כ הלן - פתח תקווה Helen - סקס אדיר

הלן - פתח תקווה Helen

1
מפרסמת ביד 2
נראית דווקא ממש טוב בתמונה... נשמעת נחמדה בטלפון.אצבע למעלה

מי דגם??? Hug

יש אקסטרות?Beer

אני מת כבר למצוא אופציה מעניינת בפתח של תקווה. Pinch

תודהחיוך

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

הלן - פתח תקווה Helen

3
הייתי אצלה פעמיים. בפעם הראשונה שילמתי 150₪ עבור 40 דקות. לא שאלתי לפני לגבי הרפייה (רציתי הפתעה אם יהיה))). אחרי 25 דקות הסתובבתי, היא עשתה רגליים, בטן ובלי דיבורים התחילה לטפל בשמוליק יחד עם עיסוי פרוסטטה. היה מואד כייף. היא לא התפשתה וגם אני לא בעקשתי.
כמה חודשים לאחר מכן הייתי בפתח תקווה בשעות היום, ביקרתי אותה, סגרנו 50דקות תמורת 200. רציתי לקבל 2 הרפיות. ביקשתי שתתחיל מעיסוי כפות רגליים (אז חשבתי שאחרי רפלקסולוגיה יהיה שיחרור מספר אחד ועוד אחד בסוף). היא התחילה בעיסוי כפות רגליים, התחלנו לדבר, רבק, לא שמתי לב איך עברו כמעת 40 דקות. התעצבנתי על הביזבוז הזמן וביקשתי שהיא תוריד בגדים, היא הורידה חזייה. ציצי קטנים של אישה בת 55-60. הרפייה 7 מתוך 10. יחס טוב. לא מתקתקת אבל יודעת למשוך את הזמן. אחרי הטיפול - מקלחת וסיגרייה עם קפה שחור על חשבון הבית)))
לא חוזר, זאת מפני שגיליתי את אנה ברחוב בלפור בפ"ת.

הלן - פתח תקווה Helen

6
בד"כ כל המטפלות מתחת לגל 40 מבקשות 250-300₪.
וב-150₪ נשארות רק בנות 50-60.
P.S. יש את ליאת ברמת גן בת 40, שלוקחת 150₪, אבל לא מורידה בגדים ו-40 ד' אצלה זה רבע שעה.
P.S.S. טלפון של אנה מפ"ת נמחק לי, אבל הייתי מוצא אותה ביד2 תחת מחיר של 150₪.

הלן - פתח תקווה Helen

10
הייתי אצלה פעמיים, רוסיה עם מבטא כבד, כבת 50, נאה. מסג' מקצועי, באתי חרמן, התחלתי ללטף אותה בישבנים כשעיסת את הראש, התעצבן ואמרה, נו... זה לא אכשיף.... זה בסוף... במבטא רוסי כבד. כבר הבנתי שיש למה לצפות.
היה עיסוי מקצועי טוב, שמנים ארומטיים, אבנים חמות, ולחיצות משחררות.
כשסיימה, התפשטה, נשארה רק עם תחתונים התחילה לטפל בחבריקו, ליטפתי את השדיים מצצתי את הפטמות, היה כיף תענוג.
עברתי לתחתונים, אפשרה ללטף את הישבנים מתחת לתחתונים,
במנוע לא אפשרה רק מעל התחתונים.
היה טוב,
בפעם השניה אמרתי שאולי נגיע איתה ליותר, לא הצלחתי גם בתמורה נוספת.
לסיכום:
מסג' מקצועי טוב, עם הרפיה, פרוסטטה, התפשטות חוויה נחמדה. לגבי מראה סביר, זה כבר עניין של טעם.
החלטתי שהיה טוב, אבל למסג' מקצועי יש לי מישהי עם ידיים טובות שאני לא מחליף.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”