מסתבר שהם מפרסמים פה באתר: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8756
התקשרתי וענתה לי בחורה עם מבטא רוסי קל. שאלתי פרטים וזה נשמע לי ממש דומה למה ששמעתי כבר הרבה פעמים בבגירה וגם בנוסח מעט שונה אצל לנה ומרינה. גם המחיר זהה, 600 ש"ח לשעה מלאה. ביקשתי ביקור לשעתיים ונעניתי בחיוב.
קיבלתי כתובת מקורבת בדרום תל אביב וכשהגעתי קיבלתי כתובת מדוייקת, שקרובה מאוד למקום של לינדה וחברתה אמילי שאותן פקדתי מספר פעמים. זהו רחוב שקט ודיסקרטי הסמוך לאחד הרחובות הראשיים, כך שההגעה קלה.
היא הנחתה אותי לשער מסויים ואז במורד מדרגות לקומת מרתף, ממש באותו סגנון של בגירה והמקום של לנה ומרינה. זו דירת מגורים שמכילה 3 חדרי עיסוי, עם ארבעה מעסות שונות ממה שהבנתי. ביקשתי להתקלח והמקלחת פה היא מקלחון בגודל סטנדרטי, אך מוגבה משמעותית מהרצפה. היו מספיק מים חמים, סבון מתוך דיספנסר ומגבת לבנה וחדשה.
על הטיפול עצמו אין לי הרבה מה להרחיב, היה כל מה שמקובל בטנטרה: התפשטות בשלבים, מגע מרפרף, נשיקות, חיבוקים, ליטופים, בודי איכותי, שמנים אירומטיים, עיסוי פרוסטטה, מוזיקה מרגיעה, בחורה שבאמת למדה את הנושא בהודו ופיצוץ אורגזמי מדהים בסיום החלק האומנותי...
לא ענתה לטלפונים תוך כדי ונעלה את הדלת מבפנים כדי שלא יציקו לנו. עובדות מ-10 בבוקר עד 10 בלילה.
נכנסנו למקלחת משותפת ומחרמנת, שבה היא ביקשה שאני אסבן אותה (חלום שלי...). שילמתי ביציאה (בניגוד לבגירה ולנה ומרינה שמשלמים בכניסה) ונפרדנו בנשיקה.
כשחזרתי הביתה, הסתכלתי שוב בתמונות שמפורסמות בקישור וניסיתי לזהות את המעסה שקיבלה אותי, אך ללא הצלחה.
אני עוד אחזור, כי טנטרה זה ממכר...