שלום חברה אני לא מרבה ליכתוב פה כי באמת אין לי מה ליתרום אבל היום אני חייב ליכתוב את הטראומה הקשה שעברתי ולהזהיר פה את כל חברי הפורום הזה
חיפשתי עיסוי באזור הרצליה וצדה עיניי מודעה ביד 2 על עיסוי בשמנים וכו׳ מיתקשר שומע פרטים כרגיל הפקידה אומרת עיסוי שוודי וכל מיני סוגים של עיסויים ובסוף בודי גוף אל גוף מפנק
אמרתי סבבה הגעתי לאזור רחוב בן גוריון מיתקשר הפקידה מסבירה לי בידיוק
וניכנסתי עומדת מולי בחורה פחות או יותר בגיל 25 ל30 ערסית ואומרת לי ילה תיתפשט נימצוץ לך אני אומר לה אין עיסוי לפני היא עונה לי מה עיסוי כאילו ביקשתי ממנה הלוואה אז היא עושה לי טובה מקשקשת לי בגב שתי דקות ואומרת לי תיסתובב אז היסתובבתי היתחילה במציצה עם השיניים הרגה לי את הזין וגם עונה לטלפון באמצע וגם מבלבלת לי את המח על ביבי בקיצור חברה. שומר נפשו ירחק לקחה לי 250 זוזים על 10 דקות שההיתי שם ובסוף אני ניכנס לישטוף את עצמי הזרם במיקלחת כאילו משהו משתין אלי
אני מזהיר פה אותכם לא להיתקרב בחורה מגעילה ותקתקנית חבל על הכסף
נפילה בהרצליה
2תודה על האזהרה אבל כדי שזה יועיל במשהו צריך פרטים מזהים, שם, מיקום וחלק מהמספר טלפון
נפילה בהרצליה
4אהלן.
אם מדובר ברחוב בן גוריון, סמוך לגלידה ולרחוב הבנים אז כן..מדובר על אותה אחת "הילה" לצורך העניין :)
סמטה קטנה, על דלת לבנה רשום משהו "אלטרנטיבי", דירת חדר בקומת קרקע ומיטת עיסויים במרכזה.
מדובר על רשת של שני מקומות(אפשר לקרוא לזה רשת?) אחת ממוקמת בהרצליה והשנייה באזור התעשיה ברעננה.
לשני המקומות עונה הבחורה ברעננה, אם אני לא טועה היא קוראת לעצמה "קרן" והיא בלונדה גוצה ולא מושכת בעליל.
"הילה" היא כמו שתיאר אלונסו, ערסית, כהה, לדעתי מעל גיל 30, לא רזה ולא נאה.
הן שתיהן מציעות את אותם דברים אני מניח..עיסוי, קצף(בקיץ), הרפיה ועוד - למרות שנדמה לי שהבחורה ברעננה לא זורמת לסקס מלא, בכל מקרה אף אחת מהן לא באה לי טוב בעין השלישית.
אולי לחלק מהנוכחים בפורום זה מתאים, בהתאם למיקום ולצורה אבל לפי דעתי כבר דווחו אכזבות מהבנות הנ"ל בעבר.
המספרים להלן: 052-5157395 ,052-2811746 ,052-4622383
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!