כ אסנת ממושב זכריה- אזור בית שמש - סקס אדיר

אסנת ממושב זכריה- אזור בית שמש

1
שלום חברים יקרים,

לפני כמה ימים בגל חרמנות שתקף אותי, כיתתי רגליים מירושלים עד למושב נידח ליד בית שמש, רק כדי לקבל "עיסוי".

הבחורה מפרסמת ביד 2 - מס' הטלפון 052-6896760

בטלפון נשמעה בוגרת ולא צעירה, אך היה בה משהו מסקרן והחלטתי לזרום. אמרה שהעיסוי הוא "לכל הגוף", בד"כ מילת קוד להרפיה אחרי שנים של ניסיון, ונשמעה די נחמדה. ידעתי שאני לוקח סיכון עם הנסיעה הארוכה אך שמתי פעמיי בכל זאת, כי סיכונים הם חלק מהתפקיד של המדווח בפורום :)

לענייננו,

כיוונה אותי לתוך המושב, הגעתי ונכנסתי לדירה הקטנה. במבט ראשון, רציתי לעשות אחורה פנה - פנים מבוגרות ולא הכי נאות (ואף מעט מקומטות - עברה קצת בחיים). כמעט עשיתי אחורה פנה, אך בגלל הנסיעה הארוכה והגשם בחוץ, החלטתי לתת צ'אנס.
הגוף לעומת זאת, זה כבר סיפור אחר - הגוף רזה, חטוב, עור חלק לבן, חזה בינוני פלוס, טוסיק קטנטן - בסה"כ גוף של בחורה בת 30 עם פנים של בת 55 לפחות - זה לדעתי הגיל שלה (סביב 55), לא קלטתי מה המוצא שלה, ייתכן מיקס כלשהו של מזרח ומערב, ישראלית בכל מקרה ולא רוסיה.

200 שקלים החליפו ידיים, היא מיד התפשטה ונשארה בחוטיני אדום. כשראיתי את הגוף, התנחמתי בהחלטה להישאר כי הוא באמת היה לא שגרתי לאישה בגילה.

העיסוי:

עיסוי כמו שאפשר להבין לא כל כך היה שם, יותר נגיעות ומריחות נעימות על כל הגוף בהתחלה, ועם דגש על חבריקו והביצים, כולל התעסקות עם החור של התחת- הבחורה כנראה אוהבת להתעסק עם חורים (למי שזה מעניין אותו). ניסתה לעשות לי פרוסטטה, לא כל כך זרמתי וביקשתי שתדלג על זה.

תוך כדי העיסוי, שלחתי ידיים למנוש ולתחת, ואף החדרתי אצבעות לישבן. ניכר שהבחורה לא מתה על זה, ולכן כעבור מספר דקות של ניסיונות שליחת ידיים שהתקבלו בהרחקת הישבן מאזור היד שלי, שחררתי מהנושא וחזרתי להתמקד בעיסוי הישבן, הביצים וחבריקו - היה מחרמן ולא רע בכלל.
לאחר מכן עברה לבודי עם השדיים שלה והפיטמות הדי ענקיות שלה (שני ונטילים בשקט) לאורך התחת והגב שלי, בהמשך לאחר ההתהפכות על הגב, גם לאורך הזין ועד לפנים.

לא מצצה ולא הורידה את התחתונים בשום שלב - האמת שלא ביקשתי, לא הצעתי ולא ניסיתי גם לרמוז - גם בגלל שהפנים שלה לא באו לי טוב והמראה שלה לא הדליק אותי וגם בגלל שראיתי שהיא לא כל כך בקטע של סקס (ייתכן שמידת חרמנות גבוהה יותר הייתה מביאה אותי לנסות להציע סקס בתוספת תשלום/טיפ, אך ויתרתי על התענוג).

לבסוף כשהיא עלי, עשתה לי ביד בצורה די מושלמת והשפרצתי השפרצה עצבנית למדי - היא יודעת איך לגעת והידיים טובות ללא ספק.

אז מה היה לנו כאן:

מראה- 6
גוף- 8.5
עיסוי- 5
בודי/פרוסטטה/חירמונים - 8.5/9
מחיר: 200 ש"ח

האם אני אחזור? - לא.
האם שווה נסיעה של יותר מ-10 קילומטר? - לא.

אלה מכם שגרים בקרבת מקום ואוהבים חירמונים ועבודת יד טובה, יכולים לנסות, אבל ממש לא ממליץ לנסוע במיוחד לאזור היחסית מבודד שבוא היא עובדת.

בהצלחה ומקווה שהועלתי במשהו לחברי הפורום :)

המעוסה

עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    

אסנת ממושב זכריה- אזור בית שמש

4
הייתי אצלה מזמן לפני מס' חודשים , כמו שציינו פה נראת מבוגרת שעברה הרבה בחיים , יש לה גם דיבור ערסי משהו למרות שהיא משתדלת להיות נחמדה , העיסוי ברמה נמוכה ...מעסה היא לא ! אמרה שאם אני בעניין אז אני יכול פעם הבאה להביא גומי ולקבל טיפול מושלם ....האמת שאחרי הפעם ההיא אני כבר לא בעניין , הספיק לי...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”