כ דיון - ספא או פרטיות - סקס אדיר

דיון - ספא או פרטיות

1

לאחרונה יש פה הרבה הודעות שבהן דיונים על מה עדיף ספא או פרטיות ?
כל אחד וההעדפות שלו כמובן אבל חשבתי לפתוח פוסט חדשה שבו כל אחד יפרט את היתרנות והחסרנות שהוא רואה בכל אחת מהאופיציות האלו ומה האופציה העדיפה עליו.

אני אתחיל:

פרטיות:

1. דיסקרטיות.
2. לרוב מחיר זול יותר.
3. יתרון ללקוחות ותיקים.
4. יותר זרימה.

ספא:

1. מבחר גדול יותר.
2. ניתן להיות ספונטני ולא צריך לתאם מראש.
3. אין את כל העניין של ביטולים.

לסיכום. אני באופן אישי מעדיף ללכת לספא מאשר לפרטיות כי הדבר שהכי חשוב לי זה המבחר. בספא ניתן לראות את הבנות לפני שנכנסים ואם אין אף אחת שבא עליה ניתן ללכת לספא אחר. באופן אישי זו גם אחת מהסיבות שאני אוהב מועדוני חשפנות. למשל בפוסיקט המחיר הוא 400 ש"ח שזה פי כמה וכמה מכל מקום אחר אבל יש הרבה יותר מבחר וניתן לראות את הסחורה ואפילו לבדוק אותה (במהלך לפאדנס) לפני שבוחרים.

דיון - ספא או פרטיות

2
הסיבה הראשונה במעלה כפי שכתבת היא דיסקרטיות.
אתה לא רוצה להגיע למכון (ספא כפי שאתה מכנה אותו) ולפגוש שם קולגה מהעבודהמכרחברשותף ללימודים או מהצבא.
זו הסיבה שאנו משתמשים בכינויים ולא בשמות אמיתיים.
מעבר לזה, היחס שתקבל אצל פרטית הוא בדרך כלל יותר אישי מאשר במכון שעובד על עקרון של כמות ולא של איכות.
אני לדוגמא לא מבקר כלל במכונים.
יחס גורר יחס

דיון - ספא או פרטיות

3
בארץ רק פרטיות בדירה הפרטית שלה- ברור ששומרים על דיסקרטיות , נקי מסודר כייף אין לחץ היסטרי כמו במכונים...
בחו"ל הכל הולך תלוי בשעה שאני חרמן ..קריצה גם הזמנה לחדר במלון זה סבבה הכי סבבה
אבל תמיד עדיף מיטת עיסויים לעיסוי טוב, ולא מיטה רגילה שהעניינים מתחממים מהר מדי ואז הכל נגמר מהר מדי כועס
I'M BOOB LOVER - PUSSY LOVER GOOD DAMN LOVER !

דיון - ספא או פרטיות

5
אני חושב שזה שתי חוויות שונות לגמרי עם כי היעד הוא בעצם אותו דבר .... להשפריץ את הלחץ בין הרגליים !

אין לי העדפה לזה או זה ....... כל הזדמנות לבילוי נעים מתקבלת בכיף .... אבל תמיד יש בעיות נלוות ...

1 במכוני עיסוי האווירה יותר סליזית ונוטפת מין . אתה פחות מרגיש מחוייב ולפעמים אתה לא צריך את כל שיחות הנימוס .
אתה גם מודע לזה שאתה עוד מספר ברשימה היומית של הגברת.
עוד חסרון במכון עיסוי זה . שאתה יודע שאתה מאוד מוגבל בזמן . ולפני שהבחורה אומרת לך שלא נשאר הרבה זמן....
אתה מנסה להקדים ואומר לה להביא שמן... לפעמים הלחץ בזמן ואווירת התקתוק די מפריעים לשלווה המינית...
גם עם בחורה שלא מתקתקת בזמן ... במכוני עיסוי תמיד תרגיש שהזמן הוא האויב שלך....

2 שאתה בא לפרטית אתה יותר מודע שלפניך עומדת אישה רגילה . ואז מתחיל כל הדו שיח והנימוסים . יש גם יותר ריגוש ומסתורין ..
הבעיה הנלווית היא ... עצם העובדה שהגעת לבית הגברת .. אתה נהיה לפחות בהתחלה עצור יותר ומנומס ... ופחות אגרסיבי ומיני
כי לא נעים וגם אין לך מושג מה עומד מולך. אתה צריך את הזמן לחקור את הליברליות של האשה . ואתה מודע כל הזמן שאתה המתארח ודורשים ממך להיות הג'נטלמן ...... ואז מתחיל הפינג פונג בינך לבינה ... מנסה להבין כמה רחוק הבחורה מוכנה ללכת ..

עוד הערה אחרונה לסיום ....
שקל יותר במכון עיסוי לוותר על בחורה שלא נראית לטעמך . כי הם ישלחו ישר בחורה אחרת
וגם קל יותר לסרב ולצאת משם בלי נקיפות מצפון.

הבעיה האמיתית היא . שאתה מתאם עם פרטית ואז אתה מגיע
ונתקל במישהי שממש לא לטעמך.
אז מתחיל הקטע המביך שאתה רוצה לצאת מהר מביתה וללכת.
ואז הבחורה מסתכלת עליך במבט כזה מוזר ( אז למה הגעת לכאן מלכתחילה )
לפעמים זה מביך . קרה לא כמה פעמים שהיו לי יסורי מצפון שיצאתי מבית פרטיות שלא היו לטעמי .
במיוחד שחלקן הציעו מים שישר נכנסתי .... או היו חביבות על המידה .

החיים הם מה שאתה עושה מהם

דיון - ספא או פרטיות

6
רק פרטיות !!!!!!!
בפעם האחרונה שביקרתי במכון הייתי מחכה לתור שלי מאחורי פרגוד ועם עוד כמה בחורות שמעשנות או אוכלות משהוא בין לבין
כאילו שנמצאות באיזה קרב או יום לחימה עם הסורים ומיד ממהרות לעמדה לתקתק כמה שיותר
זאת באמת הייתה נק' השבירה שלי ומאז אני מעדיף פרטית נחמדה מאשר "יפיפייה ממכון וויצמן"
תמיד חשבתי שהכוונה לתיקתוק זה שמתקתקים בדלת עשר דקות לפני שנגמר הזמן

דיון - ספא או פרטיות

7
לדעתי באופן אישי- רק פרטית. היחס יותר אישי ופחות תקתוקיה.
יותר דיסקרטי, הסיכוי לפגוש מישהו שאתה מכיר....
החיסרון באמת הוא שאם היא לא מוצאת חן בעניך אז... קצת מביך...
אם כבר מכון, אז רק בחו"ל, כי שם... מה אכפת לי? לא מכיר אף אחד.
אבל הכי כיף זה ללכת למישהי שמפרסמת ביד 2 מבלי לשאול אותה מראש במפורש האם זה כולל הרפייה... ולזרום עם הריגוש של אי הוודאות... תזרום או לא תזרום תוך כדי?
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”