כ ספא המכבים - ראשון לציון - דיווח - סקס אדיר

ספא המכבים - ראשון לציון - דיווח

1

לא ראיתי עדין פוסטים בנושא אז החלטתי לשכב על הגדר בעצמי.

--------

בניין גדול שמצידו של רח' יש סנדביץ בר ומצד רח' – מאפיה – אבל לא באנו לאכול בורקסים, נכון?

בסמטה שהיא יחסית חשוכה יש מדרגות חיצוניות שעולות למעלה והן מוארות טוב, אפילו טוב מדי. כך שדיסקרטיות היא בסדר ולא מעבר.

מקום:

------

נראה כמו איזה מועדון לשעבר כל הקירות צבועים בצבעים של דיסקוטקבכניסה יש 2 חדרי המתנה ריקים וחצי חשוכים - לא טלוויזיה, לא ספה, לא מתקן מים, רק קירות וכסאות, יש המון מה לשפר.

למזלי לא חיכיתי בכלל , ישר יצא אלי בחורה, הציעה לשמוע פרטים ונכנסנו לחדר.

חדר:

------

אותן קירות של מועדון, מקלחון, מיטת מסז'ים צרה שצמודה לקיר, מראה קטנה על הקיר וכיסא פלסטיק. זהו.

חדר יחסית מרווח אבל מקום בו לא מנוצל היטב. אני ממש לא FANCY אבל אפילו לי היה חסר איה שטיחון על הרצפה או כמה נרות לקישוט. ממש חגיגה של מינימליזם וחיים פשוטים. חדר חשוך מדי לדעתי

זרם מים במקלחת בסדר גמור , קיבלתי שתי מגבות נקיות למקלחת לפני ואחרי ובחרתי דאווקה בקבוק של סבון שעמד על הרצפה, אולי כי הוא היה היחיד ?  .

בחורה:

--------

בחורה בשם נטלי , גבוהה יחסית – הייתי מעריך 1.70 וקצת, באמצע שנות ה20 לדעתי, נראת טוב מאוד לטעמי. מדברת עברית שוטפת, נראתה לי כמו עולה רוסיה וותיקה או שאולי צברית בולגריה/פולניה. רזה עם עור בהיר, שער ארוך גלי שחור, פנים מתוקות ועיניים גדולות כחולות, וכמה שראיתי באור עמעום שהיה בחדר לאורך כל המפגש.

יש לה חזה בינוני אבל על גוף שלה נראה בינוני+ , חזה יפה עם פטמות קטנות.

בטן קטנה מתחילה להסתמן ובאופן, כללי אם הייתה קצת משקיעה בחדר כושר בחיטוב אז בכלל הייתה פצצת על. כרגע רק צריך לנייד איזה קילו וחצי מצמיגים לטוסיק וירכיים.

בכל מקרה הייתי ממקם אותה בעשירון העליון מבחינת היופי בין הבחורות שפוגשים בדרך כלל בספא. בדרך כלל חשוב לי גם המסאז' לכן אני לא ממהר לקחת בחורות ישראליות צעירות אבל הפעם וויתרתי מראש על אלמנט המסאזי

טיפול ויחס:

------------

200 ₪ עבור מסאז' בודי 40 דקות, יש אופציה ל פינוק מלא אבל הייתי די עייף וחוץ מזה אני מעדיף בדרך כלל לזרום לאט במקומות כאלה לאחר לא מעט נפילות, לכן לקחתי את המסאז'. באופן כללי היא מפגינה הרבה בטחון עצמי. אין משחקים מקדימים ופלירטוטים, מאוד עניינית. אני מעדיף סגנון אחר אבל החלטתי לזרום כך שלאחר מקלחת קצרה ישר נשכבתי על הבטן.

מסאז' עצמו – לא משהו. מצוואר עד גב עליון בלבד, לא מחרמן, אין ליטופים, אין שליחת ידיים לאגוזים וזה היה חסר לי. כמו של כל בחורה ישראלית צעירה – אין מה להשוות עם מסאזי שניתן לקבל במקומות כמו זה מאיזו מילפית סקסית. גם אני לא שלחתי ידיים יותר מדי.

מה שכן – ישר הורידה תחתונים והתיישבה לי על התחת והרגשתי היטב את המנוש החמוד שלה וזה היה החלק הכי נחמד במסאז'.

לאחר איזה 10 דקות ביקשה להסתובב וכבר חיכיתי לזה. מפה עניינים התחילו להתחמם.

חזה שלה מקרוב נראה עוד יותר טוב. מנוש שלה מגולח אבל הרגשתי קצת קוצים וזה ביאס אותי מאוד, למרות שלא הערתי לה. יש לה שפתיים יפות למטה וכשהעבירה אותם על הזין שלי היה ממש סקסי, רק כשהקוצים הכאיבו לי , איזו באסה.

עבודת יד שלה טובה , היא קשובה ללקוח. נותנת לנגוע במנוש החמוד שלה, לא דחפתי אצבעות עמוק, אבל כן דאגתי לתפוס פיקוד מהר על הדגדגן , השפתיים ועל הלחיים של הטוסיק הקטן שלה. 

הבחורה הייתה שקטה ועניינית מאוד , לא הרגשתי שם חיבור/כימיה מאלפת. מצד שני לא הלחיצה בכלל וטיפלה בשמוליק ובייצלך היטב עד שלבסוף הגעתי לגמירה ארוכה וטובה. היא ניגבה אותי עם מגבת ששכבתי עלייה ונכנסנו למקלחת זה לאחר זו.

סה"כ כולל 2 מקלחות (לא יותר מ10 דקות יחד) הייתי שם כמעט 40 דקות.

לקראת הסוף הדליקו את האור בחדר לרגע (פקידה כנראה) פעמיים – זה היה מעצבן.

סיכום:

------

נטלי - בחורה מומלצת. השאירה לי טעם טוב עם רצון לבקר אותה שוב. בחורות אחרות לא ראיתי .

מקום עצמו - עם פוטנציאל בלתי מנוצל – לדעתי חייבים להשקיע דחוף בעיצוב פנים.

ספא המכבים - ראשון לציון - דיווח

4

חברה,

קצת השלמת פרטים בהמשך להודעה הקודמת:

1.

המקום מפורסם פה באתר ובהודעת המפרסם שמו "ספא המכבים", ציינתי את זה בשם ההודעה, חשבתי שזה מספיק, כנראה טעיתי.

בטח שלא התכוונתי ליצור רושם של מיסתורין - הכל גלוי.

לכל מקרה - זהו הקישור: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10662

ויש שם גם טלפון: בפרטי!

2. לגבי מספר בנות במשמרת - לא התעניינתי, הראשונה שיצא אלי הייתה לטעמי אז נכנסתי. כפי שציינתי בהודעה את האחרות לא ראיתי. בחורה שנכנסתי איתה - נטלי די דומה לבלונדינית גבוהה עם שיער ארוך בפרסום. עכשיו היא ברונטית עם תוספת של קילו וחצי אולי.

לא יודע אם זאת היא ב100% אבל כך נראה לי, בכל זאת היה די חשוך ותמונה היא באור יום.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”