שלום לכולם
לפני הכל רציתי לתת פידבק חיובי לפורום שמציל אותי כל פעם מחדש מנפילה כואבת זו או אחרת..
נעבור לדיווח..
דיסקרטיות : אין ולו במעט , אתה נכנס ומתיישב יחד עם כל עמך ישראל ( יחד עם הבנות )
בנות : בדרך כלל קבועות בין 6 ל 10 בנות במשמרת רובן צעירות מחבר העמים באיכות יחסית גבוהה
דגימות : ספיר.. פשוט ממתק . 200 שח לבודי 200 נוספים לאקט עד 40 דקות ללא לחץ של זמן. יודעת את העבודה נראית מצויין בת 24 בערך , מוצצת לעילא ונותנת יחס מצויין גוף עסיסי חזה בינוני מגע מצויין ..אין מילים
נטלי ... פצצת על ברמות גבוהות גוף נדיר .נראית בת 20 לא יותר בלונדינית כולת עיניים אך גובה מחיר גבוה לאקט ( 600 שח לא ניסיתי ) נכנסתי איתה לבודי ולמרות שלקח לי פרק זמן לא מבוטל לפרוק לא הרפתה עד להרפיה המיוחלת..
יש לציין שכל פעם אני דוגם מישהי אחרת אך את שמן של הנזכרות לעיל זכרתי.. גם הבנות האחרות (רובן ) מאוד שירותיות.. לא כולן מסכימות לאקסטרות אך המבחר מפצה..
מומלץ להגיע בחמישי או שישי ( לא למי שחשובה לו הדיסקרטיות ) יש מבחר של 10-12 בנות
תהנו ..
פלטין 3 דיווח ראשון
2נשמע מאוד מפתה בגלל הבנות הכוסיות לטענתך
אבל תאמת , לא מבאס כאילו אתה נכנס ויושב עם עוד גברים שם?..
נשמע לי ממש מבאס....
תודה על הדיווח
פלטין 3 דיווח ראשון
4אני בן בית במקום הזה, ואני חייב לתקן כמה טעויות במה שכתבת...
ספיר - נראית על הפנים.
נטלי - בכלל לא בלונדינית תכולת עיניים.....נטלי היא מרוקאית עם סיליקונים ובוטוקס שנראית ומתנהגת ונותנת שירות כיאה למרוקאית....הורידים עולים לה בשניות...בחורה פסיפופטית עם אפס סבלנות. אתה בטח מתכוון לויקי...וויקי כשלעצמה היא התקתקנית מספר אחד ביקום..
יש שם מבחר גדןל של בנות, המקום מזכיר בית זונות קלאסי מהסרטים של פעם...
אתה נכנס, יושב בספה עם ערבים ורוסים מול 15 זונות שנראות כמו נחש קוברה, מקבל פה עקיצה שם עקיצה, נכנס דופק גומר הולך...
מקלחות כמו המקלחות של הפילים בספארי...
פלטין 3 דיווח ראשון
5ג׳ורדן עבדה למטה (בספא 555) וכיום היא לא שם . הספא כיום בבעלות חדשה צוות חדש (ממה שהבנתי הבעלים של יונה הנביא 7) וגם סחרוב 10 את זה סיפרה לי אורטל שעבדה ביונה הנביא 7
פלטין 3 דיווח ראשון
7יש בחורה חדשה בשם נועה פצצה גוף חטוב חזה בנינו ומטה יפה מאוד נראת גג 24 חלקה יחס נחמד ומה נישאר לו כדי לכם לנסות כי אני איתה נהנהתי מאוד חדשה בתחום נא לשמור עליה שלא יהיה פדיחות נותנת את מלוא הזמן ולא מנסה לתקתק חמודה מאוד