כ יאנה חזה גדולחצי סיליקון - סקס אדיר

יאנה חזה גדולחצי סיליקון

1
יאנה מפרסמת ביד 2
עיסוי מפנק עם סוף שמח.
הייתי אצלה היא מפנה להרצל 59 אבל הדירה לא שם אלה קרובה לשם.
כשניכנסתי ניגשה אלי רוסיה עם חזון מרשים נתנה לי מגבת ,התקלחתי וניגשה לעניין כשאני על הבטן.
שאלתי מה השעה ?כשענתה לי אז אמרתי לה סבבה יש זמן ואכן קיבלתי זמן מלא.
כל זה היה לפני 3 חודשים.
אתמול הייתי וקיבלתי כבר רשות לסקס לאחר תחנונים רבים.
אז ככה.
יש לנו עיסוי סתמי עם גברת שנוטף ממנה סקסיות.
ירידה וסקס רק לאחר כמה מיפגשים .
הטלפון שלה מפורסם ביד 2 תחת עיסוי .
אין לי מושג אם זה מותר לפרסם.
נשים הן לא חפץ

יאנה חזה גדולחצי סיליקון

10
טוב משתף שאני ממש לא יחצן אבל קיבלתי כל כך הרבה מתנות מפורום ואני משתמש דיי קבוע ונודד לילה ולפעמים יום בין הלוקיישנים השונים אז פרסמתי היום את ההודעה הראשהפעם אני נשכבתי פה על הגדר והיה שווה שלום חברים .פרסום ראשון שלי כאן . כבר יומיים חרמן וגם כאב לי בגוף אחרי חפירה עמוקה באינטרנט הגעתי דרך יד 2 לולארי מקריניצי 62 שוב לא 74 מפעם . הבטיחה עיסוי ושחרור עדין . שעה 200 הכניסה מאחורי הבניין יש שלט על הדלת של חברה קבלנית . פתחה לי את הדלת אישה שבשנייה הראשונה הרגשתי שהיא דודה אבל מיד שמתי לב לשדיים הענקיים שלה . היא שמנה יש לציין באמת שמנה אבל עגולה . הציעה לי מקלחת . ביקשה שאשב על המיטה ואחרי מס דק נכנסה לחדר ערוב לגמריי... חבריקו התעורר . . התחילה בעיסוי ארוך ונעים לפחות חצי שעה . אפילו בלי שמן יש לה ידיי משי .. ועור חלק ושדיים .. בסוף אחרי עיסוי מעולה הפכה אותי והתחילה בעיסוי רגליים .. מפשעות ולאט הגיע גם אליו.. נותנת לנשק אותם . נותנת לגעת בסוף כמו בסרטים הצמידה אותם לחבריקו שכבר השתגע והיתה גמירה אדירה . הציעה לי מים . מקלחת .. לסיכום
מצד אחד דודה נראה לי 40 שמנה מאוד אבל חייכנית נעימה עיסוי אלוהי לא תקתקנית וחזה גדול .. ענק אשמח להעביר טלפון בפרטי ונה שלי והיא לא פורסמה מישום מה
אגיב כאן כי זה קשור
פשוט אוהב אותם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”