כ עיסוי מקצועי במרכז ליד תל אביב - סקס אדיר

עיסוי מקצועי במרכז ליד תל אביב

1
...
טוב ישלי דיווח , ראיתי ביד שניה מודעה על נערה צעירה שעושה עיסוי מקצועי באזור מרכז
רשום שזה עיסוי מקצועי ויש לה קלניקה וראיתי תמונה שלה .. וכן כן היא יפה
התקשרתי אליי וגילתי שהיא רוסיה והזמינה אותי ל45 דקות לקלניקה שלה המפואר
בסוף יגעתי לשם היא חיכתה לי בדלת כמו דוגמנית היא כול כך פוטוגנית בכול צורה אפשרית
הופתעתי לגלות שהיא ממש זורמת ונחמדה היא נראת ילדה בת 18 - 19 אם חצאית קצרה
היא אמרה לי להתפשט והיא התחבאה בצד ונשארתי אם תחתונים והיא נשארה אם הציצים קטנים
נשכבתי על הגב היא התחילה עיסוי בגב רוב השיחה היא לא הפסיקה לדבר איתי ,כמו חברים
היא ממש מדליקה ולא הפסקתי להתחרמן עלייה היא ממש רכה והמגע שלה כול כך קסום ונעים
ואז אחרזה היא ביקשה שאני יהתפך לכיוון הגב היא התחילה לגעת לי בביצים ולאט לאט
והיא פתאום נגעה לי בזין ומנסה רק לחרמן אותו ,ואני נוגע בה בתחת בחזה ברגליים, פשוט דבש
אחרה 40 דקות שאנחנו מתחרמן איתה בשיחות תוך כדאי זה שהיא מביאה לי ביד אני לא גומר
ומנסה להתחרמן איתה עוד ועוד , ועושה איתה משחקים היא מוציאה לי לשון ואני שולח לה נשיקות
בסוף גמרתי מרוב הכייף וזהו נגמר התחמושת הלכתי להתקלח שהיא מביאה לי מגבת

המקום זה קלניקה ממש מפואר ויפה מקום נקי הכול חדש
היא פשוט נערה מקסימה שמגשימה חלומות לגברים
אם אני יבואו לשם? בטוח שכן

תראו היא לא נמצאת כול השבוע פעמיים בשבוע בקלניקה,פשוט צריך להתקשר
תאמת? אני מתלבט אם לרשום מספר שלה .... אבל יש סיכוי שכן אני בפרטי..

3
דיווח חמוד, לא מאמין שיש כאן יחצנות.

אני מניח שהוא לא רשם את שם העיר, כי אז יהיה קל לאתר אותה ביד 2.

הוא לא רשם את שמה אבל רשם להתקשר לשאול בקליניקה אם היא עובדת. איך נבקש אותה? זאת שמגשימה חלומות לגברים נמצאת?

א-ב-ל - אם יש דיווחים בלי טלפונים, מבחינתי זה כאילו בכלל אין דיווח. הייתי מעדיף שישמור לעצמו את החוויה או יחליף בפרטי תמורת טלפונים אחרים.
ברגע שהוא מדווח ורושם שלא יתן את המספר, וגם בפרטי בספק, זה הופך את הדיווח ללא רלוונטי כלל.

אח"כ לא נוכל לבוא בטענות לכל אלה שלא מדווחים ושומרים לעצמם את המספרים הטובים.מבולבל

4
[QUOTE=wow]דיווח חמוד, לא מאמין שיש כאן יחצנות.

אני מניח שהוא לא רשם את שם העיר, כי אז יהיה קל לאתר אותה ביד 2.

הוא לא רשם את שמה אבל רשם להתקשר לשאול בקליניקה אם היא עובדת. איך נבקש אותה? זאת שמגשימה חלומות לגברים נמצאת?

א-ב-ל - אם יש דיווחים בלי טלפונים, מבחינתי זה כאילו בכלל אין דיווח. הייתי מעדיף שישמור לעצמו את החוויה או יחליף בפרטי תמורת טלפונים אחרים.
ברגע שהוא מדווח ורושם שלא יתן את המספר, וגם בפרטי בספק, זה הופך את הדיווח ללא רלוונטי כלל.

אח"כ לא נוכל לבוא בטענות לכל אלה שלא מדווחים ושומרים לעצמם את המספרים הטובים.מבולבל
[/QUOTE]

לא מדובר בשום יחצנות אני פשוט לא סגור אם לתת את המספר שלה או לא
אני ממש נדלקתי על הבחורה הזו, אני לא אומר שהיא תיהיה שמורה רק לי
אני בנתיים רוצה לשמור אותה בסודיות תקופה של שבוע עד שבועיים עד שימאס לי
ואני ירשום מספר שלה בגלוי

7
אני גם היית אצל זה בחורה חמוד.
אני בא בתוך קליניקה שם יש אישה גדול יושב דלפק זה ציצי גדול גדול נוגע בשולחן ככה.
שואל אישה גדול איפה זה בחורה מה מגשים חלומות גברים. אישה גדול אומרת יבגנייה. אני מחכה יבגניה בכיסא 10 דקות.
יבגנייה בא אותי עם חלוק ככה סגול אומרת בוא. אני פוחד מי יבגניה כי גם יבגניה ציצי גדולה גדולה כמו בחורה בדלפק. יבגניה גם בחורה שמן מאד ככה טוסיק זז בום בום שהיא הולך. אמרתי ליבגניה לא רוצה אבל אני בחור קטן עם עברית קטן יבגניה בחורה גדול גדול ולא מבין מושכת אותי ביד ככה בתוך חדר שלה ואני צועק לא לא ואישה ציצי גדול בשולחן צוחקת לי בתוך פנים שלי בלאט. יבגניה בתוך חדר זורק אותי במיטה שלה ומושך מכנסיים אותי למטה ככה חזק אני מושך מכנסיים למלה יבגניה מושך למטה בסוף יבגניה מנצח כי יבגניה בחורה גדול גדול אני בחור קטן ולא מבין. אני צועק לא לא יבגניה נותן אותי ככה זפטה בתוך פנים וצובט לי בביצה ככה עם אצבע חזק סימן כחול בלאט. אני צורח לאא לאא אבל יבגניה גדול לא מקשיב אותי. פותחת פה שלה שמה בולבול קטן בתוך פה אותה ועושה ככה עם לשון קדימה אחורה מה קוראים זה מציצה בתוך פה שלה. ביצה כואב מצביטה יבגניה מאד ואדום. בולבול קטן ישן בתוך פה יבגניה לא קם. עצוב מצביטה זה נאחוי. יבגניה מוציא פה שלה מבולבול ויושבת טוסיק שלה בתוך פה ואף אותי! אומרת עכשיו אתה עכשיו אתה. אני אומר לא רוצה ליבגניה כי טוסיק גדול מידי ואני אין אויר ופיפי שלה ריח דג טונה וגם הרבה פצעות קטנים קטנים אדומות בתוך טוסיק יבגניב עכשיו בתוך פה שלי עם ריח קצת קקי ככה בלאט. ואני צועק יבגניה לאאא יבגניה לאאא ויבגהיה יושב טוסיק בתוך פנים שלי וזז קדימה אחורה ככה עם פצעים קטנות בפה שלי. בסוף יבגניה קם וביקש ממני 250 שקל בלאט. יבגניה גדול אני קטן נותן לה 250 שקל. יבגניה נותן לי מסטיק אורביט בשביל ריח דג טונה בפה שלי וקצת שער קצר שחור מפיפי שלה בתוך פה שלי לא טעים אותי. יבגניה רע. לא מקשי בחור צועק לאא לאאא. עושה ככה צובט עם אצבע ביצה כואב כואב בולבול עצוב. לא חוזר יבגניה פעם יותר אף פעם. תמיד בלי יבגניה יותר. בורח בחוץ. אישה ציצי גדול בשולחן צוחק ככה. מהיום רק בבית לבד ככה עם יד במילקחת בלי צובט בביצה ודג טונה בפה. לא צריך זה. רק לבד. לא צריך אישה מגשים חלומות יותר. חלום אותי רק ביצה לא כואב. זהו. הלך 250 שקל בפח בלאט. שונא יבגניה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”