כ מומלץץץץץ בטירוףףף ... נדיר - סקס אדיר

מומלץץץץץ בטירוףףף ... נדיר

1
היי חברים
אני די חדש בפורום ורוצה לשתף בחוויה מיוחדת ממש
אני מרבה ללכת להרבה עיסויים והייתי בכל הסוגים ולפני כמה ימים אמרתי לעצמי שאני רוצה באמת עיסוי טוב
הרמתי טלפון וענתה לי בחורה ישראלית הייתה ממש נעימה בטלפון קבעתי איתה לערב ואכן הלכתי
לא היו לי ציפיות . אמרת אמרי לעצמי מקסימום עוד אחת
הקשתי בדלת ופתחה לי בחורה צעירה חייכנית יפה שחומה שיער תלתלמים עיניים חומות וישבן להתעלף
חייב להגיד שהבית נראה ממש נקי ומריח טוב
נכנסתי לחדר הטיפולים שלה פשוט הרגשתי שאני בתאילנד ממש המוסיקה האווירה פשוט הכל .
שאלה אותי אם אני עושה מסאגים אמרתי לא זאת פעם ראשונה (סתם לראות איך תגיב ,אני לא טמבל רציתי לבדוק אם היא מחרטטת )
שכבתי על המיטה וברגע שנגעה בי עם כפות הידיים שלה אני פשוט לא מוצא את ההגדרה הנכונה לתחושה שעברה בי באותו רגע
זה לא יאומן , מידת הסבלנות שלה ועובדת לאט יודעת מה היא עושה , לקחה אותי למקום קסום .
עיסוי כזה אמיתי בחיים לא היה לי וגם לא יהיה
היה שחרור בסוף זה היה מטורף זה לא הרגיש מיכני בכלל זה מדהים .

חברים מי שבאמת רוצה משהו טוב ושירגיש ששלם כסף וקיבל תמורתו זו הכתובת
אני בטוח אחזור והרבה לעיסוי טוב
היא מרמת גן פשוט שווה כל שקל Tongue

4
אהלן אבי ברוך הבא חבר

מצטרף וישר פותח עם דיווח זה כולנו אוהבים
אז באמת סחטיין ויישר כוח

ועכשיו לעסק..
עיר יש לנו (ר"ג למי שפספס)
שם יש לנו (מיכאל... בתקווה שנפלה לו הה')
מחיר אין לנו (??)

והכי חשוב אברהם... איך מגיעים אליה? (לא דרך איילון או כביש 4)
היכן מפרסמת עצמה אותה נדירה לדבריך...

5
מכיר את הבחורה קוראים לה מיכל מקבלת באיזור הבסיס שלישות ברמת גן
בחורה צעירה נראת סבבה מאוד
הייתי אצלי קיבלתי עיסוי מקצועי וטוב מאודד ובסוף הרפיה נחמדה מאוד ויש מקלחת לפני ואחרי בחורה חמודה מאוד תשמרו עליה עלות טיפול 250 לשעה משהו כזה תשמרו עליה אה לא להיתנפל עליה והיא לא בעירום מלא הבנתם

7
מדובר בפרטית שלא מפרסמת במקומות המקובלים ולא קיבלתי אישור אז לא דיווחתי, וגם לא אעביר פון. מי שבכל זאת מצליח להגיע אולי ימצא את השורות הבאות מועילות...
מדובר בבחורה בת כ30, לא מסובבת ראשים. עיסוי מעולה עם סוף שמח לשעה שלמה ללא קיצורים. דירה פרטית, מקלחת טובה, הכל נקי ותקין אבל... לא מתפשטת אז כמובן אין בודי, לא מרשה לגעת בחזה, בשלב השמח נעמדת בזוית שמאפשרת להגיע לישבן איכשהו, אבל זהו. למרות שהייתי מס פעמים ונוצר חיבור התקנון לא התגמש ואני המשכתי הלאה. ואגב, היא עברה מאיזור השלישות לסוף רח הראה.

10
מילא ה"מומלצת בטירוף".. מילא..

העניין היותר רציני זה ה"נדיר"

למרות שהוא צודק בתכלס. מחיר כזה להיצע שרותי כזה זה נדיר (לרעה כן..)
אבל כל עוד אנשים ישלמו היא תמשיך להישאר בבגדים ואולי אף
ה"נעמדת בזוית שמאפשרת להגיע לישבן איכשהו" גם תרד מהפרק.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”