הזדמן לי להגיע לדירה בחיפוש אחרי ג'וליה אבל מאחר ולא הייתה, נאלצתי להיכנס עם טינה. מה אספר על טינה, בחורה רוסיה יפיפייה, אמצע שנות השלושים, חזה מסולקן בינוני- גדול. קעקוע של חתול גדול מעל לכוס. בהחלט עסקה טובה רק מלראות אותה מתפשטת. במידה ורוצים ניתן להוסיף כסף על מנת לשדרג את העיסוי, אני בחרתי להישאר עם חבילת הבסיס
עיסוי סתמי ומהר מאוד עולה לבודי טוב. בשלב זה קצת מאבדת את הסבלנות ומתחילה לחתור לסיום ( בקיצור, לתקתק ). קלטה שאני חרמן והתחילה לשפשף את האיבר עוד כשהיא מאחור עלי ולא הפסיקה עד שגמרתי. התבאסתי מאוד, אין ספק שתוקתקתי, 10 דקות עברו מרגע שנשכבתי ועד לרגע שנכנסתי שוב למקלחת. התבאסתי להעביר לה 200 ש"ח ויצאתי להתקלח מחוץ לחדר כאמור. יצוין שהפעם הקפידו בדירה לשמור על הפרטיות כך שהיה וילון שהסתיר את מי שנכנס למקלחת. כמו כן גם הכניסה לדירה הייתה דיסקרטית יותר ( יכול להיות שקראו את הדיווח הקודם ודאגו לשפר ?? ) . לסיכום, חויה מתקנת מבחינת דיסקרטיות אבל לדירה הזו אחזור רק בשביל ג'וליה, למרות שאינה בהחלט בחורה יפה. מי שרוצה ללכת לאחת משתיהן צריך להתקשר לפני כן ולוודא מי מהן נמצאת שם. לאור השיפור בדיסקרטיות, אני בהחלט ממליץ על ג'וליה.