אני לא אשב בצד בזמן שמקומות עם אינטרס כלכלי במקום לתקן עוולות ולשפר שירות או מחיר יתקשרו פה לבעלי האתר ויסירו דיווחים. אני חושב שאם הנהלת האתר תחשוב היטב היא תבין שהכוח של הפורום הזה הוא פחות בפרסום הישיר אלא בפורום ואם אני ומדווחים כמוני נצונזר זה יביא להם נזק כלכלי הרבה יותר גדול מאשר מכון עיסוי אחד שלא יודע לקבל ביקורת ולכבד את הלקוחות שלו.
לולה בביאליק 127 לא מספיק שהמקום יקר מהסטנדרט מלכתחילה ודורש 250 גם רוצה תוספות על דברים כמו להוריד תחתונים או הרפייה נוספת...היא חמדנית קטנה וצריך שכמה שיותר אנשים פה לא יתקרבו לטיפוסים שכמותה (אתמול רשמתי דיווח יותר מפורט אבל אין לי כוח עכשיו אז עשיתי תקציר מנהלים).
אם בביאליק 127 דורשים 250 הם צריכים לתת שירות עיסוי מלא הכולל 2 הרפיות וכמובן שעירום מלא ובודי. כל חריגה מכך היא זלזול בלקוחות. כמו שכתבתי במקור יש במקום מספר בנות לא מבוטל שאני לקוח קבוע שלהן וכן נותנות שירות עיסוי מלא הכולל 2 הרפיות ובודי בעירום מלא וכל עשב שוטה כמו לולה החמדנית צריך לעקור ולא להתקרב אליה עד שהשמש תחזור לתוך העכוז שלה. לי באופן אישי לא היתה שום בעיה עם ביאליק 127 והייתי ממשיך לבוא לשם בכייף פשוט לא ללולה אבל לאחר ההסרה של מה שכתבתי אני לא הולך לדרוך יותר בביאליק 127 רק בגלל חוסר היכולת שלהם לקבל ביקורת ולכבד לקוחות
למנהלי המקום - תיישרו את לולה לא לקוח שבא אליכם באופן קבוע במשך שנים ותורידו אותה מהעץ.