אז נכון שאני חוזר על עצמי ואני מרבה להמליץ על ליזה מהרצליה ויובל מרמת גן, אבל הסיבה שאני עושה זאת כי אני באמת מתקשה למצוא בחורות ברמות הגבוהות. קיימים באתר מלא פרסומות של בחורות שעובדות באיזור רמת גן, תל אביב איזורים שאני נוטה לבדוק בחורות חדשות ולרוב מוצא עצמי מתאכזב. אשמח לשמוע בפוסט הנוכחי דיווחים רציניים על בחורות או אפילו מקומות שממש טוב ללכת אליהם, שהיחס הוא טוב, שהבחורה נראית סבבה, שהשירות אדיב והבחורה מצדיקה כל שקל. למשל אתם מכירים מקום עם מלא בחורות, אבל יש מישהי ספיציפית ששווה לבוא בשבילה אז לציין שלא סתם נבזבז כסף וזמן יקר.
ליזה מהרצליה מעולה והמון פונים אליי לגביה ואני באמת ממליץ, לא רק בגלל המראה המקסים שלה, אבל גם בגלל שהיא נותנת שירות מעולה עבור 250 שקלים, והכל נעשה בסבלנות בלי לחץ.
יובל מרמת גן, מותק של בחורה בעלת גוף מהפנט, הבעיה היחידה שהיא דורשת 400 שקל עבור טיפול, זאת הבעיה היחידה, אבל היא שווה את זה מבחינת השירות והרמת חרמון שהיא מביאה בזמן טיפול.
חשוב לי לציין שאלה הבחורות שאני נוטה ללכת באופן קבוע, בנוסף אני מציין את לינדה מתל אביב, אליה הלכתי פעם אחת והיא נורא שירותית ומקסימה, אבל המראה שלה טיפה מלא וזה הדבר היחידי שלגביי מפריע, כל השאר היא עושה בצורה הטובה ביותר.
נ.ב כל הבחורות שאני ציינתי ושיבחתי ניתן למצוא את הנייד שלהם בחיפוש פשוט אם עושים, כבר דובר על כולן לא מעט.