כ מדגם דירות עיסוי בבארשבע - סקס אדיר

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

1
שלום חברים הודעה ראשונה אז אני יפתח בכמה פינוקים מהצד שלי:

דירה בשכונה א' מפרסמת בשם לורה ישנה שם עוד בחורה בשם ורוניקה, אז לורה נראית בסביבות הגיל 40
רזה עם חזה בינוני עושה מסאז מקצועי לאחר מכן עושה הרפייה מצויינת מורידה בגדים נשארת רק עם תחתון אין בעיה לגעת לנשק רק לא לגעת בחילזון, לורה נמצאת עד השעה 7בערב בקשר לאקסטרות אין מצב!.
ורוניקה בחורה גבוהה רזה בלונדינית עושה מסאז סתמי עם הרפייה ניתן לזיין אותה בתוספת 50 שח רק אחרי שלורה יוצאת מהדירה היא נשארת שם לבד.
מאוד נהנתי הייתי שם לפחות 4 פעמיםכל פעם עם מישהי אחרת.

מירי המבוגרת )סבתא)ממוקמת בעיר העתיקה יש איתה שם גבר שלוקח את הכסף ומביא קבלה.נראית בסדר גמור עושה מסאז מקצועי אבל הרפפיה שלה זה כאילו אתה מזיין אין דברים כאלו לא מתפשטת וגם אין מצב לאקסטרות. סך הכל חוויה נעימה הייתי אצלה כמה פעמים.

עוד דירה בעיר העתיקה ברחוב הפלמח יש שם בערך 4 בנות הייתי שם פעמיים כל פעם עם אותה הבחורה רוסיה מבוגרת גבוהה רזה ציצי ענק לא זוכר את השם שלה 200 שח עושה בודי הרפייה ניסיתי לזיין אותה אבל לא זרמה.

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

4
חחחח הסבתא מירי מפרסמת ביד 2 תחת השם מירי.
לורה גם מפרסת ביד 2 תחת השם לורה.
והדירה הנוספת גם ביד 2 אבל אין שם המספר בסוף 1485.

יצא לי לדגום עוד כמה, מפרסמת ביד 2 בשם "דרומית" 100 שח בשכונה נחל עשן בבית פרטי
בחורה בסביבות ה35,40 1.65 רזה ציצי קטן אין מיטת עיסוי ישר לחדר שינה עיסוי סתמי ומתחילה למצוץ עם גומי לא מזדיינת וגם לא ניסיתי כי היא לא עשתה לי את זה, לא התלהבתי ממנה אבל לפעמים לשעות המאוחרות של הערב זה סביר כי כולן חותכות בשעה 6 7 בערב.
וכמובן שיש את קטיה וסטלה בשכונה ג' סטלה פתחה את הדירה בחורה טיפה מלאה עם שיער שחור ביקשתי לראות את קטיה, קטיה גבוהה סלונדינית חטובה עם חזה די מרשים וישר חטפתי אותה מתפשטת כולה עוד לפני העיסוי עושה עיסוי סביר עושה הרפיה עם בודי אפשר לזיין בתמורת 100 נראה לי קצת מוגזם אז זרמתי רק עם הרפייה +אצבעות לחילזון.

לפני כשנה נתקלתי במודעה של מעיין מפרסמת ביד 2 220 שח בשכונה ג' מלאה ערסית לוחצת עלייך שתגמור היה מאוד מבאס ומאז לא חזרתי וגם לא אחזור.

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

5
שלום למצטרף הבאר שבעי החדש ותודה על העדכונים. כמה הערות ושאלות

הדרומית ב 100 שח זאת כנראה תמרה שדווחה כאן לפני המון זמן. עזבתי אותה לפני שנה אחרי שנגעלתי האנטיפטיות שלה ואחרי שהפסיקה לתת מציצה מקונדמת בטענה שאמרו לה שהחומר של הגומי יכול לגרום לסרטן בפה. אני רואה שהיא חזרה לספק את השירות וגם התחילה לעבוד בשעות מאוחרות. עד איזה שעה?

בנות כמה סטלה וקטיה? יש באותו בנין גם את ניקול (מפרסמת ביד 2) שעובדת בדירה אחרת לפי מה שהבנתי אבל קשורה לאותו מיני-תאגיד.

בקשר לטלפון של לורה - לא מצאתי ביד 2, אבל אני חושב שמדובר במודעה שמתפרסמת במקומון שבע עם שני טלפונים אחד נגמר ב 6970 ואחד ב 4267 והדירה נמצאת לא רחוק מבנק הפועלים בשדרות רגר. האם אני צודק? לא הייתי אף פעם אבל מהדיווח שלך נראה שאולי כדאי לבדוק מה קורה שם.

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

6
תודה רבה על הברכות גבר.
כן הדרומית זאת תמרה הייתי אצלה פעמים או 3 ותמיד מצצה עם קונדום אבל היא מזיינת את השכל מדברת בלי סוף, בפעם הראשונה שהגעתי אליה ב11 בלילה דרך יד 2 ואחר כך גם בשעןת הלילה 9,10 בלילה

לגבי סטךה וקטיה אני מעריך שהן בסביבות 35 45 קטיה בסדר גמור סטלה קצת מלאה ונמוכה לא ניסיתי אבל לא נראה לי שהיא שירותית יותר מידי, ולגבי ניקול היא הייתה איתם פעם בדירה וחתכה אבל כן יש הרגשה שהיא עדיין קשורה אליהן.

לגבי לןרה אתה צודק אלו המספרים הנכונים מה שרשמת וגם המקום נכון מול הקיוסק מה שכן לא הכי דיסקרטי זה צמוד לתחנת אוטובוס ויש מלא אנשים והייתי מציע לך לנסות את שתיהן כי הן באמת בסדר גמור. בהצלחה.

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

7
מי יכול לספר על הדירה ברחוב ז'בוטינסקי(שכונה ג')?

חבר שלי ביקר שם, אמר שקיבלה את פניו רוסיה בלונדה, רזה וגבוהה, חמודה ומנומסת, עשתה לו הרפיה.

רק שהוא לא סגור על זה אם זו דירה פרטית או מאורה עם עוד בנות אחרות, זו הסיבה שעדיין לא הלכתי בעקבותיו.

מדגם דירות עיסוי בבארשבע

9
הדרומית מהדיווח היא אכן תמרה. ביקרתי אותה אחרי הרבה זמן שלא הייתי אצלה. בחורה די אנטפטתית ולא ממש מושכת, אבל נותנת את הטיפול הכי זול שתמצאו. התבאסתי כשלא הסכימה למצוץ לי, אבל עשתה עיסוי פרוסטטה בפחות ממאה שח.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”