כ 2 דיווחים מיד 2 ירושלים - סקס אדיר

2 דיווחים מיד 2 ירושלים

1
אז ככה..
התחשק לי עיסוי טוב עם שחרורון בסוף...
התקשרתי ל2 טלפונים.

התקשרתי לראשונה.. נשמעת מישהי צעירה. לוקחת 150 שח ל40 דק.
אמרתי לה סבבה מה הכתובת? מפנה לבן זכאי . אבלל חכה אמרה לי.
אמרתי לה מה? היא אומרת שלמען הכנות אני בת 56 למרות שאני נשמעת צעירה וקח בחשבון שיש לי כלבה בבית ואין לי מיטת עיסוי. אני עושה במיטה רגילה.
התרשמתי מאוד מהכנות והפתיחות שלה אמרתי יאללה נבדוק מה יכול להיות יש מבוגרות שנראות יותר צעירות ומטופחות.
נכנסתי לדירה..התאכזבתי מאוד. אמנם נחמחדה מאוד אבל באמת שהמראה לא משהו וזו בלשון המעטה ואני מנוע מלפרט כי אני מכבד אותה היא היתה כנה ואמיתית. עושה רושם שהיא במצוקה כלכלית קשה.
אמרתי לה שלא מתאים ויצאתי..

שמתי פעמיי לסנדרה בדרך חברון. לוקחת 200 שח לחצי שעה.
נכנסתי לדירה קטנטונת . היתה מבוגרת בת 45+ לא נראית משהו ושיער קצר כמו גבר ועוד צעירה בת 30+-
הצעירה נראית לא מי יודע מה בולנדינית אבל גוף שמנמן נראית תקתקנית.. אאמרתי לה לא מתאים אמרה חכה. נכנסה המבוגרת והציעה את עצמה ב150 שח .
אמרתי להם יפה תודה ויצאתי .

בקיצור חברים אכזבה.
שמעתי שיש 2 שהמליצו על ענת מבקעה שלא מצאתי את המספר שלה ולידיה מקרית יובל שגם אותה לא מצאתי.

אני אשמח אם מישהו יוכל לשתף במספר טלפון של מישהי נורמלית כי המצב בירושלים באמת נראה על הפנים.

2 דיווחים מיד 2 ירושלים

7
תעשה חיפוש ותמצא ש עיסוי מן יש לו כאן טבלה מסודרת על מעסות בירושלים, דפדף לאחור ותמצא דיווחים על הדירה באבו טור, שעובדות שמה מירי ודיאנה בנות 40 וקצת, שהן רזות, ונותנות שירות די טוב יחסית לירושלים הצחיחה, וסנדרה המליאה, שמפנקת קצת יותר וללא בקשת תוספת כסף על ההרפיה. מירי היא הכי מומלצת
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”