כ סיכום קצר - ביאליק 60 ישראלית עם חזה גדול - סקס אדיר

סיכום קצר - ביאליק 60 ישראלית עם חזה גדול

1
בשבוע שעבר הלכתי לדגום בביאליק 60 ברמת -גן.

הפקידה אמרה שיש מישהי עם חזה גדול רוסיה בת 24 וישראלית בת 18 עם חזה ענק.

כמובן שהכל נלקח בעירבון מוגבל.

המקום בביאליק 60 ליד בניין חדש שנבנה בתקופה זו.

הבחורה הרוסיה נראית בוגרת מ24 קרוב ל30+ , רזה (לא ממש יפה ) עם חזה בינוני.

העדפתי לחכות לישראלית.

הגיע בחורה לא בת 18 - קרוב יותר לאמצע סוף גיל ה 20,

שיער ברונטי ארוך, נאה (לא יפה במיוחד אבל נאה) , גוף נשי וסקסי וחלק, חזה גדול /בינוני (בפירוש לא ענק)

יש לה ישבן יפה

היא יודעת לעשות מסז', ולמרות שאינה מתקתקת, תוך כ5 דקות הייתי על הגב ו 5 דקות אחר כך זה הסתיים.

(המחיר 200 ל30 דקות ופה הבנתי שזה יהיה תקתוק...)

סה"כ סביר (חבל שלא השקיע יותר , או נתנה לגמור פעמיים..)

האם אחזור בעתיד

לא

2
הייתי שם אתמול והיו המצד חמד ישראלית ורוסיה כפי שתארת- שתיהן עם חזה די גדול. הישראלית עונה לשם שושי או שושה והרוסייה- לא זוכר.
צר לי שתוקתקת על ידי הישראלית מאחר והיא באמת נאה, צעירה ועם חזה טוב ויכלה להגיע לגדולות במקצוע השפשפנות.
במידה והיא תשתפר אז כולנו אשמח לקבל עליה דיווח חיובי ורק אז נשקול ללכת.
לגבי הרוסייה- תיקתוק לשמו וחבל להרחיב את המילים. היא מעט זמן בארץ וכמעט לא יודעת עברית, אבל מילה אחת היא למדה טוב: לא.

3
[QUOTE=tuvcmhmh]בשבוע שעבר הלכתי לדגום בביאליק 60 ברמת -גן.

הגיע בחורה לא בת 18 - קרוב יותר לאמצע סוף גיל ה 20, -
אז מה הגיל שלה? 20? 25? 30?

היא יודעת לעשות מסז', ולמרות שאינה מתקתקת, תוך כ5 דקות הייתי על הגב ו 5 דקות אחר כך זה הסתיים. -
זה לא תקתוק? אז מה זה?

(המחיר 200 ל30 דקות ופה הבנתי שזה יהיה תקתוק...)-
אם הבנת למה נכנסת?

[/QUOTE]

הספורטאי הגדול

9
אז בעקבות הדיווח הלכתי לבקר את שושה
ראשית לגבי המקום: נמצא בביאליק 60 שביל בצד שמוביל גם לחדר מדרגות בבניין כך שהכניסה יחסית דיסקרטית.
המקום עצמו - דירה ישנה נכנסים לסלון וניתן לראות את כל הבנות שמתחבאות מאחורי פרגוד (יתרון וחוסך אי נעימות בבקשה לראות בנות נוספות) מה שהפתיע אותי בדירה הוא שאין מקלחות בחדרים! יש מקלחת אחת בבית וצריך ללכת עירום עם מגבת מהחדר עיסוי עד למקלחת ולעבור ליד הסלון כאשר יש סיכוי לפגוש אנשים בדרך למקלחת כשאתה עירום עם מגבת בלבד לגופך! הייתי בעשרות דירות בחיי ודבר כזה עוד לא ראיתי. פשוט זלזול בלקוח ופרטיותו.
מחיר: 200 שקל לחצי שעה ברוטו (כולל מקלחות וטיול ברחבי הדירה עם מגבת בלבד בין החדר למקלחת) כל רבע שעה נוספת עוד 100 שח!

ולגופו של עניין: בעקבות הדיווח החלטתי להיכנס עם שושה בחורה ישראלית ממוצע מזרחי באמצע או סוף שנות ה20 להערכתי, שחומה קצת ערסית.
לא מכוערת (בפנים) אבל אין שום קשר בינה לבין יופי.
הציגה עצמה בשלב הפרטים עם מחשוף נחמד וחצאית גדולה אשר מקשה לראות את ממדי גופה ומבלבלת מאוד.
החלטתי לתת צ'אנס ולהיכנס למרות שלא התלהבתי במיוחד.
שושה התפשטה הורידה את החצאית הרחבה והתגלה מול עיניי תחת מגעיל וגדול ארוז בתחתוני סבתא ענקיות התבאסתי מאוד.
לגבי החזה שלה הוא רחוק מלהיות גדול כפי שציינו אלא ביינוני + (ויש לזכור שמדובר בבחורה מלאה לכן זה סביר ופרופורציונאלי ולא משהו מיוחד) בקיצור גוף מגעיל תחת ענק חזה סתמי ועוד היה שם מאוד חשוך אם הייתי רואה אותה באור אני מניח שהתיאורים היו עוד פחות מחמיאים. יש לה גם בליטות מוזרות בכתף ימין שנראים ומרגישים כמו מחלת עור מוזרה. לעניין העיסוי עצמו שציפיתי שיהיה מושקע (בכל זאת מדובר בבחורה לא נאה במיוחד צריך נקודת אור לא?) לצערי גם המסאז' מעפן ביותר, ליטופים סתמיים ו20 ליטר שמן במשך 10 דקות. כשהסתובבתי שמרה דיסטאנס ומרחק פחדה שאני יגמור עלייה.
לסיכום
דירה - 0 - אין מקלחות בחדרים!
מראה 3 - שמנה עם תחת ענק ותחתונים סבתא שלא יורדים במהלך הטיפול ובשלב הפרטים מסתירה את הנתונים עם בגדים מבלבלים ורחבים.
שירות 3.5 - מסאז חובבני, מרוחקת מפחדת שיגמרו עלייה

ציון כללי: 2, ועוד הייתי נדיב

אם אחזור? ברור שלא!!!
בטח שלא אלייה
וגם לא לאף אחת שם כי אין מקלחות בחדרים! והדירה מאוד חשוכה ואי אפשר לראות מה מקבלים

פשוט בזבוז זמן וכסף כועסאצבע למטה

מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”