כ אולגה - קרליבך 12 במרתף - סקס אדיר

אולגה - קרליבך 12 במרתף

1
השבוע הגעתי לגיבעון, הייתה בחורה בשם מעיין צברית שחומה כבת 25+-, גוף ישראלי ממוצע 175, שיער חום ארוך.
נשמעה כבויה משהו, חיפשתי את הכפתור ON ולא מצאתי.
מציעה שירות מאוד סטנדרטי, ומודיעה מראש שאסור לגעת בכל איזור השבלול.
לאחר הנפילה עם ליאן, שבוע קודם לכן, הייתי זהיר. גם לשלם יקר וגם ליפול שוב, יש גבול.
שתי הבנות האחרות היו עסוקות ולכן ויתרתי בנימוס.

ביציאה, על המדרכה מצאתי כרטיס ביקור של מקום חדש.
טלפון קצר, עונה גבר עם מבטה רוסי כבד ומנומס. מפנה לרחוב קרליבך 12 (קרוב מאוד לטיב טעם),
הגעתי, צלצלתי בדלת, פתחה את הדלת מליפית רוסיה, דוברת עברית טובה מאוד.

המקום בסה"כ די מפואר עם לובי יפה, עם בוריס בכניסה ושלושה חדרי טיפול.
נכנסתי עם אולגה לחדר לקבלת פרטים.
אולגה להערכתי בסוף שנות ה-30 שלה, תחילת שנות ה-40.
מליפית שמורה וניראת טוב לגילה.
170+-, די רזה, חזה בינוני ויפה לטעמי.
עד שתי בנות עבדו בחדרים הסמוכים, כך שלא יכולתי להתרשם.
דורשת 200 ש"ח לעיסוי בעירום מלא כולל ליטופים בכל הגוף.
200 ש"ח החליפו ידיים וכנסתי להתקלח.
אולגה חזרה לחדר עוד לפני שהספקתי לצאת מהמקלחת והתפשטה לגמרי.
לאולגה יש גוף בהיר מאוד רך ונעים מאוד למגע עם שבלול מגולח, חלק, יפה ומגרה ללא כל זיפים, לפי דעתי עשתה לייזר בשבלול.
התחלנו את הטיפול בחיבוק התגפפות ונשיקות כולל GFE.
נשכבתי על הבטן ואולגה החלה בעיסוי טוב ונעים מהרגליים לכיוון הגב.
כשהגיע לאיזור הפנים שלי נגלו לעיני ממרחק 0, שפתי השבלול היפיפיות שלה. לא נשארתי אדיש ושלחתי נשיקה רטובה לעבר השבלול.
אולגה לא התנגדה הרימה רגל סקסית ואפשרה לי להמשיך במלאכת הקודש. יש לה כאמור, שבלול יפה שהתגלה כטעים מאוד ונקי.
אולגה נרטבה לגמרי, בקשתי ממנה לשכב על המיטה, היא נשכבה בפיסוק על גבה, ואני המשכתי במלאכה. הדגדגן שלה התקשה כמות הנוזלים הלכה וגברה, קולות ההנאה הלכו וגברו, שתי אצבעות שלי עשו את דרכן לתוך מכילת האהבה של אולגה עד לגמירה המיוחלת.
החלפנו תפקידים ואני נשכבתי עם הגב, אולגה עלתה עלי לבודי שווה, תוך נגיעות מידי פעם של שפתי השבלול בראש הזיין שלי, ללא חדירה.
אולגה לא מוכנה למציצה, גם בעבור טיפ שמן, (בוריס לא מרשה)
התחככנו והתחככנו עד לסיום המיוחל שהסתיים לאולגה על הבטן.

מקלחת משותפת, אולגה סיבנה לי את הזין בחושניות עד גמירה שנייה, הפעם במקלחת.
השארתי לאולגה טיפ נאה ונפרדנו.

לצערי אין לי את הטלפון של המקום, מאחר ומחקתי אותו מהטלפון, לשם השמדת ראיות (תבינו לבד למה)
אם משהו מכיר את המקום, מוזמן להוסיף מס' טלפון.
פין חס - מזיין ולא חס

אולגה - קרליבך 12 במרתף

8
הייתי שם היום. קודם כל המקום העלה את המחיר וכעת לוקח 200 לחצי שעה ו-250 ל-40 דקות.

היו עדן- אתיופית- לא לטעמי. ג'סיקה- בחורה נמוכה עם שיער שחור, קצת פרחה אבל מהחמודות, הפקידה בטלפון אמרה שהיא לא רזה- אבל עם בגדים הייתה נראית לי די רזה.
ואלין- שאיתה קבעתי. מבחינת מראה אלין בחורה מאוד יפה- למרות שכהות זה לא הטעם שלי- היא ממש יפה- רזה, חזה מדהים (לטענתה טבעי אני חושב שלא), נמוכה, בעלת מבטא כלשהו אך לא רוסי. בת 25.

אבל פה נגמרו לי הדברים הטובים כי זה היה הטיפול הכי גרוע שקיבלתי בחיי.
הבחורה דרשה שיהיה חושך בחדר מבולבל אני בעד אור ובד"כ מגיע לפשרה על אור מעומעם. כאן לא הצלחתי.
לא הרשתה לי לנשק אותה בשום מקום (זאת זכותה כמובן- אבל אולי כדאי שתמצא עבודה אחרת) ואמרה "בפעם השניה אתן לך לנשק אותי" (סגרנו על פעמיים).
בפעם השניה היא לא הסכימה עדיין שאנשק אותה ורגע לפני שהתייאשתי העמדתי אותה במבחן האמינות- שאלתי אותה- אם אוסיף כסף, תרשי לי לנשק אותך? תשובתה: כן, רק בחזה, אבל תוסיף כמה שיותר.
הופה! אז זה לא מתוך אידיאולוגיה- את סתם זונה. כלומר, מעסה. כאן היה ברור לי שהיא רק מחפשת כסף ואיך להעביר את הזמן כמה שיותר מהר.
לא מורידה תחתונים.

לגבי העיסוי- הכי סתמי שבו ניתקלתי. פשוט לא ידעה מה לעשות עם הידיים - רבאק- כמה אפשר להעביר אותם מצד לצד ???
היחס היה מגעיל לאורך כל הטיפול. בסיומו יצאה לפני מהחדר ואמרה ביי...אני עכשיו צריך לנחש אם אני יכול לצאת, אם אין לקוחות במסדרון וכו'.

אני יודע שיש כאלה (אבשלום) שאומרים שהדרישות שלי גבוהות מדי- אולי, וזו זכותי- אבל במקרה הזה גם מי שאין לו דרישות גבוהות יתאכזב- ואתם מוזמנים לנסות.

פעם אחרונה שהייתי בספא הזה הייתה לפני חצי שנה ויצאתי מאוד מאוכזב- נפלתי על מישהי שזה היה הטיפול הראשון שלה אי פעם (בדיעבד התברר לי), היא לא ידעה עברית וכשיצאתי הפקידה קפצה עליי ושאלה איך היה- כי כנראה גם היא לא ידעה למה לצפות ממישהי חדשה.
הפעם היחידה שיצאתי משם מרוצה זה כשהייתי עם דניאלה (בר מהמסגר)- אבל היא פרשה לצערי.

חשבתי שמשהו השתנה שם והתברר שלא. יכול להיות שיש שם מעסות טובות, אבל אני לא אחזור לשם בזמן הקרוב כי מבחינתי שירות כמו שקיבלתי היום חורץ את גורל המקום.

בהזדמנות זאת אני אגלה למי שלא יודע שהמקום הזה שייך למעסה שעבדה פעם במסגר 66 (לא משנה מי) והחליטה להתחרות ברשת ממנה באה ופתחה מקום חדש.
ולטעמי, לא הכי מוצלח.

wow2014-03-17 22:37:58

אולגה - קרליבך 12 במרתף

9
WOW ידידי, אני מצטער שלא נהנית בקרליבך 12. אני לא הייתי שם הרבה זמן.
גם אפתיע אותך וארשום שבניגוד למה שאתה חושב עלי, לאחר שקראתי את הדיווח שלך, אני לא חושב שבמקרה זה הדרישות שלך היו גבוהות מדי.
גם אני כנראה הייתי מתאכזב מאלין, ולאור הדיווח שלך לא נראה לי שאגיע לשם בקרוב.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”