כ דניאל 50 - סקס אדיר

דניאל 50

1
דיווח יחסית ראשון, אני מתאמן אם ייחסר פרט או שניים אנא מבקש את סליחתכם.
מדובר על בת -ים, הגעתי דרך יד 2

דניאל 50 לא כניסה הכי דיסקרטית בלשון המעטה, 200 ש"ח 40 דקות.
אני נתקלתי ב3 בנות, קטיה לינה ואלסיה.

לינהכועס
בחורה רזה חזה קטן שיער קצר נמוכה יחסית 1.60 להערכתי
חוויה גרועה, ממש זילזול בלקוח ובכסף שלו, ליטופים במשך 10 דקות ואז מגיעה הלחישה באוזן, "תסתובב מתוק".
הרפייה מכנית גרועה, כמעט קמתי והלכתי מפאת כבודה לא עשיתי זאת.

אלסיהכועס
בחורה מלאונת עיניים כחולות יחסית גבוהה1.70 חזה בינוני נפול להערכתי באזור גיל 35+
אין מה להרחיב יותר מדי אותו עקרון כמו הטיפול של לינה, ציון אפס ביחס, בחורה קרירה ליטופים הרפייה מכנית.

קטיהחיוך
נקודת האור היחידה מהחוויה במקום הזה
בחורה לבבית, מאוד נחמדה, קיבלתי את מלוא הזמן וטעם של עוד, הכי חשוב.
חזה גדול שיער אדמוני, מלאה, נמוכה, אם זכרוני איני מטעה אותי היא עבדה בעבר בהרצוג בחולון.
עיסוי כיף, שילוב של עיסוי טוב ונגיעות וליטופים מגרים באזורים האסטרטגיים, הייתה בינינו כימיה מעולה חשוב לי לציין זאת.
הייתה עירומה במשך כל העיסוי, שמה את השרביט בין התאומים שלה ולפרקים מצצה את השרביט.
לא בטוח שתזרום עם כל אחד לשלב המציצה תלוי בחיבור עם הלקוח.

סך הכל לקטיה אני אחזור, לגבי האחרות חשוב לי להזהיר, חבל על כספכם.

גם האחרות מתפשטות אבל העיסוי הוא ממש סתמי ורבע שעה על השעון.

טלפון מסתיים ב430 ביד 2

מה שעולה חייב לרדת..!

דניאל 50

2
תודה רבה על הדיווח! כל הכבוד, המשך כך.

דבר אחד רק לא היה ברור לי, איפה דניאל??? חיכיתי לדיווח על ישראלית וכולן פה רוסיות ;)
דניאל זהו שם הרחוב? המקום? פרט חבר

דניאל 50

3
[QUOTE=bolbolon]תודה רבה על הדיווח! כל הכבוד, המשך כך.

דבר אחד רק לא היה ברור לי, איפה דניאל??? חיכיתי לדיווח על ישראלית וכולן פה רוסיות ;)
דניאל זהו שם הרחוב? המקום? פרט חבר
[/QUOTE]

"דניאל 50 זו לא הכניסה הכי דיסקרטית בלשון המעטה"

בולבולון - התרכזת יותר מדי ברוסיות כנראה מה גם
שאם זו ישראלית גילה לא מי יודע מה אטרקטיבי... ודי לחכימא..

מור - לקח לך 3 שנים. ניכר שעבדת טוב על הדיווח.
ממצה. מפורט. תודה.

דניאל 50

5
יש כבר אשכול על המקום הזה, אבל עכשיו אני מבין למה אתה ואני נהנה שם (גם אני הייתי עם קטיה, אבל רק עכשיו אני מבין שיש עוד 2 בנות שם) ולמה מישהו אחר אמר לא להתקרב לשם.

בכל מקרה, טוב לדעת שפשוט צריך להתקשר ולשאות עם קטינה נמצאת שם או לא.

אגב, ראיתי את כל הבנות ובחרת 1 מהן או באת 3 פעמים וכל פעם הייתה מישהו אחרת?

דניאל 50

6
בדרך כלל הן שתי בנות במשמרת, לא יודע מה המשמרות לא יודע באיזה ימים כל אחת נמצאת, אני מתקשר ושואל מי נמצאת וכך אני יודע.

באתי שלוש פעמים וכל פעם מישהי אחרת פתחה את הדלת ונתתי לזה צ'אנס, מה שנגלה לי כטעות.
מה שעולה חייב לרדת..!

דניאל 50

7
התפנתה לי שעה בלוז של פגישות באזור המרכז. לא הגעתי מוכן עם בנק מטרות אז חיפשתי מהר בפורום ודגתי את הדיווח הזה על קטיה מבת ים. חיפוש מהיר ביד 2 הביא לי את הטלפון שמסתיים ב 430 כפי שנכתב כאן וחיפוש מהיר בוויז הראה לי שאני נמצא מרחק 15 דקות מהיעד. אז נסעתי לא לפני שהתקשרתי ואמרו לי שקטיה הגינגית נמצאת. מצאתי חניה מול הבית ונכנסתי. קטיה כבר לא גינגית. צבעה לחום כהה אבל הנמשים נשארו על הפנים. אין הרבה מה להוסיף למה שנאמר. עיסוי אירוטי בעירום מלא. בחורה לא צעירה. שמנמנה עם בטן יחסית גדולה ושדיים בינוניים פלוס. לא לחובבי הכוסיות הצעירות וגם לא לחובבי הליברליות הדגולות. אבל מי שמחפש סשן רגוע עם אישה שירותית בהחלט ימצא את מבוקשו. ללא לחץ זמן נשארתי כמעט 40 דקות מלאות. חבל שלא הבאתי קונדום כי הבחורה אהבה את הגישה הרגועה שלי (לא באתי חרמן רצח) ויכולתי בהחלט לשדרג את השסן ללא תוספת תשלום. בקיצור - חוויה סולידית לאנשים סולידיים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”