http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8147
077-2037866
מישהו היה אצלה?
2יש פירסום מסוים של הגב' ששם היא מליאה יותר, בכל פירסום יש עליה תמונה אחרת, זה כדי לגוון?...
מישהו היה אצלה?
3האמת שרציתי לפתוח דיון חדש, אבל חיפוש על מספר המודעה הביא אותי לפה.
התמונות כמובן לא אמיתיות ככל הנראה (למרות שכרום לא מוצא לי אותם).
המספר שפירסם LOVER כבר השתנה במודעה, אבל בכל מקרה בגלל שזה לא נייד- אני מניח שמדובר במכון ולא בבחורה פרטית.
היא טוענת שהיא בת 20...קשה לי להאמין.
למישהו יש פרטים?
מישהו היה?
בא לי לשכב על הגדר (אבל לא בימים הקרובים מאוד, אולי במהלך סוכות).
מישהו היה אצלה?
4כנראה שיהיה כואב לשכב על הגדר.
מספר הטלפון החדש מעלה מודעה במקום אחר של מעסה גייז ברמת גן
מספר הטלפון החדש מעלה מודעה במקום אחר של מעסה גייז ברמת גן
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!
מישהו היה אצלה?
5[QUOTE=shpongle9]כנראה שיהיה כואב לשכב על הגדר.
מספר הטלפון החדש מעלה מודעה במקום אחר של מעסה גייז ברמת גן[/QUOTE]

מספר הטלפון החדש מעלה מודעה במקום אחר של מעסה גייז ברמת גן[/QUOTE]

צודק.
ניתן למצוא גם מודעה של מעסה גייז, גם מודעה של מעסה אישה ביד 2, וגם מידע למי שייך הטלפון הזה (או היה שייך בעבר).
כנראה קליניקה שיש בה הכל מהכל.
בכל מקרה, ירדתי מזה.
תודה.
מישהו היה אצלה?
6נשמעת בטלפון מאוד נחמדה. דווקא שמתי בבנק המטרות. אבל עכשיו לאור הממצאים כאן-ירדה. מישהו אולי כבר נפגש עם הגברת?
מישהו היה אצלה?
7הייתי,
בקצרה ...
גוף פצצה , צעירה מאוד ויפה
חזה מנותח - לא אוהב
מסאז סביר
200 שקל
בקיצור ... רק אם אתה בסביבה וחרמן
מישהו היה אצלה?
8התקשרתי למספר המופיע במודעה ולא למספר שנכתב על ידי LOVER ענתה לי הבחורה בקול מתוק וצעיר, החלטתי שאני לא מפספס. כיוונה אותי לדירת חדר מטופחת בבניין עם המון דירות קטנות או משרדים ופותחת לי קים לשעבר מהמסגר או החשמונאים, בחורה קטנטונת רזה עד כדי שדופה, פנים יפהפיות, שיער צבוע בלונד או משהו באיזור, תחת קטנצ'יק שאפשר להכניס בכף יד, חזה סילקון מידה B משורטט ביד אמן, פטמות מעוצבות במרכז ונותנת לגעת בהם. לעניינים: יוצאים תוך 20 עד 22 דקות מהכניסה כולל מקלחת לפני ואחרי, כך הבנתי מהטלפונים כיון שמישהו נכנס לפני. הבחורה לא יודעת עיסוי מהו, מרפרפת בגב עם שמן כלשהו,לאחר 5 דקות ללא שום גירוי במרכז מבקשת להסתובב וניגשת ישר להגמיר אותך ביד אמן בלי להתלכלך עם שמן מעורב בקרם, אל תשאלו אותי למה.
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
מישהו היה אצלה?
9גם אני הייתי אצל הבחורה המדוברת לבסוף. מבחינת מראה, פצצה. 1.60, גוף רזה, חזה מסיליקון כמו של כוכבת פורנו ותחת אומנם קטן אבל בנוי מצויין ויש מה לתפוס. בנוגע לשירות, יצאתי דיי מאוכזב. נתחיל בזה, שהיא נורא נחמדה אבל העיסוי הוא סתם העברת הידיים על הגוף בלי שום עניין. השלב שבו היא מבקשת להתהפך הוא בעיניי סביר. לדעתי אם היא היתה משקיעה ונותנת שירות כמו של ליזה מהרצליה היא היתה מפוצצת בלקוחות, כי המראה שלה מחרמן רצח.
מישהו היה אצלה?
10הייתי אצלה. הבחורה אכן מחרמנת מאוד (לא כוסית לדעתי. וכן, יש הבדל בין כוסית לבין מחרמנת).
אבל מאוד פרחה למי שזה מפריע. התיאור שרשמו מדוייק.
שימו לב שהמקום לא דיסקרטי בעליל! זהו בניין שמשכיר דירות קטנות לסטודנטים במחיר הוגן, וככזה כל הזמן רוחש פעילות.
לתשומת לבכם.
בכל מקרה, לא הסכמנו על מחיר ולכן לא נכנסתי.
התפריט שלה, לפחות מה שאמרה לי-
חצי שעה 200₪.
40 דקות 300.
שעה 400.
רוצה לגמור פעמיים? תוסיף 100.
אם תרצה לנשק אותי תוסיף 100. לא כולל בפה שזה עוד 100. ולמטה זה גם לא כולל, שזה עוד 100.
קצת עפה על עצמה