כ הלנה כפר סבא - סקס אדיר

הלנה כפר סבא

1
חיפשתי פה בפורום מישהי צעירה מכפר סבא והגעתי למספר שמסתיים ב 9114
אני מניח שזו לא אותה אחת שעליה היה הדיווח ולכן פתחתי חדש.
מדובר במישהי הונגריה אמנם אבל סביב 45, נאה בעיניי, אבל לא פרגית.
הדירה חדשה באזור כפר סבא הירוקה, מיטה מקצועית והכל נקי ונעים, זו דירת מגורים.
היתרונות של הלנה, היא מקצועית עם נסיון עוד מחו"ל וגם בארץ, יש דיפלומות ולא מדובר במישוש סתמי.
דיברה על 50 דקות 200 ש"ח לא שאלתי בטלפון על אקסטרות אבל כשהגעתי הורדתי הכל (שאלתי על הורדת תחתון ואמרה כן).
למרות שהעיסוי היה מאד מקצועי וכיסתה עם מגבת את החלק שלא עובדת בו כדי שלא אתקרר היתה תחושה שיש אופציה ליותר (היתה לבושה מקצועית בלבן של מעסות אבל עם גופיה משראה חצי חזה בחוץ)
אחרי שסיימה ואמרה "לבריאות" שאלתי אם אפשר עוד משהו, שאלה אם אני מתכוון ל...(סימנה את הזין) אמרתי כן...
הורידה את המגבת, חלצתי לה שד (יפה ועסיסי) מהגופיה, לא הורידה עוד בגדים, אבל עבודת יד נעימה פלוס המזמוז בשדיים היה חביב.
סה"כ עיסוי מקצועי במקום נקי מאד עם סיום חביב אבל תחושה שלא ממש בא לה לעשות את החלק האחרון והיא עושה זאת כי זאת הציפיה של הגברים מעורר בי תחושה לא נעימה ומבאסת , לא הכי אירוטי , לכן אם אחזור זה יהיה לאחר זמן מה.
חייכנית ומאד נעימה !

לא הרבה שנים בארץ אז אל תוכיחו לה שעשתה טעות שעלתה לפה...
אני מזיין משמע אני קיים

הלנה כפר סבא

2
Ziko תודה רבה על ההמלצה, החלטתי ללכת אליה , הגעתי דרך יד 2 שהיא רשומה שם בשם ICA , בטלפון נשמעת תאילנדית אבל שהגעתי אליה לשכונה הירוקה אכן הונגריה טבלית! .
היא נראת יותר מ50+ , לא נאה במיוחד , נראת ומשדרת שהיא מבוגרת , היתה בטייצ צמוד ספורטיבי וחולצה צמודה , ישן לה כרס קטנה , שדים גדולים ופרצוף של דודה פיינה.
אני במקרה שלי לא באתי לזיין אותה כי הבנתי שאי אפשר וגם בגלל שהייתי חייב מסאז טובבבבבב ואלו דווקא מעבר.
היא אמרה לי להתפשט ואכן זה היה מלא , כיום היוולדי.
שמה מגבת על החבר והתחילה לעבוד, חייב לציין שזה היה פצצה ואכן עובדת יפה מאוד על כל הגוף.
שהיא מגיעה למפשעה, יש נגיעות קטנות אבל זה בגלל שהיא עובדת על השריר הפנימי של הרגל.
היא לא משדרת מיניות בכלל , ובאמת נראה שהיא לא באה לעשות סוף שמח, אלא מסאז בלבד.
כאשר אמרה לי שסיימנו , לא נתנה לי אפילו הזדמנות להמשיך בשביל לבקש משהו נוסף, הוציאה מים ואמרה לי תודה רבה, התלבשתי והלכתי עם חיוך....
לסיכום :
מראה -3
מסאז -10 מאוד מקצועי
אקסטרות - 1 צריך אולי לבקש ואז יכול להיות סנן אותך לפעם הבאה
אווירה-10
מחיר-200 שקל שעה שלמה

מקווה עזרתי
גבר אמיתי לא גורם רושם שלילי

הלנה כפר סבא

3

מצטרף לדיווח של הביישן מהשרון.
הונגריה, שלוש שנים בישראל, לא יודעת עברית בכלל ועם אנגלית עילגת מאוד. כלומר תקשורת בעייתית.
בת לפחות 50. עם כרס קטנה, חזה יחסית גדול, נראית כמו קופאית בסופר..... לא מראה מלבב במיוחד.
מבחינת עיסוי, עושה מסאז טוב ומקצועי.
אין בה מאומה אירוטי ואין במסאג שום דבר מיני. לאונן אני יודע לבד וסתם הרפיה מכאנית לא ממש עניינה אותי אז אפילו לא ביקשתי.
מחיר 200 ש"ח.

סיכום:
מראה: 3
עיסוי: 9
מיניות: 0
אקסטרות: 0-1 אולי אפשר לבקש אך צפוי משהו מכאני לגמריי שניכר שלא בא למעסה לעשות
למחפשי עיסוי מקצועי בלבד. מי שמחפש משהו מעבר לכך אני ממליץ לו שלא ללכת אליה.

הלנה כפר סבא

4
דגמתי אותה כמה פעמיים לאחרונה,
האמת, היה כל פעם מדהים מחדש,
מאוד סבלנית, ולא מתקתקת.. היא עברה בית בתוך כפר סבא הירוקה דקה נסיעה מאיפה שהייתה.

מראה:

בפנים לדעתי בסדר 50 -+ מראה אירופאי.

חזה גדול מציץ מהגופיה.

עושה עיסוי מאוד מקצועי.

בסוף קצת שולחת ידיים מאחורה לביצים להסתובב,

ממשיכה בעיסוי ואז שואלת עם להמשיך גם שם...

הרפייה טובה כוס מים והביתה בכיף.

ממליץ!

* לא ארוטי מדי לא לצפות...

היכון לפעולה!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”