כ פתח תקווה מומלץ - סקס אדיר

פתח תקווה מומלץ

1
היי אני חדש כאן , רציתי לספר לכם אל מקום שהיתי בפתח תקווה מצאתי את המודעה שלה ביד 2 בשם יוליה ויש עוד מודעה בשם קארין זה אותו מקום זה שתי חברות שעבדות כול יום אחת מהם , המקום נקי ,מסודר, דיסקרטי מאוד, אווירה טובה ושרות טוב לא תיקתוקיהקריצה
נהנתי מאוד היתי אצל יוליה בפעם הבאה אנסה את קאריןחיוך גדול
נהנה מהחיים

פתח תקווה מומלץ

3
[QUOTE=stiv]

היי אני חדש כאן , רציתי לספר לכם אל מקום שהיתי בפתח תקווה מצאתי את המודעה שלה ביד 2 בשם יוליה ויש עוד מודעה בשם קארין זה אותו מקום זה שתי חברות שעבדות כול יום אחת מהם , המקום נקי ,מסודר, דיסקרטי מאוד, אווירה טובה ושרות טוב לא תיקתוקיהקריצה
[/QUOTE]

ואתה ב-כ-ל-ל לא יחצן
הנה שאר ההודעות שלך עד כה:

[QUOTE=stiv] מקום סבבה בפתח תקווה שקט דיסקרטי ופרטי ממליץ בחוםקריצה
טלפון 0527840403
[/QUOTE]

[QUOTE=stiv] יש את קארין בפתח תקווה סובלנית חמודה מקום נקי ומסודר 0527840403[/QUOTE]

[QUOTE=stiv] בפתח תקווה יוליה או קארין הם סוף הדרך:)))))))) טלפון 0527840403[/QUOTE]

פתח תקווה מומלץ

7
[QUOTE=wow]
[QUOTE=stiv]

[/QUOTE]

ואתה ב-כ-ל-ל לא יחצן
הנה שאר ההודעות שלך עד כה:

[QUOTE=stiv] מקום סבבה בפתח תקווה שקט דיסקרטי ופרטי ממליץ בחוםקריצה
טלפון 0527840403
[/QUOTE]

[QUOTE=stiv] יש את קארין בפתח תקווה סובלנית חמודה מקום נקי ומסודר 0527840403[/QUOTE]

[QUOTE=stiv] בפתח תקווה יוליה או קארין הם סוף הדרך:)))))))) טלפון 0527840403[/QUOTE]

[/QUOTE]
למעשה הם השיגו את מבוקשם עם הציטוט של wow
פרסום בחינם כאן באתר
מסתבר שלחיילי חמאס בכל אופן יש קצת שכל .
אדמין תוריד את הפוסט בכלל אולי ?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”