כ ויקי מספא קוסמוי בראשון לציון - סקס אדיר

ויקי מספא קוסמוי בראשון לציון

1
אני חדש פה בפורום והייתי רוצה לדווח על ויקי מספא קוסמוי בראשון לציון ויקי בלונדינית גבוה בת 27 אני כבר שנתיים רק אצלה הבחורה פצצה עולמית רזה גבוה חזה קטן תחת יפה ועגלגל הבחורה יודעת לעשות את העבודה כמו שצריך כדי לכם רק ויקי

4
שלום אני משתמש חדש ורציתי להגיב על החוויה שלי איתה שהייתה שונה,אני חובב מקומות של מאסגים הולך המון והייתי עם ויקי והייתי עם חן עם ויקי קצת חרושה אין לה כוח לפעמים,אבל שיש היא טובה יפה,ונעימה,אבל היופי הרוסי כבר משעמם אותי,הגעתי לקוסמוי ערב אחד וחן הייתה שם נכנסתי לדגום,הבחורה לא נכנסת עם מי שרוצה אותה, אלא מי שהיא רוצה ומרגישה שיהיה לה טוב,הבנתי ממנה שהיא ככה עובדת,התקלחתי נכנסה הורידה את בגדיה כוסית שדיים עומדות רזה רגליים חטובות,רואים שהבחורה מתאמנת,הייתה נעימה במאסג,מגע אלוהי,רק רציתי להתהפך, יודעת את העבודה,מושכת קצת בכוונה שיהיה חרמן אש עוד,התהפכתי עשתה לי קצת מאסג מקדימה ואז בודי ולא מהצד עבודה ידנית מענגת,,יש לה משהו בשתי ידיים שיודעת לעשות שאתה משפריץ שלוליות ביקשתי הפוך היא התהפכה עם הכוס החלק והיפה שלה והשפרצתי פשוט תהנוג,חווית מאסג אירוטית,אשת שיחה,מה עוד צריך,הבנתי שעם יש קליק בפרטים הטיפול יהיה 100 אחוז,עם אין על תכנסו חברי..ודרך אגב בסוף השיחה ככה זרמנו והבנתי שיש מצב לאקסטרות חוץ מסקס..מומלצת חן את אלוהית
דורון

8
קריצה[QUOTE=יהלום]שלום אני משתמש חדש ורציתי להגיב על החוויה שלי איתה שהייתה שונה,אני חובב מקומות של מאסגים הולך המון והייתי עם ויקי והייתי עם חן עם ויקי קצת חרושה אין לה כוח לפעמים,אבל שיש היא טובה יפה,ונעימה,אבל היופי הרוסי כבר משעמם אותי,הגעתי לקוסמוי ערב אחד וחן הייתה שם נכנסתי לדגום,הבחורה לא נכנסת עם מי שרוצה אותה, אלא מי שהיא רוצה ומרגישה שיהיה לה טוב,הבנתי ממנה שהיא ככה עובדת,התקלחתי נכנסה הורידה את בגדיה כוסית שדיים עומדות רזה רגליים חטובות,רואים שהבחורה מתאמנת,הייתה נעימה במאסג,מגע אלוהי,רק רציתי להתהפך, יודעת את העבודה,מושכת קצת בכוונה שיהיה חרמן אש עוד,התהפכתי עשתה לי קצת מאסג מקדימה ואז בודי ולא מהצד עבודה ידנית מענגת,,יש לה משהו בשתי ידיים שיודעת לעשות שאתה משפריץ שלוליות ביקשתי הפוך היא התהפכה עם הכוס החלק והיפה שלה והשפרצתי פשוט תהנוג,חווית מאסג אירוטית,אשת שיחה,מה עוד צריך,הבנתי שעם יש קליק בפרטים הטיפול יהיה 100 אחוז,עם אין על תכנסו חברי..ודרך אגב בסוף השיחה ככה זרמנו והבנתי שיש מצב לאקסטרות חוץ מסקס..מומלצת חן את אלוהית [/QUOTE]

קישקשתא איפה הברכה לחן ; "ברוכה הבאה לפורום " ???
צחוקצחוק

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”