו המתאבקות הרוסיות עם הפלולה והכל, ממש לא עשתה לי את זה וביקשתי לראות עוד בחורות - יצאתי החוצה ושם הייתה בחורה שחורדינית לא ילדה אבל בת 35 פלוס נראת טוב לאללה לדעתי, רזה עם קעקועים שדיים קטנים ונופלים אבל עדיין סקסיים לאללה ופני סקסיות לדעתי, תווי פנים קשוחות כאלה - קצת הרתיעה אותי אבל רציתי ללכת עליה ובשביל זה הייתי צריך לחכות - ועשיתי זאת - לבנתיים ראיתי את שירי היא מוכרת לי בחורה קצת ג'נגי'ת אבל לא כתומה, לא צעירה גם מעל 35 מלאה במקומות הנכונים, שדיים בינונים נראים נופלים מעבר לחלוצה סך הכל סביר, והייתה עוד בחורה ניקול - רוסיה רזה גובהה שדיים קטנים ומובגרת מעל ל - 45 לדעתי,הייתה פעם כוסית(את השמות שלהם שמעתי כשהגיעו עוד בחורים והבוס קרא להן זה נשאר לי בראש - שלה הבחורה המדוברת פשוט ברח לי) לבסוף הבחורה שלי התפנתה ונכנסו לחדר, החדר נקי, אחלה מקלחת, התקלחתי ונשכבתי על השולחן - הבחורה הביא אותה במסאג' מדוייק משוקע יותר ממה שאני מקבל בכל מקום אחר וגם ארוך, נגעה בכל מה שצריך, אחרי זה עברה למסאג' מלטף ואז ביקשה שאסתובב, התחילה לשחק בבחור ועלתה מעלי - השתפשפה כמו שצריך - ידעה להתמקם טוב מעלי ולזוז ולגנוח לבקשתי, שלחתי יד למטה והיא לא נתנה להכניס אצבעות אבל זרמה בסך הכל - ממש נתנה עבודה טובה, ואיתי לוקח זמן, לא הלחיצה אותי בשום רגע, אולי רק ממש בסוף כי כל כך נהנתי שלא רציתי שזה יגמר אבל לבסוף השתחררתי:-) סך הכל חוויה טובה, שאר הבנות לדעתי לא משהו - אולי יש עוד בחורות בדירה במשמרות וימים אחרים - אני שמח לשמוע שהדירה חזרה ואשמח אם מישהו יודע ויוכל להוסיף את השם של הבחורה הזאת ולדווח על עוד בחורות שם - אני ממליץ ללכת לבחורה שהייתי אתה מהבחורות שציינתי כאן אבל לא דגמתי אף אחת אחרת - - אני חושב שאני יודע על מי ללכת שם אלא אם מישהו יפתיע אותי בפרטים חדשים - חח:-)
גם אחלה מסאג' גם אחלה הרפיה-נדיר
2אמרו לי שלא רשמתי עלות - זה 200 ברגיל ל - 40 דקות - אקסטרות לפי מה שהבנתי אין אבל אתם יודעים שזה באמת תלוי בבחורה וכמה הבעלים של המקום "לא שם לב" - גם אמרו שלא תיארתי מספיק טוב את הבחורה שאני הייתי אתה אז גיל אמרתי לדעתי - בת 35 פלוס - עניים אני לא זוכר - היא רזה אבל לא רזונות - אתם יודעים כמו שבחורה בת 35 פלוס רזה נראת - אשמח לענות גם בפרטית לכל מי שרוצה לדעת עוד וכמובן עדיף שפשוט תשאלו כאן ונשתף את כולם
3היי קופיד
הייתי שם בסוף יולי. האישה היתה צריכה לחזור ב-3 בלילה מחו"ל אחרי שבועיים.
הייתי חרמן ועברתי שם בדרך לנתב"ג, אחרי שראיתי מודעה באטרף על עיסוי של אתיופית ("מטריפות אותך" בחלק של הפרסום).
הייתי בטוח שאני הולך לפרק שם מישהי.
פתחה לי הדלת האתיופית, לא טהוניה כמו שפנטזתי, אבל עדיין בחורה שנראית טוב (ציון 7.5-8), אמרה לי מה בתפריט, שאלתי אותה בפליאה עם טון מאוכזב "מה, אין סקס ?", היא אמרה לי לא, חשבתי שניה, ואמרתי יאללה נזרום. הובילה אותי לחדר נחמד, נתתה לה 200ש"ח, עשיתי מקלחת, היא נכנסה אחרי כמה דקות, אני שכבתי כבר ערום על מיטת הטיפולים שבמרכז החדר. עשתה לי עיסוי לא רע בכלל, אבל אני מתחיל להתבאס, ולחשב אם נשאר לי זמן ללכת אחרי להתפרק במקום אחר, לפני הנחיתה של הפרינססה בנתב"ג.
בעוד אני מחשב את הזמן, פתאום אני מרגיש שהאתיופית החמודה מתחילה לשחק לי בביצים ובזין, ולאט לאט מייצבת תנועת אוננות, היה כיף, עשתה תנועות איטיות, עד שאמרתי לה שכדי לגמור היא תצטרך להגביר קצת את הקצב, הגבירה ואז הגיעה ההשפרצה.
השארתי לה טיפ של 50 והמשכתי לשדה התעופה.
סך הכל, למי שאוהב מסג'ים, אז הבחורה יודעת לעשות מסג' מקצועי, היא נראית כאמור לא רע בכלל, בחורה מאד מופנמת שלא מדברת הרבה (וזה היה קצת חסר לי). אבל אין שם הרבה אקסטרות לפחות לא אצלה, בפרסומת, הם מבטיחים סשן + ביזאר עם מלכה למי שמחפש את זה.
לא נראה לי שאחזור לשם, אני מחפש לזיין !!!!!!
4עוד עדכון מהמקום - יש שם גם בחורה בשם נטליה - רוסיה מעל גיל 30 רזה, שדיים קטנים וקצת נופלים - ישבן סקסי וקטן, מסאג' לא מושקע אבל בודי מעולה - היא עולה עליך משתפשפת, לבקשתי גם גנחה - אין אקסטרות ולא נתנה לגעת אבל לאוהבי הבודי היא בהחלט עושה את העבודה. יש שם גם עוד בחורה - אני לא זוכר את שמה - אני אברר והעדכן - היא קטנה מאוד גם מעל השלושים אבל לא נראת בכלל כי היא ממש קטנה ונמוכה, מסאג לא משהו אבל בודי מטריף כי היא ממש עולה עליך ותופסת את הזיין בין הרגליים או ביד מאחורי התחת והיא גם הייתה ממש חרמנית - דיי ברור לי שבפגישה השנייה אוכל גם לגעת - עדכונים עליה בהמשך
אני אוהב את המקום הזה כי הוא בדיוק בין העבודה שלי לבית - אז אני לפעמים עוצר סתם לראות מה חדש ואם מישהי מדליקה אותי אז אני נכנס:-) אשמח לשמוע מאחרים על החוויות משם