כ הזהרה חמורה - הספא בחולון - סקס אדיר

הזהרה חמורה - הספא בחולון

1

כבר 3 שנים שאני לקוח קבוע בעיקר בבקרים בספא האורגים בחולון.

היו לי שם 3 בנות קבועות שעם 2 מתוכנן אני גם בקשר טלפוני ונפגש איתם לעיתים רחוקות מחוץ לספא - מה שמעניין זה שכל ה - 3 כבר לא עובדות באורגים כולל האחרונה שהעיפו אותה לפני שבוע-שבועיים - בר למי שמכיר.

ולמה זה מעניין ? כי היא כבר הבחורה השלישית שכמה ימים אחרי שסוף סוף היא הסכימה לתת לי אקסטרא "מלאה" במקום אז העיפו אותה - יש לציין שעם הבנות האלו אני נפגש גם מחוץ למקום וסתם סיקרן אותי לקבל את האקסטרא גם במקום עצמו.

כמובן שאני לא סיפרתי על זה לאף אחד במקום (ואפילו לא פה בפורום) ומן הסתם היא גם לא דיברה על זה וגם לא אף אחת מ - 2 הבנות האחרות שהייתי איתן בקשר טלפוני והעיפו אותם (הן היו בטוחות שאני סיפרתי על זה) וגם בר מהסיבה הזו לא מדברת איתי יותר ולא מוכנה להיפגש איתי - היא בטוחה שאני סיפרתי.

בכל-אופן, אם אני לא סיפרתי והיא לא סיפרה אז מי סיפר ? אני חושש שהגלאי תנועה בחדרים אינם באמת גלאי תנועה (מה כבר יש לגנוב בחדרים ?) אלא מצלמות סמויות. לדעתי החדרים מצולמים על מנת שהבעלים יוכל לעקוב ולהעיף בנות שנותנות אקסטרות.

ראו הוזרהתם !

6
אני בקשר אישי עם בר בחודשים האחרונים ואת האינפורמציה אני מקבל ישירות ממנה (היא הפסיקה לדבר איתי כי חושבת שאני דיווחתי לבעלים).

כשחושבים על זה זה גם מסביר למה כל-כך קשה לקבל שם אקסטרות ולמה הבעלים יודע על כל אחת שנותנת שם אקסטרות - צריך באמת לבדוק את נושא גלאי התנועה בחדרים שאין שום היגיון שהם יהיו שם. אני דיי בטוח שמדובר על מצלמות אבטחה סמויות.

7
להחביא מצלמה נסתרת זה לא חייב להיות בגלאי תנועה ...יכול להיות בכל מיני מקומות שאתה לא תרגיש ותדע בכלל , הנושא חמור פגיעה בצנעה ובפרטיות , לך תדע אם לא מתשמשים בחומרים המצולמים למטרות אחרות ...עוד יום אחד תמצא עצמך מככב באתרי פורנו ברשת ...חח

9
שלום לכולם.
דוד אתה חיי בסרט ויש לך הפרעה נפשית קשה ביותר.

כל פעם אתה כותב איזה שטות גמורה אחרת, לדוגמה כתבת שלבר יש ריח רע מהפה ולא כדאי להיכנס איתה ופיתאום אתה זורם איתה?

על סיון כתבת שהיא קוקסינל ובפרטי כתבת לי שאתה מאוד אוהב את המקום ואת הבנות שם.

ניראה לי שכל פעם שאתה מקבל ברקס מהבנות על הגחמות שלך אתה מרשה לעצמך ללכלך.

אז ככה:

א. גלאי הנפח בחדרים נימצאים עקב דרישה של חברת הביטוח, בשום מצב אין מצלמות בחדרים, דבר המהווה עבירה חמורה.

ב.המדיניות שלנו ברורה ומי שעוברת על זה מודעת לכך שעבודתה תופסק ולא משנה כמה היא פייבוריטית.

ג.אין צורך במצלמות זה צף לבד.

ד. דוד שמוכר בשמו הפרטי כאליאב לא רצוי אצלנו, אתה כפוי טובה ואנו ניסתדר בלעדיך, יש הרבה מקומות שעובדים עם אקסטרות מצא לך תחליף או לך לפסיכיאטר.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”