אז ביקרתי.. והנה אני משלים לכם את העידכון.
נתחיל מדיסקרטיות. שואפת לאפס. נוגעת במינוס. מצלצל שהגעתי. תקשיבו טוב. הפקידה (=נותנת השירות) יוצאת החוצה אשכרה לרחוב ומחפשת אותך כדי לקחת אותך "יד ביד" אקרא לזה בליווי פנימה. מדובר אומנם ברחוב שקט במרכז לוד. וילות ישנות אבל עדיין. המקום הוא יחסית פרטי כאשר זאת מן יחידת דיור קטנה עם דלת כניסה ממש על המדרכה. לא מזמן המקום היה משרד תיווך והשלט עוד נוכח.
אז כל מי שיודע מה יש שם יודע לאן אתה "מובל" ובמקום כזה אם טרם יודעים השכנים אז זה עניין של ימים ויבינו איזה עסק מתגלגל מתחת לאפם.
אז את הדיסקרטיות שלא קיימת ממש לא אהבתי בלשון המעטה. כמובן שאמרתי לעלמה שאני מזהה אותה ומהיכן יצאה ואין צורך בליווי. היא רשאית לחזור פנימה ואני אכנס עצמאית וכך היה.
הלאה נכנסנו. חדר עיסויים פשוט. מיטת עיסויים. קערית שמן מחומם. מראה קטנה. וקולות שירים נעימים.
נותנת השירות. טניה. כן עוד טניה לאוסף אבל מדובר במילף אמיתית. גיל 35+-. שיער בלונד אסוף. עיניים בהירות כמיטב המסורת. אף קטן. שפתיים בשרניות סבירות מרוחות באודם ורוד מבריק. לבושה ג'ינס קצר וחולצה לבנה מבד נושם ושיודע שהוא נושם לכיוון הורדה מיידית.
היכרות קצרה. לחיצת יד חמה. פרטים. העלמה יודעת
למכור את המקום ועצמה. אמרתי יאללה הבטחתי לחבר'ה דיווח.
מתפשטת. נגלה חזה טבעי בינוני יפה יפה. גוף טוווב. טוסיק קטן.
שפתיים תחתונות עדינות ורכות סוגרות על היכל התהילה.
עיסוי רבע שעה לא מקצועי מקצועי אבל בטח לא "סביר".
הגברת יודעת לעסות. נוגעת במקומות. עדינות בדגדוגים בליטופים ולא מפחדת ללחוץ גם. לא פוסחת על הצוואר הרגליים ובקיצור העיסוי סבבה לגמרי. יותר משהערכתי.
הסתובבנו. היה בודי אגב שהתחיל כבר לפני בעודי עוד על הבטן
עם לחישות סקסיות על האוזן ושאר המשחקים.
אז הסתובבנו. בודי חושני. עיניים חודרות. השתפשפות טובה. יש ארוטיות יש סקסיות. חשוב לה מאוד מאוד עד גבול ההצקה לשאול/לבדוק לכל אורך הטיפול שאתה בסדר נהנה ובלה בלה.
כמעט עובר את גבול החפירה. ברמה של נסבל.
ניסתה למכור באמצע תוספת רימינג קצר ב50זוז או ארוך ב100זוז
נענתה בשלילה אלגנטית. אולי בסיבוב הבא.
לא שאלתי לדאבונכם על אפשרות לאקסטרות נוספות אבל אי אפשר לדעת. מצד אחד היה רושם שכן. מצד שני לא סגור על זה.
טוענת שיש עוד כמה בחורות 4-5. לרוב שתיים במשמרת.
כולן יוצאות חבר העמים. וכולן לדבריה לא מתקתקות. ככה אמרה
מילה במילה ובמבטא הידוע. כמעט הפילה אותי לריצפה. הופתעתי.
שוב הכל עם חיוך בסבבה. בלי לחץ. העברית שלה לא בשמיים אבל בכל זאת מדברת חופשי עם טעויות אך זורמת.
מה שכן ערער לי שוב את עניין הדיסקרטיות זה ריבוי השאלות בנוגע לרקע שלך (גיל, מגורים, עבודה וכו')
כמובן שמוכן כמו תמיד ומזמר את סיפור הכיסוי הידוע. לי. ועכשיו גם לה ;)
לא חוסכת בשמן אגב. חשוב ומי שהולך הרבה לעיסויים יודע על מה אני מדבר. שמן חם. נעים. מחליק טוב בבודי. תענוג.
נשלחתי בסיום למקלחת. סבירה. לא ברירת מחדל. ראוי לרחיצת בני אדם. מגבת נקייה. היא הקפידה ייאמר לזכותה על סטריליות וניכר שזו לא הצגה וככה היא. לפחות היא. במקום הזה. השאר תיבדקנה בהמשך.
שורה תחתונה השאירה טעם של עוד אבל כהרגלי
אבדוק שם אחרות לפני שאתן לה עוד סשן.
תבלו.