כ סיפור קטן על השדיים של שרי והכשלון שלי להגמל - סקס אדיר

סיפור קטן על השדיים של שרי והכשלון שלי להגמל

1
אז כך ... היום כשלתי במשימת הגמילה שניסתי לקחת על עצמי.

אף פעם לא הייתי רב זיינים כמו חלק מהחבר'ה כאן .
לא שלא הבנתי אותם ,אבל בפיזיקה אין לי את היכולת לגמור פעמיים ביום,7 פעמים בשבוע .

קבלתי החלטה לפני משהו כמו חודש וקצת להפסיק . לחזור להיות נאמן וגם לחסוך סכומי כסף לא מבוטלים.
אבל ... כמה זמן יכול האדם לאונן את עצמו עד מוות?! בשלב מסויים זה פשוט מחזיק מעמד 10 דקות ואת חוזר להיות חרמן.

היום ,לפני כמה שעות ,עברתי בז'בוטינסקי לכל אורכו ופקקיו ... ליודעי הרחוב ,עברתי את ניקול (המלקקת) והרגשתי התעוררות ואחר כך עברתי מר"ג לבני ברק והבית של שרי הופיע ברקע.

בקיצור- נשברתי.

פרססתי במקום הראשון שיכולתי ולאחר התלבטות קצרה ובעיקר בגלל הקרבה הגאוגרפית - התקשרתי לשרי שענתה (לשם שינוי) מייד.
והיתה אפילו פנויה לגמרי .. חמישי חלש מאוד לדבריה ... ומזל שלי.

חניתי ,עליתי ,חיכתה לי עם הבגד כלום המוכר שלה ואני חייב להגיד שאו ששכחתי כבר ,או שהשדיים שלה גדלו עוד יותר ממה שהיו.
תופס אותם ומרגיש סוג של התרגשות ,מרים אותם רק מהפטמות עם כל הכובד...הבחורה בהחלט עמידה למשחקים.
עד השלב הזה ,עדיין האמנתי שאני אסתפק בעיסוי עם סיום ידידותי ,גם כדי לא להרוס הכל וגם וכדי לחסוך קצת.

בלתי אפשרי! תפסתי אותה כמעט בלי מילים ,סחבתי אותה לחדר השינה תוך הורדת בגדים מיותרים במסדרון ואז למיטה ,הוצאתי קונדום מהמגירה שלה ופשוט ,בלי לדבר התחלנו להזדיין.

אגרסיבי מאוד ,ממש התפראות והיא משתפת פעולה עם הכל ... כנראה עוד ישארו על העור הלבנבן הזה סימנים ומזכרות לכמה ימים.
משכתי כמה שיכולתי ובסוף העפתי את הקונדום וגמרתי לה בפה .... כמות של חודש ... לא הולך ברגל :)

ובגלל שהייתי היחיד היום ,גם נשארנו במיטה בלי לחץ וקשקשנו המון תוך כדי ליטופים וחירמונים.הבחורה פשוט טעימה לנשנוש ומלאה בדיוק לפי המתכון שאני אוהב.

היינו יחד להערכתי שעה וחצי עד שעתיים ,לא תזמנתי, אבל בסוף נאלצתי לנטוש ןלחזור למציאות .

שילמתי בסיום ויותר מהרגיל רק כדי להרגיש קצת פחות אשם על הטיפה אלימות ויצאתי מאושש ,מרוקן מנוזלי גוף ,קל יותר ומשלים עם העובדה שאני מכור לנערות עובדות ואם כבר התמכרות ,עדיפה זו ,על סמים ואלכוהול :)

שבוע הבא - ניקול! אין ברירה.

חנוכה שמח חברים Star

סיפור קטן על השדיים של שרי והכשלון שלי להגמל

2
bbw, בתור התחלה, תמיד יש ברירה. אם אנשים הצליחו להגמל מסמים, סיגריות, ואלכוהול אתה יכול להיגמל גם מזה.
אני טוען שהיכולת קיימת אצל כולם.
הרצון והחוזק, זה העניין.
אם ברצונך עדיין להיגמל, אינך יכול להפסיק לגמרי ללא תחליף. כל התמכרות חייבת להיות מוחלפת.
מצא לעצמך תחליף
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”