כ סנדי מביאליק 59 - רגשות מעורבים - סקס אדיר

סנדי מביאליק 59 - רגשות מעורבים

1
ביקרתי בפעם השניה בשפשופיה הנ"ל. מדובר במקום די דיסקרטי שאינו ממוקם על ביאליק אלא כאשר פונים לרחוב צדדי. שם יש כניסה עם יוטה ירוקה ומאחוריה שפשופיית הקסמים.

כבר בכניסה ראיתי בחורה מלאונת וצעירה עם חזה ענק יושבת בכניסה. מצאה חן בעיניי אבל הסתבר שזו הפקידה...הייתי נכנס איתה בכייף. האמת שהייתי עייף ולא ביררתי האם עובדת ביום אחר שזה קצת חבל. מההיכרות שלי עם המקום הזה מדובר בשפשופייה שברובה גריאטריות ואכן שנכנסתי פנימה קיבלה את פני לילי...מבוגרת עם כרס ממש לא אטרקטיבית. ביקשתי לראות את השניה אך היתה עסוקה...סימן טוב כי מישהו נכנס איתה (עד לדיווח שלי על אלה מזבוטינסקי 83 ההיקש הלוגי הזה נראה נכון...אחרי חווית אלה אני מפקפק גם בזה). חיכיתי לבחורה השניה ולאחר 10 דקות היא יצאה אלי.

לבחורה קוראים סנדי והיא באה במגבת...פנים של בת 45 ואולי אפילו יותר..לא נכנס עם כאלה בדרך כלל אבל הגוף היה נראה ממש טוב (לשים מגבת זה טריק ידוע להסתיר פגמים... אבל הייתי עייף אז ניטרלתי כמה הגנות שפיתחתי עם השנים). בכל מקרה התחלתי במשא ומתן לפני הכניסה...עושה שתי הרפיות ללא תוספת...אפשר להתחכך באיבר המין עם קונדום...הכל ב 200...אמרתי מה כבר יכול להיות.

הגענו לחדר...לא חיכיתי הרבה והעלמה הגיעה והירידה בגדיה. גוף וטוב ושרירי...כנראה מתאמנת. שזופה וחלקה. חזה מזעזע סיליקוני כמו תאונת מנתח שהתבלבל בין שתלי סיילין לכדורי טניס. הפטמות זקוקות ויפות. לק אדום על הידיים ולעומת זאת ללא לק ברגליים אבל רגליים סבירות (עוד אינדיקציה לכך שמתאמנת לפי דעתי). יש לבחורה לא מעט קעקועים. מבחינת הפנים כמו שהזכרתי, היא נראית מבוגרת יחסית אבל סבירה. שיער קרה שחור אסוף בסוג של קשת מבד.

מייד בתחילת הטיפול באה להלביש עלי קונדום והסברתי לה מה אני אוהב...היא אמרה לי "אתה לא רוצה להוסיף אהה" ואמרתי לה שאני מוכן לשים עוד 50 למציצה וזיון...הסכימה. השכיבה אותי על המיטה ונתנה מציצה טובה מאד עם קולות רקע מוגזמים שאני לא אוהב. המציצה לא היתה קצרה ומייד לאחריה עלתה עלי לרכיבה. במהלך הרכיבה לחצתי לה על הפטמות בעדינות והיא חטפה עצבים כאילו שלחתי את הבת שלה חזרה לרוסיה. לזכותה יאמר שלא מנעה ממני לאחר מיכן לגעת לה בחזה אבל התגובה שלה היתה לא פרופורציונלית בעליל. לא משנה...ממשיכים. ביקשתי ממנה לשכב על הגב ולפסק את הרגליים. היא על המיטה ואני מזיין אותה עד לשאלת המחץ "אתה רוצה להספיק פעמיים לא?" אותו רגע צנח לו זלזל והרגשתי שלזיין אותה אני לא רוצה. מה שכן אני לא יוצא מהמקום בלי לגמור פעמיים. זה מנגנון הגנה של הגוף לאחר כל כך הרבה שנים בתחום...הגוף כבר מייצר לעצמו את הדרך למצות כל מפגש (פאק אני מכור...).
שכבתי על המיטה וסנדי בעבודה יד לא רעה וקולות מוגזמים עד שהשתקתי אותה הביאה אותי לגמירה ראשונה.
כעת לאתנחתה בין הרפייתית אני אוהב מגע עדין על הגוף וזה מה שקיבלתי. לגברת מגע עדין ומלטף כמו שאני אוהב. סלחתי לה על אירועי העבר ויצאנו לדרך חדשה (גם אמרתי לה את זה והיא לזכותה הקשיבה והפנימה...הנחה שלי שהיא לא תקתקנית מלידה אלא זה הגיע מעייפות החומר). סנדי המשיכה בליטופים ולאט לאט עברה לאיזור איבר המין. שמה הרבה שמן וחזרה לעבודה יד משובחת למדי שהביאה אותי לאמירה נוספת.

אציין לגבי המקום שדפקו בדלת אחרי 25 דקות ולא 40 או לפחות 35 כפי שהייתי מצפה ממקום של 40 דקות שמכבד את עצמו (לצערנו מעטים הם המקומות האלה). דבר נוסף הוא שיש מקלחת בודדת מחוץ לחדרים וזה ממש לא נוח.

לסיכום היו דברים טובים והיו רעים בטיפול של סנדי. היא בעלת גוף חטוב אבל מבוגרת בפנים, עלולה להיות חסרת סבלנות אבל ביצועסטית עם מגע טוב. רוצה טיפים אבל עושה במחיר בסיס מה שצריך....רגשות מעורבים.

אני לא אחזור כי מבוגרות זה לא הסגנון שלי לא משנה כמה טוב נראות אבל יש שיהנו ממנה לדעתי.

לא זוכר את המספר לצערי..אני באתי ללא התקשרות מוקדמת.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”