אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 2 על ידי arielco25 היא התפשטה או ששמת את ידיך על שדיה דרך הבגדים ?בשרשור "שוב ירושלים" כתוב שיש הרפיה...מה "מרוקאי" בעיסוי שלה ? יחס גורר יחס ציטוט 21 אפריל 2014, 11:11
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 3 על ידי טחנת רוח היה מתבקש שעיסוי מרוקאי בצמידות למימונה יכלול את כל הרפרטואר ובכלל זה הרפייה. הסיפור על המגבת שהונחה על השרביט עורר אצלי אסוציאציה לקטע מהסרט "אלכס חולה אהבה" שהכניסו תרנגול מתחת לסדין של פארוק, אבל זה רק בראש שלי.. חוטיני הינו הסימן הטוב לדמוקרטיה .... הוא מפריד בין הימין לשמאל ..מבליט את שני הגושים דואג למרכז....ומאחד את מבטי העם..... ציטוט 21 אפריל 2014, 21:40
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 4 על ידי עיסוי מן הייתי אצלה רק פעם אחת (אז קיבלה בתלפיות), ואכן לא עשתה הרפיה כתיאורו של benilevi2אבל מישהו דיווח (לא זוכר מי, ולא זוכר אם בפרטי או בציבורי) שהיא כן עשתה לו הרפיה, אז תיקנתי בטבלה ב"שוב ירושלים".אשמח לשמוע מאחרים מה חוו אצלה כדי לדעת אם שווה ביקור חוזר... ציטוט 21 אפריל 2014, 22:08
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 7 על ידי חמוד נשוי מוזר מאד, כי כשאני הייתי אצלה היתה הרפיה מאד מאד יפה. ציטוט 22 אפריל 2014, 14:16
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 8 על ידי zevik בי היא 'טיפלה' תמורת עוד 100. ישובה על המיטה מעלי לבושה אך בהחלט טיזרית לא קטנה השארתי 300 בסה"כ עבור כ 45-50 דקות. אז קיבלה במרים החשמונאית (מול המדפיס הממשלתי) עובדת גם בספא של אחד מהמלונות המובילים בבירה ציטוט 22 אפריל 2014, 15:07
אנט ירושלים - עיסוי מרוקאי 10 על ידי עיסוי מן עידכנתי הטבלהאדמין: אולי סוף סוף אפשר לפתוח קטע מיוחד לירושלים בנפרד???? ציטוט 23 אפריל 2014, 07:34