פותחת את הדלת ויקי, בחורה אתיופית שמנמנה ונחמדה, חזה טבעי קטן ונפול, 220 ש"ח חצי שעה לעיסוי או 350 לסקס מלא.
במסגרת העיסוי אפשר לגעת וללטף בעדינות את השבלול.
לא מוכנה לאורלי משום סוג שהו. נשמע סביר ולא יותר, על מנת לפרוק חרמנות צהריים, מהירה.
משלם לנערה 250 ש"ח (200 + 50) ממתין לעודף ונכנס להתקלח, יוצא ותנגב ויקי חוזרת לחדר מתפשטת, אנחנו מתחילים בהתגפפות ראשונית
ופתאום משום מקום הדלת נפתחת והפקידה נכנסת לחדר. לרגע לא הבנתי מה קורה, אולי רוצה להצטרף או לא יודע מה.
היא מציגה לי שטר של מאתיים ש"ח ואומרת לי שזה מזוייף.
מביט עלייה עם זיין עומד ומנסה להבין איך להגיב, מבין שהדלת לא הייתה נעולה, שואל אותה איך את יודעת והיא מסבירה לי באדיבות וברוגע שאכן מדובר בשטר מזוייף.
למען האמת אין לי מושג אם זה אכן השטר שהרגע שילמתי איתו או שמדובר בתרגיל עוקץ.
צריך להחליט ומהר מה עושים, למען האמת יש לי שטר נוסף בארנק ואני לא בטוח שאני רוצה להראות אותו לויקי ולפקידה,
מצד שני או שאני מתלבש ויוצא או שאני מחליף את השטר, מאחר והיינו כבר עירומים שנינו סביר שלא הייתי יוצא ללא עלות כל שהי,
מה גם שהפקידה מחזיקה 50 ש"ח שלי אצלה.
החלטתי להחליף את השטר באחר ולהמשיך את הטיפול. נפרד מהפקידה לשלום וממשיך.....
ויקי סה"כ היתה די נחמדה (לא יותר מידיי) ונתנה לי לשחק לה חופשי והרבה בשבלול השחור ורוד לח ומגולח שלה. מדי פעם אצבעותיי החלו חדירה עדינה וגיששו אל פתח מערת הקסמים שלה, אך לא מעבר לזה.
העיסוי ממש לא משהו אבל לא בשביל זה הגעתי. בודי נחמד אך לא יותר מזה.
לבסוף עשינו אחד לשנייה ביד כשהיא יושבת בפיסוק רחב לידי ומראה את שבלולה המגרה והרטוב שלה.
בשלב מסויים השפרצתי את מטעני לחלל החדר ונכנסתי להתקלח, תוך שמירה צמודה על הארנק שלי.
כנראה שויקי לא גמרה, (אבל למי אכפת)
החלטתי לדרוש את העודף שלי מ-250 ש"ח ששילמתי בכניסה. עונש על תרגיל העוקץ בתחילת הטיפול, מה גם שלא באמת הגיע לויקי טיפ.
וויקי בתגובה " אוי, נכון שכחתי" (אז הזכרתי לך)...
03-9522867
אם אחזור? כנראה שלא.