אני מודע לזה שלגברת זו יש מעריצים רבים כאן בעיקר בשל מידות החזה המפואר שלה.
בעקבות ההתלהבות הכללית ולמרות ספקותיי המנקרים מצאתי עצמי במעונה באווירת הקיבוץ משנות החמישים בדרום תא עמוס תקוות וציפיות.
קיבלה אותי במאור פנים ארוזה בשמלת ערב שחורה ומשמניה מאיימים לפרוץ מכל פתח סביב הבד הגס והשחור.
מתחת לשמלה בקעו רגליים עבות שלא לאמר שמנות , זרועות בשרניות מעבר להגדרת שמנמנות ופנים עגלגלות אומנם מאירות וחייכניות אך גדולות מדי ובצקיות .
אכן אישה חביבה חייכנית ויוצרת כימיה אך בזה נגמר כל העניין.
300 השקלים הועברו בתוספת של תשורה קטנה והגברת מתפשטת . בשלב הזה כמעט רכנתי לעבר תחתוניי המבויישים וביקשתי להצפין לביתי אך הסקרנות - אבוי אותה סקרנות ארורה השאירה אותי שם למרות שידעתי שלא יהיה כלום. לא נשיקות לא מציצות לא זיון - כלום.
סמדר הפעילה את עצמה כמו איי רובוט והחלה ללטף את גופי המייחל מכף רגל עד ראש. קירבה שפתיה לשפתיי ללא מגע מה שגרם להבל פיה הלא ממש צח להפריע את מנוחת אפי האנין.
ליטפה יותר מדי מסביב לאברי מרחה את שדיה העצומים אבל הנפולים על גבי ואשכיי בתנועות של טורבינה לייצור חשמל וכל העת עיניה מביטות לעיניי במבט של " אהה ? איך אני ?"
ואז הגיע הרגע של הקרם. אוקיינוס של קרם דביק וקר כקרח בשל המזגן שתחתיו שכן, הותז על גופי ושני כדורי הבשר הענקיים החלו לעסות את גופי הצונן הדביק והאדיש . בדוך דקה נראיתי כמו קשישה מכיכר המדינה בטיפול פנים לבנבן מבריק ודביק . אפילו כלב היורקשייר שלה שהסתובב למרגלות המיטה נראה משועמם.
כך חלפה לה שעה של דביקות וקור מקפיא של קרם בהליכי התקרשות וגמירתי ממאנת לבוא.
ולסיום הפעילה סמדר את הנשק הסודי - הפנטזיה.
היה החלה לעסות את עברי בידה החזקה וגנחה לעברי "תשפריץ לי על הפנים? תמלא אותי בשפיך שלך"
לרגע חשבי שמשהו חדש מפציע כאן ואפילו גמרתי מכווון לפניה אך ידה הרחיקה את צאצאי הקפואים היישר לבטני.
אחרי שהכל נגמר שאלתי אותה - באמת התכוונת שאגמור לך על הפנים?
"נראה לך?" היא גיחכה, זה טריק שאני משתמשת בו כדי לחרמן אותכם שתגמרו יותר מהר.
עד כאן מנת האכזבה. אבל לזכותה ייאמר שהזהירה בתחילה שאין נשיקות מציצות זיון ולכן אין לי טענות .
רק דעו שהאישה לא סקסית בעליל , יש עליה לפחות שלושים קג מיותרים הבטן שלה משתפלת ולא בחן לעבר ברכיה , והחוויה לפחות מבחינתי רחוקה מאירוטיקה .
מי שמחפש שיעשו לו ביד או לגמור בין שני גושי בשר כ"א מהם במשקל 10 קג -לבריאות .
אני לא אחזור גם לא ב100 שקל