כ קריסטינה - ביאליק 127 - סקס אדיר

קריסטינה - ביאליק 127

1
ביקרתי ברחוב ביאליק 127 בר"ג בשעות הערב - היה מאוד עמוס. הפקידה אמרה שיש חמש בנות וכולן עסוקות.

המתנתי מעט, לבסוף לקחה אותי לחדר בחורה עם פנים מדהימים העונה לשם קריסטינה, ממש יפה, שער חום בהיר ועיניים כחולות/ירוקות, גובה וגוף נראו ממוצעים פחות-או-יותר. המחיר סטנדרטי למקום (250, אין אקסטרות).

התקלחתי ונשכבתי על המיטה, היא חזרה לחדר, התפשטה גם היא, והחלה במסאז' שאת האמת - היה לא רע בכלל, במיוחד בהתחשב בנסיבות. דיון קצר העלה שהנ"ל מרוסיה, דוברת אנגלית (זו השפה בה תקשרנו), כנראה גם רוסית (לא עוזר לי במיוחד), וכנראה עברית בסיסית בלבד. הגוף שלה נראה בסדר, טיפ-טיפה מלא אבל לא באופן משמעותי.

לאחר המסאז' המצויין - גב, רגליים, צוואר (אבל בכלל לא בודי או "פלישה" לאזורים מעניינים), היא ביקשה ממני להסתובב, ושם הם היו, הפנים המדהימות שלה, ממש עוצרת נשימה. מספר נסיונות הראו שלגעת בחלקה האחורי זה המקסימום המורשה - בלי לגעת בחזה. לשאלתי, היא התירה לגעת אך לא בפטמות. צייתתי לבקשתה בלי ללחוץ או לדחוק מעבר למה שהיא ביקשה. בחלק זה של ה"מסאז'" היא הלכה ישירות להרפייה, בלי בודי או עניינים מעניינים אחרים, שחרור באמצעות הידיים שלה ותו-לא.

מקדם התקתוק, לצערי, כמקובל בענף (ונאכף על ידי הפקידה), כ-20-25 דקות.

מראה: 9
איכות מסאז': 8
איכות הרפיה: 3

קריסטינה - ביאליק 127

7
[QUOTE=פה לא מודיעין]
מקדם התקתוק, לצערי, כמקובל בענף (ונאכף על ידי הפקידה), כ-20-25 דקות.
[/QUOTE]

עושה רושם שהשירות היה לא יותר מסתמי.

דבר אחד אני חייב להגיד.
המקום מקפיד מאוד על זמנים.
אני קבוע כבר הרבה זמן שם עם כמה מעסות שונות.
מעולם לא דפקו לי על הדלת לפני הזמן וברוב המקרים גם לא אחרי הזמן.

קריסטינה - ביאליק 127

9
לא ממש ברור לי למה כותבים כאן על תיקתוקיה...אף פעם לא קיבלתי פחות מ45 דק. חוץ מקריסטינה יש עוד בנות... אני אישית הולך לאליזבת, מישל, לאנה, ויש עוד שלא זוכר את שמן. בקיצור אני מת על המקום, על הפקידה ועל הבנות.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”