שלום לכולם,
אני רוצה לשתף אותכם בסיפור די מוזר שקרה לי השבוע,
אני מכיר כבר תקופה את מכון המסאזים בביאליק 127 ופעם אפילו יצא לי להכינס לראות את המקום אך לא נכנסתי לקבלת שירות.
במוצאי השבת האחרון אני באופן אקראי עובר באיזור ורואה ברמזור בלונדינית חמודה ומתוקה ( בדיוק הטעם שלי),
ולפתע אני מבין שראיתי אותה פעם לאחר מספר שניות נופל לי האסימון לאחר שנזכרתי כי המכון נמצא בקרבת מקום ונזכרתי בה.
כן נכנסתי פעם אחת לשם לקבלת פרטים ישר ראיתי את המדהימה הזאת ולא שכחתי את פניה, בקיצור לא הייתי סגור על העניין ולכן רציתי לאמת את דבריי והמתנתי בסלנות בקרבת מקום עד שראיתי אותה נכנסת למכון ואז כבר הכל היה ברור.
בכלל לא חשבתי על פינוק באותו יום אבל היא הדליקה אותי ושמתי פעמי אל עבר המכון, צלצול בפעמון אני נכנס לחדר מגיעה בחורה ראשונה דניאל יפה צעירה ובעלת חזה שופע אבל אני בעניין של הבלונדינית החמודה והיא נכנסת שנייה מוסרת פרטים ואני ישר מהנהן.
הבחורה נכנסת לחדר פושטת בגדיה אבל עם תחתון (בינתיים), אני כבר מוכן עירום לאחר מקלחת קטנה נשכב על המיטהוהיא מתחילה במסאז נחמד כבר התנועות הינם במחזוריות מדויקת כולל נגיעות במקומות הנכונים בתזמון מושלם.
לאחר מכן היא מגיעה לעסות את חלקי העליון כאשר מולי הכוס שלה אבל עם תחתון אני תופס את ישבנה השובב אך נראה כי היא פחות מעוניינת ואז מתחיל המנה העיקרית הבחורה מורידה את התחותון ומתחילה בבודי עצבני כן היא יודעת לעבוד בתחילה אני שוכב והיא גולשת עליי מספר דקות ואז אני מתהפך ופה כבר העניינים מתחממים הבחורה נמרחת עליי עם הגוף המהממם שלה ואני מנסה לנשוק את שפתייה הקטנות והרכות (היא לא שיתפה פעולה) אבל זה לא מעניין היא פשוט עולה ויורדת בעצבנות ותוך זמן קצר אני גומר עליה.
חשבתי שפה נגמר הסיפור אז חשבתי... הבחורה ממשיכה את העבודה לאחר שכבר גמרתי ואני אוחז בגופה העדין והנעים ואיני מרפה כאשר הכוס החלק והמגולח שלה נמצא על הזין שלי (אוף איך אני מת להכניס לה) והיא ממשיכה בשלה ואני נהנה מכל רגע היו לי הרבה זיונים בחיים אבל כזה דבר לא היה לי, הבחורה המשיכה עד שתש כוחה ואני נשכבתי פרקדן מספר דקות עם חיוך על הפנים.
אני חושב שהמקרה הזה היה פשוט "חצי זיון" נכון שאין כזה דבר אבל ממש ככה הרגשתי,פשוט נהנתי לא יודע להסביר ואז בסוף היא שלחה אליי חיוך ממזרי ואני נשבתי בקסמה, מוזר כי לא דיברנו כל האקט אבל הייתה פשוט אווירה סקסית לכל האורך.
המחיר הוא 250 לא זול אבל אני ממש נהנתי אם אחזור אולי...
אשמח לשמוע תגובות וחוויות של אחרים מהמקום ומהבחורה.
מישל היפה- חצי זיון, ביאליק 127
5אני הייתי אצלה פעם אחת מזמן ולא נהניתי. לא התרשמתי ממנה כשירותית, לא ממש זורמת בטיפול. אבל אין ספק שהיא נראית טוב, וגם מודעת לזה...
מחפש את הדבר האמיתי!
7הייתי עם בחורה אחרת שם..
מתקלח אחרי טיפול, פתאום נכנסת מישל!
מתפשטת ונשכבת על המיטה,
אני יוצא מהמקלחת, והיא מבקשת מסאז
מתחילים,
פתאום יש דפיקה בדלת, הבחור שם מבקש תכסף
אני בודק יש לי רק 100 שקל
נותן לה היא מתלבשת והולכת
אחר כך הלכתי הוצאתי כסף והייתי איתה חצי שעה
בחורה חמודה ויפה הייתה שיכורה או מסטולה לדעתי..
גבר אמתי יודע לכבד נשים !
8[QUOTE=old angry lady]הייתי עם בחורה אחרת שם..
מה? מי? מו?
מי היה מסטול? מישל? או אתה כשכתבת את הדיווח? כי הוא לא ברור בכלל........
מתקלח אחרי טיפול, פתאום נכנסת מישל!
מתפשטת ונשכבת על המיטה,
אני יוצא מהמקלחת, והיא מבקשת מסאז
מתחילים,
פתאום יש דפיקה בדלת, הבחור שם מבקש תכסף
אני בודק יש לי רק 100 שקל
נותן לה היא מתלבשת והולכת
אחר כך הלכתי הוצאתי כסף והייתי איתה חצי שעה
בחורה חמודה ויפה הייתה שיכורה או מסטולה לדעתי..
[/QUOTE]מה? מי? מו?
מי היה מסטול? מישל? או אתה כשכתבת את הדיווח? כי הוא לא ברור בכלל........