כ טנטרה חרטה - סקס אדיר

טנטרה חרטה

1
היי חברים יקרים
אני שנים מבלה כאן בפורום ובאמת מודה על העצות של החברה מהתחומים השונים ואמרתי שהגיע הזמן שלי לדווח
ובכן אחת הפנטזיות שלי זה עיסוי טנטרי אמיתי כמו שחוויתי בתאילנד ....למי שמבין...
בחיפושיי בארץ לא נתקלתי במשהו שאפילו דומה.....עד שצדה עיני מודעה שהייתי בטוח שזהו זה....הגעתי למנוחה ולנחלה
מדובר באתר שמפרסם עיסוי טנטרי אמיתי ויוקרתי כאלה עם תעודות ושנים של לימוד וכאלה....
דיברו איתי והסבירו לי במשך רבע שעה מה זה טנטרה...
הסבירו לי בהתחלה שיש טכס התפשטות אחד של השני בצורה מאוד איטית לאחר מכן מקלחת משותפת ועיסוי סבון אחד לשני
אחר כך מגיע שלב העיסוי הטנטרי סוג של בודי מסאג' אבל מאוד שונה שהיא עוטפת את גופף בגופה בצורות שונות ומתחלקת עליך עם הרבה שמן ואז שלב עיסוי איבר המין בצורה מאוד מיוחדת ומגרה....עד כאן ההסבר בקצרה לפני שאתה נכנס לבחורה( מסבירים לך לפני מה אתה עומד לקבל)
ובכן אחיי היקרים - לא דובים ולא יער....
נכנסתי אליה ואכן היא עושה את כל מה שנאמר שם ועוד עם מוסיקה שנטית נרות וקטורת...
הבעיה - וזה כל ההבדל בין ישראל לתאילנד...שהיא עושה הכל מהר ובצורה רובוטית ומרגישים ממש שאתה עוד לקוח שהיא רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר( אני לקחתי את חבילת הזהב- 850 שח שהלכו לפח) אין שום רגש או GFE או משהו דומה . הכל מתוקתק מאוד.
לכן מסקנתי : אם הלכתי לטופ של הטנטרה בארץ- אז אין טנטרה אמיתית בארצנו הקטנטונת. נ ק ו ד ה ...
אודה מאוד אם תאירו את עיניי אחרת...
שבת שלום וחג שמח

טנטרה חרטה

2
תלך לנורדאו פינת דיזנגוף לא הכי טנטרה אבל נותנות שרות ויחס חבל על הזמן
אין זיון ומציצות אבל יש בודי טוב והכי חשוב לא מתקתקות ונראות טוב והמחיר מ250 עד 500
0548822159
יש את ריטה ולאנה ועוד כמה בנות ברוטציה וכולן אחלה

טנטרה חרטה

4
לכן הפתרון המושלם הוא ליאת מהרצליה פיתוח טנטרה בלי חרטא .ידיים מחשמלות ולשון אלקטרונית רימינג הכי עמוק שחוויתי - וחוויתי ...
ובסוף גמירה מפוארת בפה . יפהפיה קצת דשנה אבל חלקה ומטופחת . 300 ל 45 דקות שווה כל רגע

טנטרה חרטה

7
טנטרה אמיתית לא אמרו לכלול רימינג,זה לא סקס מלא,או ליקוקים וחירטוטים,זה בעיקר עיסוי
לפעמים עם בגדים לפעמים בעירום מלא,השמעת קולות ונענועים
שהיין שלך בתוך האילנג שלה משהו כזה (האנקונדה שלך) בתוך (המשולש ברמודה שלה)
זה כל הטנטרה זה נחמד לא מעבר לזה בודי מסאז אמיתי הרבה יותר כיף מענג ומלהיב

טנטרה חרטה

8
הייתי אצל ליאת ולא כל כך היה טנטרה היא מאד נחמדה
לדעתי הבחורות מנורדאו עושות את העבודה הרבה יותר טוב
אני אחזור לליאת רק בכדי להתנסות שוב אולי נקבל יותר
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”