כולן מפרסמות ביד 2 .
נתחיל עם הנפילות....
פרח [בפרטי, אסור לפרסם] מפרסמת באיזור נתניה למרות שמארחת בחדרה....
במודעה מציינת טיפול מקצועי מפנק ומלטף ב 250 בטלפון אומרת שנדבר פנים אל פנים ונסגור...
מכווינה לרמב"ם 15 בחדרה. את הדלת פותחת בחורה כבת 50 מטופחת עם גוף יפה מבטא צרפתי או משהו דומה. שאלה באיזה מסאג אני מעוניין ואמרתי שעדין עם הרפייה, ישר אמרה שזה תוספת, אמרתי שיקר לי ואוותר אז אמרה שתפנק אותי ב 250.לצערי לא שאלתי מה הפינוק כולל. מתחילים עם עיסוי על מיטה רגילה. העיסוי לא נעים ולא מקצועי... לאחר כ 10 דקות מבקשת שאתהפך ומתחילה לעשות לי ביד ישר בצורה אגרסיבית ולא נעימה.. כשניסיתי לגעת לה בחזה "נבחה" עלי לא לגעת בה... בקיצור לקח זמן אבל בסוף התרכזתי וגמרתי.
לסיכום לא הייתי הולך אליה גם בחינם!!! לא נחמדה, לא מקצועית ולא מפנקת.
סלין 0546864156. מארחת בישוב עולש קרוב למחלף נצני עוז.
התקשרתי ואמרה שעולה 250 ועל כל שלב שרוצים לעלות מוסיפים עוד אמרתי שיקר לי וסיימנו את השיחה. אחרי דקה חזרה ואמרה שתעשה לי פינוק ב 250 כולל בודי, תוך כדי היא גם מספרת שהיא נראית טוב קומפקטית וסה"כ היה לה דיבור מחרמן. אמרתי שאתקשר רבע שעה לפני. כשהתקשרתי להגיד שאני בדרך התחילה לחפור לי שהתקלקל לה המקרר ואין לה אוכל, ואני הצעתי להביא לה כמה דברים, ישר קיבלתי רשימת קניות ארוכה ( שקוזזה מהתשלום כמובן). בקיצור הבחורה חפרה לי מלא בטלפון, הגעת לכניסה ליישוב והבחורה לא עונה, חיכיתי הסתובבתי ובסוף ענתה אחרי יבוש של חצי שעה, שכנעה אותי לחזור וחזרתי.. הסיפור יכול להיות עוד מאוד ארוך ואין לי כוח לחפור אבל הבחורה פסיכית חפרה לי כל הטיפול. לא הפסיקה לדבר לשנייה, באמת שלא נהניתי היא גם שתתה מלא יין, אבל בלי קשר רואים שמשהו בקופסא לא בסדר.. יש לי עוד כל כך הרבה לכתוב על הבחורה וההתנהלות אבל נגיע לטיפול.עיסוי חביב לאחר 10 דק מבקשת שאתהפך ובאפן רובוטי עושה לי ביד ניסיתי קצת לחרמן אותה שאלה אם בא לי לזיין אותה אמרתי לה שאני מוכן להוסיף 50 ש"ח.. סירבה. גמרתי התלבשתי והלכתי.
שילמתי 150 ש"ח+ 50 ש"ח קניות.
לסיכום הבחורה נראית סבבה וזורמת אבל היא חופרתת עד שאי אפשר חהנות מהטיפול. אני לא חוזר אליה.
לקחים שלי מהנפילות: לא להתמקח עם הבנות. מתאים לך על זה לא מתאים תוותר בסוף תקבל חרא שירות. וחשוב לסגור את כל הפינות לפני שמתחילים, לדעת מה מקבלים תמורת מה.
עכשיו לדברי הטובים:
ויקטוריה 052-3430643.
את ויקטוריה אני מכיר עוד מהתקופה שארחה באיזור פולג והיא נעלמה לי לשנה עד שנתקלי במודעה.
כיום מארחת בביתה הפרטי בצפון נתניה ממש קרוב לאביחיל.
ויקטוריה היא בחורה סביב אמצע שנות השלושים רזה עם חזה קטן.. נראית בסדר גמור
הפינוק כולל עיסוי נעים ולאחר מכן פינוק שבו היא נשארת רק עם תחתונים אבל נותנת לדחוף אצבעות. מפנקת כמו שצריך לא מוכנה להתקדם מעבר לזה
מחיר 220 ש"ח אני ממליץ נחמדה ושווה את הכסף.
עוד בחורה שברח לי שמה מארחת באיזור התחנה המרכזית בנתניה 055-6661701.
הבחורה סביב אמצע שנות הארבעים פותחת את הדלת ונראית כמו סעיית רופא שיניים.
אמרה לי בטלפון שאצפה לעוף בטיפול שלה ואכן כך היה. נשכב על הבטן עיסוי נעים עם נגיעות באיזורים שגורמים לריגוש. לאחר מכן מתהפך והיא מתחילה בנשיקות על כל הגוף כולל ליקוק האיבר המזדקר, במקביל שולפ את שדייה הגדולים ומפנקת אותי בעדינות ובחיוך...
לסיכום הבחורה מעט מלאה אבל נראית טוב מאוד לגילה, מפנקת מכל הלב ובאהבה.. שווה 250 ש"ח
זהו לבינתיים אני יודע שקצתחפרתי ולא ממש הייתי ממוקד אז מי שרוצה לדעת עוד אשמח לענות לשאלות....