כ דנה כפר סבא - סקס אדיר

דנה כפר סבא

1
שלום לכולם.
לאחר היעדרות ממושכת מהפורום, חזרתי לדווח.
לפני ממש כמה ימים אחזה בי חרמנות קלה, מבט חטוף בארנק, ומתברר לי כי יש לי כ 300 ש"ח פנויים.
איך אבזבז אותם? שאלתי את עצמי, הגב ביקש עיסוי וכמובן, הזין שלי חשב שכדאי לקבל גם הרפיה.
הפעם חיפשתי משהו שונה אך עדיין באיזור השרון.
שיטוט ביד 2 הוביל אותי לבדוק את המודעה של דנה מכפר סבא (אני לא רוצה לפרסם כאן את הטלפון שלה מכיון שהיא מפרסמת ביד 2 תמונות אמיתיות, ובודאות זאת הדירה שלה- אז לא נעים)
צילצלתי ואמרה שיש עיסוי ב200 ש"ח ל 40 דקות ואילו לשעה יעלה לי 250 ש"ח. בטלפון דובר על מסאג' מפנק ועדין. (שם הקוד להרפיה - לפחות כך חשבתי)
הלכתי על האופציה הזולה יותר - בכל זאת אני למוד ניסיון מתיקתוקיות- פחדתי ליפול - למרות שמדובר בפרטית.
דנה ממוקמת בשכונה ישנה בכפר סבא, לא רחוק מקניון G. תיאמנו שעה והגעתי אליה.
דנה הכניסה אותי לביתה הפרטי, בית יפה ומרווח, על הקיר היו תלויים ציורים של רבנים (פה חשדתי...) וכל מיני תמונות שלה ושל בעלה והילדים (פה כבר ממש חשדתי)
נכנסנו לחדר העיסוי, ולא ממש תיאמתי ציפיות לצערי - אך על טעויות משלמים (ביוקר)
חדר טיפולים סטנדרטי ועל הקיר המן תעודות של "מעסה מקצועית" "קורס פדיקור" ועוד כל מיני שטויות...
יש שם גם מן שולחן של קוסמטיקאיות (פה ממש התחלתי להבין שנפלתי)
מבחינת המראה:
דנה שחומה, נמוכה ומלאה. בעלת חזה עגול גדול ומוצק , לטעמי הוא סיליקון, גם בשפתיים יש לה סיליקון.
התפשטתי לגמרי, ונשכבתי על מיטת העיסוי, דנה החלה ללטף ולעסות בצורה טובה מאוד, תוך שהיא מקפידה ליצור אווירה מקצועית בטיפול, כיסתה לי את הישבן, כיסתה את הזין כשהתהפכתי וכולי.
לאחר העיסוי, שהיה טוב מאוד נשכבתי על הגב, והיא החלה ללטף לי את הבטן העליונה עם נגיעות קלות בזין, ממש רק כדי לחרמן.
החזרתי לה בליטופי ישבן ורגליים, והיא אמרה לי שאם אני רוצה יותר אני צריך לשלם.
באותו רגע רציתי לקום וללכת, אבל, כמו רובנו, חשבתי.. הגעתי עד כאן כוסאומו ה100 ש"ח האלה !
קיצר .. שילמתי עוד 100 !!! ש"ח בשביל הרפיה לא רעה, אך הרגשתי ממש מבואס.
היא אמרה שהיא ממש , אבל ממש אוהבת כסף ושחוץ מסקס היא מוכנה לעשות הכל - תלוי כמה משלמים.
אני ממליץ שלא ללכת, אבל לשיקולכם.

עוד מעט אכתוב על חוויה טובה בהרבה שהייתה לי בהוד השרון
שיהיה אחלה של שבוע
HELLBOY

יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד

דנה כפר סבא

4
הגיל שלה להערכתי הוא בסביבות 30
ניתן, ואף מומלץ לשחק לה בשבלול החלקלק שלה, כולל אצבעות (כמובן שיש לעשות זאת בצורה ג'נטלמנית)

בלי קשר, הרבה פונים אלי בפרטי לגבי הטלפון קלה.
אין לי בעיה לפרסם פה, אם האדמין מאשר

וכמובן שיש מקלחת שם, כשהצעתי להתקלח יחד סירבה בנימוס
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”